Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
134
Cevap
39
Favori
236.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kod

Yığını:
    https://www.mediafire.com/file/g6opwz9v4vjxul3/ByteFixRepairsTurkIPTV.m3u/file

Bu adresteki dosyayı indirin. Sonra VLC'de "Ortam" - "Dosya Aç" menülerinden indirdiğiniz dosyayı açın ve istediğiniz kanalı seçerek izlemeye başlayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aranıza yeni katıldım ben extram yada stalker IPTV m3u listesi arıyorum çalışan yardımcı olurmusunuz

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dream box kutum var extram yada stalker ip tv m3u listesi yüklemem lazım yardımcı olurmusunuz

• Eğer hala bazı cihazlarda sorun yaşıyorsanız veya daha basit, hepsi bir arada bir çözüm istiyorsanız, Inat Box APK'yı da kullanabilirsiniz. Android TV ve Android kutularında iyi çalışır ve genellikle M3U veya EPG dosyalarını manuel olarak yüklemeden Türk TV kanallarını izlemek için kullanılır. Oynatma listeleri ve oynatıcılar yerine uygulama tabanlı bir kurulumu tercih eden kullanıcılar için Inat Box APK pratik bir alternatif çözüm olabilir.

• Arkadaşlar yeniden merhaba. Bir süredir yoktum. Şikayetlerinizin hepsini okudum ve çoğunu düzelttim. Toplu olarak hepinize yazıyorum. 20.01.2026 15:45 itibari ile CNN Türk eklendi. A Haber, Sözcü TV, CNBC-E, Cine1 ve A Spor düzeltildi. Ekoturk, TV4 ve Bein Sports Haber yayın bulunmadığından kaldırıldı. BÜTÜN kanallar baştan kontrol edildi ve hepsi aktif olarak çalışmakta. Bu projeyi müsait zamanda proje sitelerine yükleyip otomatik düzeltme yapmayı deneyeceğim ancak şuan bu şekilde idare edin. Dosyayı tekrardan indirip cihazınıza atabilirsiniz aynı link üzerinden konunun ilk mesajındaki linkten. Daha kolay olsun diye de bu mesaja da linki bırakıyorum. Herhangi kanalın çalışmadığını farkederseniz bildirmekten çekinmeyin. Teşekkürler...

• Bu arada 213000 kişi bu konuyu ziyaret etmiş ve +90000 den fazla indirmemiz var. Hepinize ilginizden dolayı teşekkürler. Bu projeden bir kazancımız yok. Tek amacımız sizin bilgisayar üzerinden ve tv anteni olmayan yerlerde internet üzerinden tv kanallarını izleyebilmeniz. Teşekkürler yeniden...

Tivimate Epg destekliyor mu.

Ben epg bilgilerini göremedim

M3u linkinde epg bulunmayabilir, Tivimate destekliyor.

Ekleme: TRT Spor düzelmiş muhtemelen kendiliğinden. Ama StarTV glitchleniyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruxUs -- 25 Ocak 2026; 2:18:10 >
  • arkadaşlar...bu konudaki gibi aynen sadece yasal iptv devam edin...illegal iptv olayına bulaşmayın zira tehlikeyle karşılaşıp hapise çarptırılmak riski gelişebilir...!!!...zira ben kendimi riske atıp illegal iptv olayına ne yazıkki bulaştım...!!!...dikkat...!!! 

hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • Hocam cartoon network çizgi film kanalları minika vs ve tgrt belgesel haber gelecek mi ?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.