Şimdi Ara

Turk Kaleciler... Milli Takimin kalecisi kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Turkiye olarak cok iyi kaleciler yetistirmeye basladik.

Gecen sene FB'de Volkan'in performansi ortada, hatalar yapti ama daha cok genc bir isim ve Rustu onu cok tutuyor.
    GS'da Aykut var, bir adama Kalecilik bu kadarmi yakisir? Adam panter gibi sicriyor. Bu sene Mondragon yerine onun oynamasini isterim.
    Ve dun BJK'da Ramazan, adam ne penaltilar kurtardi...

Zaten MilliTakimdan Rustu'nun yedekleri var...

OoOoOooooo ortalik kaleci kayniyor...

Rustu'nun yasi geliyor, zaten bir takimda oynamadigi icin (kim ne derse desin insan paslanir, ayrica Rustu encok sevdigim futbolcular arasinda) sizce bunlardan hangisi Milli Takim kalesini ilerde koruyacak?

• bence rüstü yerine ramazan kullanılabilir yada en azından diğer gençler artık refleks kalmamaışdır onmda zaten oynatmıyolar kaç aydır adam geziniyo
  • Valla üçüde aynı kalitede kaleciler
  • kim ne derse desin hakan şükür neyse yıllardır rüştü de odur.
  • Arkadaşım profesyonel ce mi düşünmüyon kafana göremi sıkıyon...Hani nerde oliver kahn--nerde Barthez??
    adamlar yaşlandılar ve söndülşer rüştü de öyle
    gündemde Ricardo ve Buffon gibi kalecikler varken sönmüş olanları anmamak gerekir...
    şükür de söndü hala umudunuz varsa buyur oynatın
  • quote:

Arkadaşım profesyonel ce mi düşünmüyon kafana göremi sıkıyon...Hani nerde oliver kahn--nerde Barthez??
    gündemde Ricardo ve Buffon gibi kalecikler varken sönmüş olanları anmamak gerekir...

• bence en iyileri osman. volkan'a guven olmaz. bu sene gorecegiz volkan'i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Osman kim yahu ilk defa duyuyorum adini..
  • deli osman hocam, bu osman'dan daha unlu bir osman mi var.

vardir bir tane be, yok mu yoksa?

• Yahu ricardoya kaleci diyenin aklına turp suyu sıkayım. 2 penaltı kurtarmakla en iyi kaleci olunysadı ohoooooooo. Bence Rüştü çok iyi bir kaleci ama geriye gelen pasları bir türlü uzaklaştıramıyor. Volkanda çok iyi bir kaleci ama biraz tecrübe eksiği dediğimiz şey var ama ben pek katışmıyorum. Tecrübe yetenek olmadıktansonra bir halta yaramaz. Yetenekli bir adam her zaman tecrübe eksiğini kapatır. Bknz Casillas öreneği. Bence milli takımda kaleci olmayı hakeden en iyi kaleci Volkandır. Aykut ise maç eksiğinden dolayı pek ortalarda yok. Ömere gelince ise zaman zaman iyi zaman zaman kötü maçlar çıkartıyor çok istikrarsız. Bence Volkan iyi seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©Bulut®

Arkadaşım profesyonel ce mi düşünmüyon kafana göremi sıkıyon...Hani nerde oliver kahn--nerde Barthez??

• Yani Ramazanın hiç şansı yok mu ???
  • abi benim ricardoıya sempatim var belkim ama Buffon a deli olurum kız gibi konuştum töbe töbeee ama şaka bi yana iyidir be abi ricardo bi buffon kadar olmasa
  • Bjk liler burda milli takımın kalecisi için konuşuyoruz.Ramazan bjk li diye onu milli takım kalecisi yapmak istiyorsunuz.Ama ondan çok çok iyileri var.
  • Mümkünse Bjkden sergen hariç milli youncu alınmasın. Neden mi? Çok basit Lucescunun oynattığı sistemin beyinlerinden silinmesi gerek. Ersun hoca malum full hücum oynatıyor. Sergen gelse yeter. puahhaha
  • ben 1 sene onceye kdr kalecılık yaptım ve kalecılık hakkında az da olsa cesıtlı bılgılerım war...
    Rustu: oynamıyor dıyorsunuz ama unutmayın oynatın 4-5 hzlık macında adamın guwenı kendıne gelsın sonra konusalım...
    Volkan:ben sahsen volkan ılk kaleye gectıgınde dedım delı kalecı olcak dıe arklarım bende dalga gectı hede len dıe ama oldu we ılerde rustuden cok daha ıyı bır kalecı olacak...
    Ramazan:ben ramazan ın yerınde olsam bjk ye gelmezdım altayda tecrube kazanırdım tecrube eksıklıgı had safhada we cok genc ama ondanda umutluyum...
    Aykut:bence cok basarılı bır kalecı ama kalede kendı gozlemıme gore cok heyecanlanıyor,Mondragondan cok daha iyi bir kalecı...

Buffon:bu adama kalecı demek ıcımden gelmıyor cunku ınsan ustu yeteneklı bır adam super konsantre oluyor...

kı sunuda belırtmek ısterım kalecıde kendıne guwen we konsantre cok onemlıdır ben bunu cok yasadım ılk gunlerın ezıqlıgınde ne goller yedım ama sonra bana buffon dıe seslenmeye basladılar ne gunlerdı be

• Ya geç buffonu Türk mü yapacaz buffonu. Hayrettin gibi kaleci varmıydı bee. Hey gidinin goca hayrettinin. Bir kere Bursada ilk defa gece maçınaçıkmıştı da görememişti giren topları. Ben bile Gslı olduğu halde ne dalga geçerdim beee! Gelmiş geçmiş seyrettiğim en iyi kaleci Dasaev ile Taffareldir. Taffarel Gslı diye değil 2 tane dünya kupasını brezilyaya kazandırdığı için büyük dedim. Dasaev ise hala kırılamamış gol rekoru mu ne var galiba sanırsam. Çk müthiş bir kaleciydi. Bir de Michael Şuminin Ablası Tony Şumi vardı ki adam teketek kalınca forvetin ayağından topu elleriyle nasıl alırdı. Hala inanasım gelmiyor.
    Türkiyenin kalecisi ise bence Volkan veya Rüştü olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.