Bildirim
Türk-Japon Üniversitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam anlamadığım şey 2017’de tbmm de kanun tasarı geçti 3 yıldır niye hala bitmedi... -
Hocam diğer arkadaşımızın dediği gibi konteyner da ders yapacaz -
eğitim dili Japonca olacak waifu olanlar burada Japonca öğrenebilir
-
son derece ilgi çekici bir üniye benziyor bu konu hakkında bizi haberdar ettiğiniz için teşekkürler bayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Troll konu sandım ve içeri girince şok oldum. Hala şoktayım.
-
Hacettepe üniversitesinde nükleer enerji mühendisliği var hocam ilginizi çekiyorsa
-
ee sine direkt yatay geçiş yaparım :X
-
Rica ederim kadim dostum -
Rahatla hocam troll kelimesi walter bishop ın dünyasında bulunmuyor -
Öğretim dili Japonca değil. Fakülte sabiha gökçen havalimanın önündeki ağaçlık yerde olacak.
-
Hocam burada reaktör de dahil olduğu için daha çok ilgilimi çekti bilkent,boun,odtü fizik düşünüyorum zaten umarım bu üçlüden biri olur -
Öğretim dili yüzde yüz İngilizce değil mi hocam -
Yüzde yüz ing hocam -
Bildiğim kadarıyla öyle. Yukarıda öğretim dilini japonca yazan arkadaşa hitafen yazdım.
-
Bu sene fizik yazıcam büyük ihtimalle hocam yüksek lisansı da reaktör mühendisliğinde yaparım -
Eyw hocam adamsın -
her sene görüyorum bu okulu
Benzer içerikler
- matematik okumak
- iş bankası ilk 30 bursu
- dgs zor mu
- nükleer enerji mühendisliği ekşi
- türk alman üniversitesi bilgisayar mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X