Şimdi Ara

Türk insanı matematiği neden çok önemsiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet matematik önemli bir konu ancak anormal seviyede bi matematik saplantısı oluşmuş insanımızda.Sanki matematiği yapamayan insanlar gerizekalıymış gibi bi kanı var çoğu kişide,küçüklüğümüzden de hatırlarız mesela sürekli çarpım tablosunu sorardı büyüklerimiz,karnede matematik düşük geldimi tembel statüsüne koyulurduk.

    Niye böyle bi düşünce oluştu anlamış değilim,yani bunu meb bile yapıyor arkeoloji gibi sözel bir bölüm TM ile alıyor ve bunun gibi çok örnek gösterebileceğimiz bölümler var.

    Sözel bir bölüm okuyacaksın ancak oraya girmen için matematik yapman lazım.Çok saçma değil mi arkadaşlar,yani burada ki amaç nedir anlamıyorum ?



  • çünkü matematiği yapan adam zekidir

    not: hayatım boyunca hiç yapamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Şubat 2014; 19:32:34 >
  • Matematiği iyi olanlar zeki olur tabi sözeller gerizekalı
  • Matematik zekanın bariz göstergesidir. Çok çalışarakta yapılabilir, az çalışarakta yapılabilir yeterince zekiysen. Kendim çok yapabildiğimden değil ama öyledir.
  • Cunku matematik yapanlar iki kelimeyi bi araya getiremeyen inek tipler. Bunlar ileride adam olursa sesi cikmasin diye oncelik taniyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet en azından kimya,fizik bile önemsiz sayılıyor halk açısından sadece matematik. Matematiğim iyidir ama ne yazık ki sözel derslerim daha düşük
  • Çünkü bütün bilimsel ilerleme matematik üzerine kurulu. Sen takıntı görmemişsin, ruslar çok fena matematikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü matematik daha önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matemtiği yapabilen zekidir.





    Not : Matematikte üstüme yoktur
  • Normal olarak formülize edilen ve anormal olarak ezberletilen, "Matematik" ismi verilen ancak "Ezbermatik" olması gereken derse göre zeka statüsü belirliyor insanımız.. Bilim olarak bildiği deniz derya yanlış bilgiye bir yenisini daha ekliyor. Peki bu gerçeği kabul eder mi insanımız? Hayır, çünkü verimli bir beyne sahip olamayacak şekilde yetiştirildi.


    Matematik önemli midir? Çok önemlidir. Zor mudur? Ezberletilmediği takdirde ve Matematik bölümünde okumadığın takdirde zor değildir. Matematik bölümünde çığır açacak amaçlar yokken yok yere beyin eritiliyor diye düşünüyorum.
  • Neyde zorlanıyorsalar onu yüceltiyorlar.
  • Beni ilgilendirmiyor benim için onemsiz zaten yapamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematiği yapabiliyorum ama geometri acayip kötü. O kadar çok formül var ki aklımdan geçirmeye çalışırken 404 veriyorum.
  • Şimdi matematik alanında tek yani. Akıl işidir, her şey akılda biter. Soyuttur. Şimdi yalanım varsa söyleyin ama biraz kafan basması lazım.
  • Bence saçmalık,her insan matematiği yapamayabilir bu doğaldır ama ülkemizde matematiği yapamayan başarısızdır kuramı var ve bu doğru da,sınavlarda en yüksek puanlı bölüm matematik,en çok meslek seçebildiğin bölüm sayısal bölümü.
  • Yapamayan elemanlar gelmis burda neden önemsiyor vs. yapamıyosan çamur atma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim matematik üzerine kurulu bu yüzden önemli ama buda her insanda illa matematik yapacak diye bir kaide yok
    Matematiğim cidden iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

    Matemtiği yapabilen zekidir.





    Not : Matematikte üstüme yoktur

    4+7 ?
  • Doğayı, doğadaki olayları matematiksel olarak modelleyebilirsen; teknolojini geliştirebilirsin, doğayı ve evreni anlayabilirsin. Bilimin temeli matematiktir, matematik bu yüzden önemlidir
  • Matematik mi zeka göstergesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.