Şimdi Ara

Türk halkının otobüs ile imtihanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün kocaeli istanbul arasi gidip geliyorum.

Hergün güncelleyeceğim bu başlığı.

Gördüğüm saçma hareketlerden bazıları.

- Bilet numarası 34 en ön koltuktan kolçak numaralarını kontrol etmeye başlıyor. Bıkmadan usanmadan iki koltukta bir kontrol ediyor. Sanki 11-12-13-14-30-31-32 diye birden rakam değişecek sanıyor.

- sürekli müşteri olduğum için belirli saatlerde koltuğum rezervelidir.genelde 12 numara cam kenarı. Bindim otobüse abi kurulmuş cam kenarına.dedim abi 12 numara benim . Çok babacan bi ses tonu ile ne fark eder ya eheheee. Diyo. Tamam da ben 12 numara da oturacağım benim yerim orası. Diyorum. İyi tamam geç ne fark edecekse artık diyor. Fark etmiyorsa neden cam tarafına gectin dediğim de cevap vermiyor.

-bileti alırken arabanın saatini söyler 8-05 harem arabası der satıcı. Abla alır bileti başlar beklemeye. Anons gelir 8:01 esenler yolcusu kalmasın. Teyze kalkar otobüse biner "yavrim benim yerime oturmussun" teyze burası benim ışte bilet... Bu araba harem değil mi? Ya teyze bağırdı arkadaş esenler diye. Ay ben ne bileyim otobüs gelince bindim. Teee allahım ya.....

-bir keresinde oturdum 12 numara cam tarafına kolcaktaki numaralar silinmiş takım elbise giymiş bi çocuk geldi beyfendi benim yerimde oturuyorsunuz dedi. Duymamazlıktan geldim. Sesini yükseltti. Dedim benim biletim 12 numara ve ben yerimde oturuyorum. Yok iddia ediyor 11 numara cam kenarı. Laf anlamıyor.ben aylardır bu araç ile bu koltukta gidip geliyorum diyorum laf anlatıyorum. Kalktım ön koltuktan saydım bak dedim 11 koridor. Yok hala cam tarafı diyor. Oturdum yerime kaldıra biliyorsan kaldır dedim. Kaptana gitti. Sonra geri geldi oturdu yerine. Hiç sesi çıkmadı.

Devam edecek....

Düzenleme: Argo kelimelerden kaçının lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.