Şimdi Ara

Türk Halkının Narsist Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gerçeten sokağa çıkın kadınlar sanki dünyanın en güzel kadınları gibi bir havaları var bir işi az bilen kişi sürekli uzman ve tecrübeli gibi konuşuyor bilmiyorum diyen nerden baksan yok okul hocaları zannedersin harvard da üniyi bitirip türkiyeye geri dönüp hoca olmuş gibi ve diğer üst yöneticiler olsun falan filan gerçekten bizim toplumda bir narsistlik var galiba genetik ten dolayı insanların psikolojisi bozuk olduğu içinmi bilemiyorum artık

oy verinde üste doğru çıksın gerçekten ciddi bir konu bu

• tespit gibi tespit, şukunu verdim. polisi ayrı, valisi ayrı, savcısı ayrı, milletvekili ayrı, yahu doktoru ayrı, ağalar paşalar hiç bitmiyor... herkes kendini ben oldum zannediyor. ortaya bir malzeme çıksa da sıradan vatandaşa haddini bildirsem ezsem statümü üstünlüğümü ortaya koysam derdinde herkes

alın size malum belediye başkanının passat mı çekeyim yanlarına videosu
    [DHTube=https://m.youtube.com/watch?v=F_iSLVGbS2g]

diğer ülkelerde vekiller bisikletle gider işte bizim en büyük derdimiz; diğer belediye başkanlarında audi var passat mı çekeyim yanlarına

örnek istiyorsanız açın tiktok'u bakın. ne zaman arabalı video gelse durdurun bakın yüzde yüz garanti türk birisi kendi arabasını dışarıdan çekmiş arkaya müzik eklemiş instagramdan hiç bahsetmiyorum gösteriş ve statü genlerimize işlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 28 Ekim 2020; 4:37:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir de reyiz bizim toplumumuzda eğer çıkarçı uyanık dolandırıcı fırlama olmadığın zaman hemen seni eziyorlar bizim toplumuzuda ezen seviliyor o yüzden asla ve asla bugüne kadar oy kullanmıyacam kullansam ne olur kullanmasam ne olur banane bundan sonra insanlar kendi cellatlarına aşık olmuşlarsa banane bundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.