Anonymous'un ideolojisini kavrayamamış birkaç faşist işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
Ülkesi yerine yabancıları savunan bir faşist daha karşımızda :) Ki türkiyenin çökmesini bekleyenler...
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
we are türkiye ne la
böyle bir tepki varmış. Turkey değil bizim adımız Türkiye diye. muhtemelen bunu da dile getirmişler ama karşıdakiler de muhtemelen senin tepkini vermiştir
ben de bu yaz öğrendim
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
Bari aralarına azıcık ingilizce bilen birilerini alsınlar da rezil olmasınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: TheRummer
quote:
Ülkesi yerine yabancıları savunan bir faşist daha karşımızda :) Ki türkiyenin çökmesini bekleyenler...
Anonymous yabancı değildir arkadaşım. Anonymous fikrini taşıyan herkes anonymoustur. BTK saldırısı da ülkeye karşı yapılmadı zaten. Sansürcü zihniyete karşı yapıldı. Eğer zahmet edip videolarını izlediysen görmüşsündür. "İnternet herkesin kullanabileceği özgür bir platform olmalıdır" ve "Türk halkı, Anonymous sizinle birlikte savaşıyor" dediğini duymuşsundur zaten. PSN saldırısı, kullanıcılarını sömürmek isteyen Sony'e karşı yapıldı mesela. Yakın zamanda Scientology saldırısı yapıldı hatta, bilmem bilir misin Scientology inanışını.
Şu videoyu izle ve Anonymous'un amacı neymiş araştır bi.
quote:
Orijinalden alıntı: CookieMonster
We are Türkiye ne demek demiş bir arkadas ? Turkey in ingilizcede ki anlamı malum bu yuzden Türkiye olarak kullanılmasında hiç bir mahsur yok ve İngilizce olarakta doğrudur yani .
2.si bunlar öyle Türkçe bile bilmeyen Ayyıldız Team'e benzemez. Cyber Warrior'u biraz arastırın derim .
Aslında CW 2007-2008 yılından beri aktif olarak doğru düzgün saldırı yapmıyordu. (Mavi Marmara Olayı Hariç) Anonymous baya kızdırdı anlaşılan CW'u. CW'u destekliyorum..
Kanada index'ini beğendim (Linkler bilgilendirme amaçlıdır.)
Ayrıca We are Turkey değilde We are Turkiye yazılmasının sebebi tahminimce turkey in aynı zamanda hindi anlamına gelmesidir. Siz kendinizi Osmanlı İmp. sanıyorsunuz derkende "Osmanlı İmp. dünyaya hükmetti sizdemi dünyaya hükmedeceksiniz ?" mesajı var. Bence güzel mesaj neyi kötü geldi size merak ettim ?
Ben siteye girdiğimde esadın resmi var ve suriye hacker yazıyor???
Devlet başlatmıştı bunu, Turkey kelimesi hindi anlamına geldiği için Türkiye olarak yazılacak denmişti. Her ortamda nerelisin sorusuna Turkey değil, Türkiye yanıtı veriyorum bu yüzden. Yani bu Ingilizce bilmemekle değil, gündemi takip etmekle alakalı. Kalkıp burda adamlara laf söylemeyin, siz daha komik duruma düşüyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
quote:
Orijinalden alıntı: x0x
CW bu yapar
Akıncılar, cyber warior mu oluyor tam olarak bilmiyorum da ?
evet karşim aynen öyle
bu akıncılarmı ne toksa allahım sen bızı lamerden koru, adamlar ne ıcın uğrasıyor beboşlar ne ıcını uğrasıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Muse00
bu akıncılarmı ne toksa allahım sen bızı lamerden koru, adamlar ne ıcın uğrasıyor beboşlar ne ıcını uğrasıyor
O Akıncılar senin milletini senden çok seviyor haberin olsun. http://www.cyber-warrior.org/SuccessHistory.asp Okuda öğren. O lamer dediğin adamlar AyYıldız Tim adı altındaki züppeler olmasın sakın?
quote:
Orijinalden alıntı: AnonimAdam
quote:
O Akıncılar senin milletini senden çok seviyor haberin olsun. http://www.cyber-warrior.org/SuccessHistory.asp Okuda öğren. O lamer dediğin adamlar AyYıldız Tim adı altındaki züppeler olmasın sakın?
Anonymousu neden hacklemeye calısırlar ? onların ününün ustunden prım yapma yada onlara karşı olma sımdı sormak lasım bu gurubun Turkler uzerınde yaptıgı ne yanlıslık vardır o Anonymous da senın özgürlüğünu senden cok ıstıyordur haberın olsun
quote:
Lamerler devlet hastanelerinin sitelerine saldırıyor, ne ideolojisinden bahsediyon.
quote:
quote:
quote:
Anonymousu neden hacklemeye calısırlar ? onların ününün ustunden prım yapma yada onlara karşı olma sımdı sormak lasım bu gurubun Turkler uzerınde yaptıgı ne yanlıslık vardır o Anonymous da senın özgürlüğünu senden cok ıstıyordur haberın olsun
Bu konuya attığım ilk mesajdan sonra girip foruma araştırdım öğrendim neden Anonymous'a saldırdıklarını. Anonymous devlet sitelerinin yanında birçok islami ve Türk sitelerede saldırı düzenlemiş. Sebep buymuş. Benim Anonymous'a lafım yok zaten. Sağolsunlar yardım ettiler (ne kadar doğrudur bilmem) ama Cyber-Warrior'a önyargıyla yaklaşman araştırmadığın anlamına gelir. Tabi eski zamanları kalmadı CW'un da o ayrı mesele
quote:
quote:
quote:
quote:
Bu konuya attığım ilk mesajdan sonra girip foruma araştırdım öğrendim neden Anonymous'a saldırdıklarını. Anonymous devlet sitelerinin yanında birçok islami ve Türk sitelerede saldırı düzenlemiş. Sebep buymuş. Benim Anonymous'a lafım yok zaten. Sağolsunlar yardım ettiler (ne kadar doğrudur bilmem) ama Cyber-Warrior'a önyargıyla yaklaşman araştırmadığın anlamına gelir. Tabi eski zamanları kalmadı CW'un da o ayrı mesele
sıtenın gırısınde başlıyor olay Bılmem ne zaman Turk askerının başına cuval gecırılmış Polat alemdar geldı dırek aklıma Kardeşım madem bu kadar duyarlısınız gıdın Nato nun gıdın ABD Savunma bakanlıgının sıtesını hackleyınde görelım tabi bir yerde yemez hocam neden dersen Anonymous gurubundan bırcok kısıyı FBI ıcerı aldı,Turkler korkar bu yuzden Turk Mıllıyetcılıgınden cok Islam mıllıyetcılıgı göruntusu verdı bana sıte lakın taktır edıyorum bır gun zamanım olursa sıteyı kolacan edıcem ıyıce genede dedıgım gıbı CW hıcbır zaman Anonymous kadar cesaretlı ve atılgan olamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme