Şimdi Ara

Türk Gençliğine ÜCRETSİZ Fırsat! (Uygulamalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
8
Favori
21.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
73 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soracaklar bize bu ülke gençliği için ne yaptın diye, buradaki herkese bence, kendin için, ülken için, gelecek için, insanlık için ne yaptın? Kime ne faydan dokundu diye...

Öğreniyoruz, deneyim ve tecrübe kazanıyoruz ama bunların kime ne faydası var?

İşte fırsat ayağımıza geldi ve ben de bunu paylaşmanın bir sorumluluk olduğunu düşünenlerdenim.

Tüm masrafları, yol, konaklama, yeme-içme DEVLET karşılıyor, bitiminde sertifika... Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır. Son kayıt 19 MAYIS 2017 Saat 18:00

İster lise mezunu olup üniversiteye hazırlanın, ister üniversite öğrencisi olun veya mezunu fark etmez.

Hayatta öğrendiğimiz eğitimileri, deneyimleri mevsimlik çocuk işçilere aktarmaya var mıyız?

Temmuz ve Ağustos aylarında, Şanlı Urfa, Ordu ve Düzce'de mevsimlik işçi ailelerinin çocuklarına eğitim vermeye gidiyoruz. Öncesinde 10 Günlük her şeyi karşılanmış olarak İstanbul'da oryantasyon ve eğitim.

Dil biliyorsak dili, bilgisayar biliyorsak bilgisayarı, enstürman çalmayı spor yapmayı vs. ne biliyorsak onları öğretmemiz yeterli çünkü onların çoğu bunların hiç birini bilmiyor.

Bunun sonunda deneyim kazanacağız, ülke gençliğine bir el de biz atmış olacağız.

Avrupa için veya bu proje ile İlgilenenler PM isteyebilir detaylı bilgilendirme, katılım formu ve aşamalar gönderilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Mayıs 2017; 19:18:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam iyi guzel diyorsun da, bu adam robot mu? hic kendine vakit ayiramaz mi? baska akranlari mercedes bmw ile gezerken bu adam neden otobusler dolmuslar icinde sefil oluyor? buna niye cikipta bir soz soyleyen yok? adalet anlahisiniz bu mudur? herkes tok karnina yasamak zorunda mi? gunu cikartayim mantigondaki insan zaten gelisemez, boyle mantikta adamin ulkeye ne faydasi olur? bunlari hic dusundunuz mu? sicak evinizden sallamasi kolay ama is as sahibi olmak artik kuyrugunu sallamaya bakiyor malesef. anlamissinizdir dedigimi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FahreKnight

Rez degerlenir buralar

Emin olun ne Survivor kadar, ne Pes kadar, ne de kız konuları kadar ilgi görmeyecektir.

Çünkü konu boş bir konu değil, boş olanlarımız dolu konulara neden ilgi göstersin ki?

Orijinalden alıntı: Astrofizikçi

konu tutmayinca ilgi çekmesi için yine türk gencine sallamali başlık

Başlıkta ne varmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 18 Mayıs 2017; 15:02:09 >

• hocam iyi guzel diyorsun da, bu adam robot mu? hic kendine vakit ayiramaz mi? baska akranlari mercedes bmw ile gezerken bu adam neden otobusler dolmuslar icinde sefil oluyor? buna niye cikipta bir soz soyleyen yok? adalet anlahisiniz bu mudur? herkes tok karnina yasamak zorunda mi? gunu cikartayim mantigondaki insan zaten gelisemez, boyle mantikta adamin ulkeye ne faydasi olur? bunlari hic dusundunuz mu? sicak evinizden sallamasi kolay ama is as sahibi olmak artik kuyrugunu sallamaya bakiyor malesef. anlamissinizdir dedigimi.

Sebastian Vettel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

hocam iyi guzel diyorsun da, bu adam robot mu? hic kendine vakit ayiramaz mi? baska akranlari mercedes bmw ile gezerken bu adam neden otobusler dolmuslar icinde sefil oluyor? buna niye cikipta bir soz soyleyen yok? adalet anlahisiniz bu mudur? herkes tok karnina yasamak zorunda mi? gunu cikartayim mantigondaki insan zaten gelisemez, boyle mantikta adamin ulkeye ne faydasi olur? bunlari hic dusundunuz mu? sicak evinizden sallamasi kolay ama is as sahibi olmak artik kuyrugunu sallamaya bakiyor malesef. anlamissinizdir dedigimi.

Bundan güzel kendine vakit ayırma mı var? Kendini eğitirken eğitim vererek başkalarını da eğitiyor işte... Kaçımız yıl içinde çocuklara ders veriyoruz?

Tek yaptığımız eğitim almak değil mi bir yerlere kapak atmak için? Bu eğitimin kapak atma dışında bir faydası olmasın mı bize?

Avrupa neden Avrupa, Amerika neden Amerika biliyor musun? Çünkü onların gençleri çantalarını alıp Afrika'ya Asya'ya eğitim vermeye (Sömürüyü hazırlamaya vs) gittiler!

İşte kanıtları!

Bizim kendi insanımıza neden faydamız olmasın?

Cahillik artsın mı yani?

Onlar BMW'ye binmiyorlar istedikleri zaman, bisiklete binip bize BMW yapıp satmaya fabrikalara gidiyorlar, gözlerimle gördüm!

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

100 kisilik kontejani tum Turk gencligine mal etmek yine ici bos clickbait konu

100 kişilik kontenjan ama emin ol 10 tane adam akıllı isteyen çıkmıyor!

AB Ofisi bedava genç gönderiyor Avrupa'ya talep eden dahi çıkmıyor, bunu bana Ulusal Ajansın başkanı kendi ağzı ile söyledi, kontenjan dolmadığı için programları kapatıyorlar!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Şimdi gelir anti teolocistler ama adam doğru konuşuyor.

Doğrular değil kızlar para eder bizde...

İyilikler değil yalan dolan Survivor tarzı programlar para eder bizde...

Öğrenme ve eğitim değil oyunlar ve boş işler para eder bizde...

Kitap okuma değil sosyal medya para eder bizde...

Sonra da sabah akşam bağırır dururuz devlet niye böyle, hükumet niye şöyle... Biz ne kadar düzgünüz ve ne kadar iyiyi hak ediyoruz ki kalkmış bağırıp çağırıyoruz?

Orijinalden alıntı: El Sonidito

Varsa bir bilgilendirme pmnizi alabilir miyim hocam hem bu konu hakkinda hemde AB konusu hakkinda

Hem Avrupa için hem ülkemiz için bilgilendirmeyi gönderdim, emeğinize sağlık, hem siz kazançlı çıkacaksınız, hem ülkemizin gelecek nesilleri.

Orijinalden alıntı: aristolerans

Bu adam herhalde Survivor'a başvurdu ama başvurusu kabul edilmedi. Bu arada izlemiyorum

Bana topluma Survivor'un kattığı herhangi bir şey söyleyebilir misin?

İzlemiyorsun da neden bu kadar yüceltilmesine ses çıkarmıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Mayıs 2017; 8:34:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.