Şimdi Ara

Türk erkeği ve türk kızı dikotomi metafiziğinin çöküşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk erkeklerince konsessüs düşünce nedir ? Yabancı kızlar>Türk kızları

Eğer counter argüman sunulmazsa Türk kızları da Yabancı erkekler>Türk erkekleri diyebilecektir

Among us oynayanlar bilirler ki yabancı erkekler kanserdir(oyunu çoğunlukla erkeklerin oynadığını düşünüyorum)

Eğer yabancı erkekler kötüyse 2.öncüle göre türk erkekleri onlardan da kötüdür

Dolayısıyla türk erkekleri eğer self-destrutiona uğramak istemiyorsa kendisini hiyerarşi zincirinden çıkarmak durumundadır

Sonuç olarak ontoloji dolayısıyla dikotomi çöker

• Şimdi türk kızları/türk erkekleri aynıyı çürüten 2 destekleyen 1 argümandan bahsediceğim

1-Söz konusu cinsiyetin mensupları aynı.Çünkü bana aynı geliyorlar.Birincisi bu bilim yapmanın en kaba yolu yaklaşık m.ö 600'lerde yapılıyordu.İkincisi aynı gelmesi demek aynı imgede buluşması demek.Hume bütün imgeler basit imgelerden türedi dolayısıyla hepsi birbirine indirgenebilir ve aynıdır der.Lakin buna karşılık yanılmıyorsam hume çatalı argümanı çıkarıldı ve humeian paradigma rafa kaldırıldı

2-Bütün cinsiyetler ve mensupları birbirlerine indirgenebiliyorsa nasıl farklı psikolojik tedavi süreçlerinden geçebiliyor.Öyleyse yazılıp çizilen literatürlerin hepsini yakalım tıpkı humeun yaptığı gibi.Varlık itibariyle farklılığı anlaşılabilen olgular nasıl aynı olabiliyor.Şematikleri mi aynı denilmek isteniyor.Mesela mevcut insanlığın mutlak sınırları vardır.Atıyorum 100 metreyi en fazla x süre kadar koşabilir gibi.Burada da transhümanizm devreye giriyor

Dipnot:Her şeyin aynılığı gene psikolojik önermedir.Ayrı konu başlığı altında konuşulabilir

Destekleyene geçelim

1-Ben geçen yazılarımda ''genellemenin'' doğruluğundan söz ettim.Tabi bu sizin anladığınız genelleme değil.Sadece aristotalesin tümeller tümelini fenomenal sosyolojiyle birleştirdim.Ancak destekler gibi görünen şu argüman beslendiğim kaynaklar itibariyle aslında mevcut karşı argümanlarının arasından en nokta atışı yapanı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 4 Ekim 2020; 14:12:0 >

• Sen kafayı sıyırmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha yüzeysel anlatırsanız sevinirim hiç bir şey anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Türk kızı vs Çinli kız
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.