Şimdi Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Öğrencisiyim Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hayatımda en nefret ettiğim ders Aslında güzel ders de bizim yaşlı karı bi hoca vardı. Hep o soğuttu valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan yatakta yatan arkadaşta, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği öğrencisi, bende soruları alayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Hayatımda en nefret ettiğim ders Aslında güzel ders de bizim yaşlı karı bi hoca vardı. Hep o soğuttu valla

Resimdeki adam Franz Kafka değil mi? , Edebiyattan nasıl nefret ediyorsun ki o zaman?
  • Ben de Ispanyol Dili ve Edebiyatı öğrencisiyim, soruları alayım.
  • hangi üni .

bittikten sonra ne düşünüyorsun formasyon alıp öğretmenlik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

hangi üni .

bittikten sonra ne düşünüyorsun formasyon alıp öğretmenlik mi ?

Çukurova Üniversitesi

Düz memurluk ya da öğretmenlik düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güneyli Kitapkolik

quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

Hayatımda en nefret ettiğim ders Aslında güzel ders de bizim yaşlı karı bi hoca vardı. Hep o soğuttu valla

Resimdeki adam Franz Kafka değil mi? , Edebiyattan nasıl nefret ediyorsun ki o zaman?

Hocam kitap okumayı çok severim gerçekten. Kafka'da sevdiğim yazardır. Ama şu edebiyatın tam içine giriyoruz divan edb,koşuk,gazel vsvs. hiç anlamıyorum. Yoksa kitap okurum

• edebiyatı severim notlarım asla düşük olmadı ama öğretmenleri yüzünden sevmezdim bu dersi 10.sınıf öğretmenim ah aslı hoca ah hariç ölümüne yazı yazdırmaktan başka birşey yapmazdı anlatsa 5 dakikada anlıyacağım şeyi dolandıra dolandıra yazdırıyorlardı hiçbirşey anlamıyordum allah aşkına sende böyle bir öğretmen olucaksan şimdiden okulu bırak
    ah aslı hocam sizi çok özlüyorum öğretmen değil arkadaştı dersleri çok eğlenceli biçimde anlatırdı ama 10.sınıfın 2.dönemi nedense kayboldu gitti ne oldu acep ?
  • Niye direkt öğretmenlik okumadın da bölüm okuyorsun o zaman ya formasyon kaldırılırsa korkmuyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Niye direkt öğretmenlik okumadın da bölüm okuyorsun o zaman ya formasyon kaldırılırsa korkmuyor musun?

Korkuyorum fakat yapacak bir şey yok.
  • Hedefini salt kpss olarak belirleme bence. Edebiyattan kpssye 50 bin kişi giriyor her sene.

• HAYAT DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİSİYİM SORULARI ALAYIM

• atamaları iyi değil diye biliyorum korkmuyor musun hiç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.