Şimdi Ara

[TURK] CLAN RANKED SERVER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TEKRAR HATIRLATMAKTA FAYDA VAR DİYE DÜŞÜNEREK YAZMAK İSTEDİM;

TURK CLAN BF2 RANKED SERVER ADRESİ :

193.93.45.44 PORT: 16567

7/24 AÇIK VE YENİ OYUNCULARI BEKLİYORUZ....

OYNAYABİLMENİZ İÇİN ORJ. CD KEY'İNE VE OYUNUN 1.41 PATCH'İNE İHTİYACINIZ VAR.

KENDİNE GÜVENEN GUNNER'LAR VE PİLOTLAR HAYDİN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 4 Mayıs 2008; 22:15:41 >

• malesef sorun var... en yakın zamadanwww.bf2turkiye.com düzeltilecek...

Ama server daim açık bekleriz... Zaten ultraaslan seni forumdan hatırlıyorum.

bu arada bf2 dersler bölümüne biraz daha ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum tabi herşeyi sizdende beklememek lazım bizimde birşeyler hazırlayıp sunmamız gerek(ah bi zamanımız olsa) bazı küçük ve önemli detayları oyuna yeni başlayanlara faydalı olacağını düşünüyorum

örnek olarak ben bazı şeyleri geç öğrendiğimi düşünüyorum tv missle kullanmayı bile rahat 75-100 saat oyun sonunda öğrendim(gerçi şimdi oyunun ...... sı olduk 1000+ saat oyunum var)

ama hala f-35 le j-10 karşı çok başarılı değilim

• zamanla oturuyo işler. sen oynadığın saate bakma. 10 dakkada öğrenende var 100 saatte öğrenende...

dersler konusu geliştirildi aslında. baya ince ayrıntılardan bahsedildi. forum düzelince görürsün.
  • Server da cok kalabalık bır sekılde kendı tafanızda toplanıyorsunuz buda serverdan cogu oyuncunun kacmasına sebeb oluyor buna bıraz daha ozen gösterın emın olun serverınız hıc bos kalmaz yurtdısında oynıyan arkadaslarım böyle soyluyolar bende birkaçkez oynadım genellıkle kalabalık clan oyunculrı mac olmadıgı zaman 2 tarafada esıt yayılmalıkı oyundan dıger oyuncularda zevk alsın.
  • genelde taraf tutma yada kalabalıklaşma diye birşey aslında söz konusu değil. server zaten genelde dolu oluyor. ben oyundan çıkalı 1 saat kadar oldu ve full'dü.. connection hatası vermeseydi devam ederdik daha.

elbette kalabalık olunduğunda clan oyuncuları taraf seçmeden güçsüz kalan tarafa yardım için taraf değiştirirler. hepimizde bu sorumluluk var. kaç puan yaparsa yapsın, yada karşı takım yeniliyor olsa dahi herkez takım değiştirir. genede ben bu isteğinizi yönetime ileticem
    Daha Fazla Göster
  • Siteye üye oldum ama aktivsyon şifresi gelmedi hala ?

eğer değiştiremiyorsan, başka bir kullanıcı adıyla varsa gmail'inle üye ol ve yöneticilerden durum ile ilgili yardım iste. eski ismine dönüş için sana yardımcı olacaklardır.

Dönüş yaptım ama sizi bulamıyorum..Nerelerdesiniz beyler ??

not : edit -imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi side_effect -- 31 Mart 2009; 9:33:25 >

Orjinalden alıntı: MeM-Tr

server çok boş.bence birkaç yerde tanıtım yapın dolsun biraz.

Serverımız genelde akşamları doluyor. Bunun bir sebebi de artık BF2 nin eskimeye başlaması. Uzun süredir 1.50 pacth ini bekliyoruz ama hala bi haber yok. Bu arada sadece server ımıza değil forum sitemize de bekleriz, saygılar.

Naz_eg
    =TC= Clan Yöneticisi
    www.bfturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 15 Nisan 2009; 22:45:31 >
  • Arkadaşlar,

Genede hatırlatmakta fayda var, hata yanlışlık olmasın, başlık TURK clan olarak görünüyor, naz_eg arkadaşımızın açıklamasını yaptığı site ve clan TC clandır. Düzelteyim istedim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.