Şimdi Ara

TÜRK BAYRAĞININ GÜNÜMÜZDEKİ HALİNİ ALMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TÜRK BAYRAĞIMIZ SON HALİNİ NE ZAMAN ALDI YANİ EN SON DEĞİŞİKLİĞE UĞRADIĞI TARİH HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KULLANICI_2 -- 5 Temmuz 2014; 16:19:34 >

• vikipediden: 22 Eylül 1983'te 2893 Sayılı Türk Bayrağı Kanunu ile bayrak ölçütleri belirlenmiş ve bayrak son halini almıştır.

buyrun hocam konuyla ilgili çok güzel bir çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nécromant -- 6 Temmuz 2014; 0:01:09 >
  • Nécromant kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN OSMANLI BAYRAĞINDAN BUGÜNKÜ BAYRAĞIMIZA GEÇİLDİĞİ TARİHİ VE BUNDAN ÖNCEKİ BAYRAĞIMIZIN ŞEKLİNİ SORUYORUM?
  •  TÜRK BAYRAĞININ GÜNÜMÜZDEKİ HALİNİ ALMASI

Biraz daha kalınmış osmanlı zamanlarında. Fakat cumhuriyet döneminde sanırım inceleştirmişler.

Şu şekilmiş denilebilir sanırım osmanlı zamanında

• TEŞEKKÜRLER TARİHİNİ DE BİLİYOR MUSUNUZ? YANİ SON DEĞİŞTİRİLME.
  • 29/05/1936

Cumhuriyet idaresinin kurulmasından ve halifeliğin kaldırılmasından sonra 25 Ekim 1925’de bir sancak talimatnamesi çıkarılarak, harp ve ticaret gemileri hakkında muayyen esaslar kabul olundu. 29 Mayıs 1936 tarih ve 2994 sayılı kanunla, Türk Bayrağı’nın şekli ve ölçüleri kesin bir şekilde tespit edildi.
  • SAĞOL DOSTUM?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel çalışma
  • orta asyada bir taş kabartmada rastlanmış diyede habrler çıkmıştı. Bu belki orta asyadaki eski Türk törelerinin bir yansımması olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.