Şimdi Ara

Türk Askerler Erdoğan'ı Devirebilir ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
2
Favori
9.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merak etme olmaz öyle şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pena kutusu kullanıcısına yanıt
    Yazı puntosu küçültülse görünmeyecek kadarda küçük yazabilirim hiç sorun değil.Aslında onlar için 2 harfli yada çok harfli güzel kısaltmalarda varda tekrar ban yemek istemiyorum
  • Nusaybin 13 şehit 40 yaralı .24 saate verilen şehit 2000 kusur kes operasyon için izin isteyen askere sadece 8 kez şerefsizler kaçtıktan sonra musade edilmiştir. Asker vursaydi der şimdi malum kesim gecis yapan teröristi ateş edilmeden vurduğu için 14 yıl hapis alan Mehmetçik var.Buradaki dantelli kefenliler göruslerinizi sarsmasin bilinki onların bir fiyatı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    AKP sağolsun cemaate açtı askeriyenin kapısını ama AKP içerisinde barındıkları gibi askeriyede barınamazlar.
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    O kısaltmalardan bir iki harf çıkartıp yıldız koy millet anlar
  • Ordunun komutanını devirecekler ha Devirselerdi paşalar yargılanırken devirirlerdi. Cuntacı Amerikancı ordu ölmüştür Allah gani gani rahmet eylesin.
  • pena kutusu kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim valla yemiyor.7 gün bandan sonra akıllandım.Ben gecenin şu saati bile andım onları Allah doğudaki askerimizin yardımcısı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

    Manyak mısınız nesiniz ya Erdoğan gitti çok güzel ülkeyi kim yönetecek? Erdoğan'dan nefret ediyorum ama ŞUAN İÇİN ondan daha iyi yönetecek birini de görmüyorum. Erdoğan'ı yıkmakla uğraşıcağınıza yeni MÜKEMMEL bi parti kurun halkın dikkatini o yöne çekin.

    Hem nefret edip hem de ondan iyi yönetecek birinin olduğunu kabul etmemek, yönetiminin devam etmesini istemekle tezat bir durum oluşturuyorsun. Kendini mi trollüyorsun? Bu çocukça algı oyunlarınız epey komik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ITürkologI I kullanıcısına yanıt
    Normal emir komuta zincirine riayet edildikten ,ülkenin ali menfaatlerini koruyup kolladıktan yani kısaca kanunların ona veriği sınırlar içerisinde kalıp görevini yaptıktan sonra cemaat nensubu olup olmamış hiç bir önemi yok.ama adamlar emri direk pensilvanyadan alıyor.ülke menfaatlerini değil fetönün menfaatlerini koruyup kolluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sabah iyi güldüm hayallere bak abd rahatsızsa erdoğan doğru yolda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edmr41


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: edmr41


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: edmr41


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: edmr41


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: adam94

    Cumhurbaşkanını beyenmiyorsan beklersin seçimi değiştirirsin. İktidarı beyenmiyorsan bekler seçimi değiştirirsin.İlk sayfada değinilen gerçek bir muhalefet gereksinimi de yadsınamaz...

    Adamlar koltuğu bırakmamak için herşeyi yapıyor. Seçimde bol kese iktidarda, medya gücü iktidarda, seçim hileleri var üstelik.
    Kaç defa muhalefet TV de düelloya davet etti. Kabul eden akp lideri yok.

    Diğer yüzde 50 de ne var peki?

    Muhalefet kendini boyle mi avutuyor?
    Secim hileli demissiniz. Her parti kendi gozlemcisini gonderebiliyor. Ysk diye bir kurum var uzman hukukculardan olusan denetleme mekanizmasi butun bunlara ek olarak partizani oldugunuz partinin hukukcusu avukati yok mu ? Ne is yapar bunlar madem hile varsa gidip abd ye sikayet etsin yada boluculerin partileriyle is birligi yapip rusyada ofis acsinlar.
    komik olmayin lutfen komik olmayin.
    Cok acik net bisey soyliyim iktidarin bu denli uzun soluklu olmasinin tek sebebi bu zamana kadar devlet yonetiminin fecaat arz etmesidir. Butun bunlar artik birikti bu millette. Buna ek olarak halen muhalefet alternatif uretmek yerine akp diyor tayyip diyor. Yazik yani 14 sene diyorsunuz. Hukumeti hic bisey üretmemekle itham ediyorsunuz. E peki nuhalefetin urettigi alternatif ne? Akp ve erdogan karsitligindan baska soyleminiz yok. Bu kadar sig bu kadar basit olabilir mi bu is. Suna inanin ne zaman gercek anlamda cozum uretip alternatif ortaya koymaya basladiginda muhalifler sizde goreceksiniz ki bu millet bunu karsiliksiz birakmaz. O bidon kafali dedikleriniz gobek kasiyicisi diye alay ettiginiz hakir gordugunuz millet bunu yapacak. Inanin buna.

    Seçim hileleri yazıp kanıtlı sitelere bakabilirsiniz
    Bu düzenin seçimle değişmesi imkansızdır.

    Niye secimle degismesi imkansızdır?
    Ve ne ile degistirmeyi uygun görüyorsunuz?

    Yukarıda kendimce sebeplerini yazmıştım. Seçim hileleri,medya gücü,iktidar da ki maddi imkanlar sebebiyle sandıktan umut yok.

    Halkı ikna etmek(eğitmek),ekonomik kriz,darbe kaldı geriye.




    Yasiniz kac bilmiyorum. Ama madem secim hileleri diyorsunuz ve eger buna inaniyorsaniz ben size birsey diyemeyecegim. Yanlizca kendinizi kandiriyorsunuz bunu bilmenizi isterim ilaveten probleminiz de burada basliyor. Bu sbeple iktidar olmaniz zor. Velev ki sizin dediginiz olsun. Secim anketleride mi yalan. Velev ki onlari da attik cope O zaman ilgili muhalif partiler bunu hukuki yollarla cozmekten aciz oldugunu kabul etmek gerekir. Madem var boyle birsey olayi cozemeyip secimle iktidar olmak imkansiz darbe yapalim demek nasil bir mantiktir?
    Bu isi madem bu kadar kafaya taktiniz o vakit size sopali seçimleri, acik oy gizli sayim yontemlerinide konusmaya davet ediyorum bu garabet degil size gore ama insanlarin akillanip boyle seylere pabuc birakmamasi hileli secim..
    Son olarak mevcut hukumet disinda bir kadronun yonetme kabiliyeti de yok bunu kabul etmek zor olabilir ancak muhalif partilerin kendi iclerindeki cekismeleri henuz cozemedigi bir ortamda devlete talip olmak ve bunuda parti-birey dusmanligi uzerinden yapmak tam bir samimiyetsizlik aymazlik.


    http://www.meydangazetesi.com.tr/m/?id=4610

    Bu sitede kanıtlarıyla birkaç seçim hilesi var. Zamanınız varsa bakarsınız.

    http://sendika10.org/2015/11/turkiye-sandik-basinda-il-il-secim-hileleri-baski-ve-usulsuzlukler/

    Buradaki sitede epey usulsüzlük var. İncelemek epey zaman alır.

    Yapmayin simdi lutfen seçimlerden sonra bazi muhalif parti yoneticileri.dahil secimlerin adil oldgunu acikladilar. Ysk ayni beyani verdi simdi kalkip bunlari soylemek cok şık degil. Kaldi ki lutfen mantikli olun aradaki farka bakin. Boyle buyuk bi ucurum bu kadar buyuk fark yaratacak kadar hile olabilir mi? Gercekten buna inaniyormusunuz?
    boyle haber sozcu ve turevlerini okuyan cihette karsilik bulur onlara da yapacak bisey yok ztn kendi hallerine birakmak lazim.

    Cahil adamlar işte :))))




  • İmam Şafii hazretlerine sormuşlar;
    Fitne zamanında Hak yolda olanı nasıl anlarız?
    Imam Şafii hazretleri buyurmuş

    "Düşman oklarını takip edin;
    Onlar size hak yolu gösterecektir. "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu darbe olayi ozellikle genclere yada kendini daha yeni yeni ifade etmeye baslayanlara ekonomiyi ve siyaseti sadece sosyal medyadan takip edenlere eglenceli bir hareket gibi gelebilirki ki geliyor buyuk ihtimal. Ama darbe dediginiz hareket cogunuzun daha portakalda cekirdek bile olmadiginiz yillara atar bizi. Hic bir dunya ulkesi darbe ile ileriye gidemedi. Darbe yapilan ulkenin uzerinde akbaba misali bekleyenler olur. Benim gibi milyonlarca insanin ticari hayati en basa doner belki simdiki ozgurlugunuzu bir daha elde edemezsiniz. Buyuklerinize sorun size darbeyi anlatsinlar kafanizda canlanir belki o gunler.. Ben iktidar yanlisi degilim ama hayat mucadelesi veren bir vatandasim. Birseyler olacaksa bu darbeyle topla tufekle olmamali..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide darbe olsa rte cumhurbaşkanı adama ne olacak?Heh.Gezi parkı sırasında çok hızlı bir şekilde askerden darbe yetkisi elinden alındı,yani zaten darbe yapamazlar.boş hayaller boş konu pentagondaki boş adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne darbesi be bu devirde? Boş yere gaz verme çabaları bu makaleler. Böyle bir aptallığa hiç kimse kalkışmaz bu ülkede.
  • Size yaşamayı sanki bu adamlar bahşetmiş gibi taraf tutuyosunuz resmen. Harbi şaşırmışsınız. Şu millet herşeyi öğrenicekte doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi öğrenemiycek ya işte ona çok üzülüyorum.

    Lafım her türlü ideolojik görüşü körü körüne savunanlaradır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksi Müddea -- 28 Mart 2016; 11:40:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentegonun ne işi var türkiyenin derdi ile? Hayırdır patltırdığınız bombalar devletimize parnak sokmak için miydi?

    Türkiye devletine karşı usa nın görüşünü savunanlar onlar gibi şerefsiz ve kafir dir(Tr nin müslüman olup olmaması ayrı. mesele olay tam şerefsizin/kafirin yanında yer alıp devletini satanlar).

    Batı adına olan bu söylem yalan değil ise o şerefsizler bunu yaptırmaya çalışacaklardır.

    Eğer bir damla dan fazla aklınız var ise kullanın: aynı gemideyiz batırırlarsa sizde batacaksınız dolayısı ile batının veya kafirin veya kana kine götüren bütün görüşlerin sonucu olabileceklerin değil devletin lehine hareket edin.

    İstiklal marş'ını bi okuyun ne diyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer batı bunu yapmaya kalkar ise Allah ın izni ile beklemediği şekilde aleyhine sonuçlanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Hayaller darbe, gerçekler RTE!

    Bu mesajın 204 artı alarak konuda en çok beğenilen yorum olmuş. Hani akpliler forumda azınlık değildi, sen yalnız kalıyordun ondan akpyi savunuyordun ya. Boşuna inkar edip durma artık.
  • Burada yazdıklarımı sildim,gerçek hukuk ve adaletin bitiği bir ülede yaşadığımı unutmuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssahin65 -- 28 Mart 2016; 13:35:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.