Şimdi Ara

Türk asker gizli kara harekatı yapıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Türk asker gizli kara harekatı yapıyor!

İngiliz basını, Türk ordusunun Irak’taki Başika Kampı’nda konuşlandırdığı tanklarıyla IŞİD’e karşı kara operasyonu yürüttüğünü öne sürdü.

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Peşmerge yetkilileri ve görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde, Başika'daki binden fazla Türk askerinin, DAEŞ terör örgütüne karşı gizli bir kara harekatı yürüttüğünü yazdı.

Gazetenin kaynak gösterdiği Peşmerge Komutanı Behram Yasin, Irak'ta Musul kentine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Başika Kampı'nda bulunan Türk kara kuvvetlerinin DAEŞ'i bombaladığını söyledi.
    Yasin, ''ABD daha fazlasını yapsaydı, Türklerin gelmesine gerek kalmazdı'' dedi. Görgü tanıkları da Türk tanklarının Başika etrafında dolaştığını ve militanları vurduğunu anlattı. Tankların, Türk Ordusu’nun kullandığı M60T'ler (Sabra) olduğu belirtildi.

Peşmerge Bakanlığı'ndan Ceber Yaver, Başika'da hala bin ila 2 bin arasında Türk askeri bulunduğunu kaydetti. Askerlerin Bağdat’la yapılan anlaşma kapsamında Başika'ya gönderildiğini söyleyen Yaver, ''Türk askerleriyle bizim aramızda hiçbir işbirliği ve ilişki yok. Konuşlandırılmaları yönünde herhangi bir talebimiz olmadı'' ifadelerini kullandı. Ankara, Türk askerinin eğitim vermek amacıyla, Bağdat'ın bilgisi dahilinde Başika'da bulunduğunu açıklamış, Bağdat ise güçlerin bir an önce çekilmesini talep etmişti.

Kaynak:http://www.haber7.com/ortadogu/haber/1814546-ingiliz-basini-turk-tanklari-oradan-gizli-vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Biz Peşmergeye yardım ediyoruz, perşmerge de PYD ve YPG yardım ediyor.

Sonra ABD ye PYD ve YPG terror örgütüdür, yardım etme diyoruz.

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

???

Tam bir corba durumu soz konusu oldugundan zaten insan neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

???

Burası ortadoğu

• Yok yav biz onlara tırla silah gönderiyoruz ,mükemmel gazetecilerimiz ortaya çıkardı ya, sizin haberiniz yok mu ey ingilizler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye işidi vurduklarını gizlerler ki ? Haber gerçekse tüm dünyaya servis edilip reklam yapılmalı. Terör örgütü işidi vurmamızın Türkiye'nin berbat imajına azıcık faydası olur berki. Rusya 1 kere işidi bombalayıp 1000 kere muhalifleri ve sivilleri bombalıyor ama tüm dünyaya 1000 kere işidi bombalamış gibi reklam yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 7 Mart 2016; 14:17:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.