Şimdi Ara

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
5
Favori
44.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir yıl zorunlu almanca hazırlık var :(
  • Yazmayın arkadaşlar. Giden arkadaşlar pişman. Mekan yok, kampüs yok, şehre uzak. Marmara 2. Öğretim yazin. Harika marmara 1.den farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up. Kazananlar memnun musunuz ulaşım çok sorun yaratıyor mu?

• charliemanson kullanıcısına yanıt
    kadıköy'de yurtta kaldım. günde ortalama 1 saat 15 dakika yol gittim. tabii bi de bunun dönüşü var. bir şeyler yapılmaya çalışılıyor ama kampüs hayatı falan yok. gelince çok küfredebilirsin belki ama gelecek açısından imkanları güzel. en basitinden ağustos'ta almanya'ya burslu şekilde gidiyorum.
  • forgetmn F kullanıcısına yanıt
    kaçıncı sınıftasın? Ulaşım sıkıntıymış ama ben de yurt dışı imkanı için düşünüyorum açıkçası. Hazırlık okumak zorunlu mu yoksa almanca bilenler direkt 1. Sınıftan başlayabiliyor mu?

• asim210 kullanıcısına yanıt
    geçen yıl 25k ile kapatmış
  • Gidenler tavsiye ediyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • charliemanson kullanıcısına yanıt
    hazırlığı atladım 1. sınıfa yeni başlıyorum. hukuk'ta dersler %30 almanca. belirli dil okullarının b2 ve üstü belgelerini kabul ediyor sanırım okul. onun dışında yeni kaydolanlar eylülde sınava girip yeterli düzeyde olduğunu ispatlarsa hazırlığı atlayabiliyor. bunları yapamayanlar için hazırlık zorunlu.
  • forgetmn F kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 23 Temmuz 2015; 18:53:27 >
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 24 Temmuz 2015; 15:36:11 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 4 Ekim 2017; 20:40:0 >
  • yukarı

• Okulun gelecegi parlak gibi ya

• Sorusu olan arkadaşlar okulun çevresi-ulaşım konularında yardımcı olabilirim.
  • Ya aslında şartlar iyileştirilirse,kampüs,mekan,yurt vss.sorununu çözerlerse Galatasaray'la kapışacak düzeye gelebilir.Yatırım şart yani.

• düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • Bu üniversitede araştırma görevlisi olmak ile ilgili bilgisi olan var mı?

Veya öğrencilerden gözlemledikleri, araştırma görevlilerinin Üniversitesiye tutunabildikleri mi? Yoksa ilk fırsatta kaçmaya mı çalışıyorlar?

Cevaplar biraz acil lazım, en geç 19 unda yola çıkıp 20sinde görüşmeye gitmem lazım
  • Arkadaşlar lütfen cevap verin şu an 2017 puanlarına baktığımda 36 binle kapattığını gördüm ama bu üniversitenin bi 20 k altı aldığı hukuk var bir de 36 k aldığı hukuk var. 36 klık hukuk full almanca mı? Bir de ben hiç almanca bilmiyorum 1 sene hazırlık almanca okursam yapabilirim hazırlık var mıdır?

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    36k ile kapatan kontejyan sadece almanca dil egitimi veren belli liselerden mezun ogrenciler için. Onun listesi yök sitesinde kosullar kisminda yaziyor. Yani almanca lise mezunu degilsen o kontejyani kazansan bile kayit yaptiramiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.