Şimdi Ara

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
44.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warandpeace

Bu programın hazırlık sınıfında başarısız olan öğrenciler, aynı adı taşıyan ve öğretim dili Türkçe olan programlara Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun belirlediği kurallara göre ÖSYM'ce yerleştirilebilirler.

Ne demek istiyor burada.Hazırlığı geçemezsek başka bir hukuk fakültesine mi gönderecekler?

sadece puanının yettiği yerlere gidebiliyorsun
  • Almanca öğrenene kadar İngilizce öğrenmek daha mantikli ve daha kolay
  • 4 seneye boş mu dolu mu olduğu ortaya çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asim210 kullanıcısına yanıt
    kardeşim özel lise olarak tanımlanan 37 lisenin listesini nerden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes60

kardeşim özel lise olarak tanımlanan 37 lisenin listesini nerden bulabilirim

www.tau.edu.tr
    Hata Sayfası / Error Page
    http://www.tau.edu.tr/almanca_egitim_veren_liseler
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

Almanca öğrenene kadar İngilizce öğrenmek daha mantikli ve daha kolay

ingilizce hukuk hangi devlet ünisinde var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertmesin

Anlıyorum.Gidip gördüğüne göre eviniz oraya yakın olmalı.Şehir dışından gelenler için nerde kalmayı öneriyorsun?

hayır tuzladan gittim 2 saat mesafede beykoz bende yurtta kalırım ilk sene...istanbulda yurt sorun olcağını düşünmüyorum illaki yurt vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim210

quote:

Anlıyorum.Gidip gördüğüne göre eviniz oraya yakın olmalı.Şehir dışından gelenler için nerde kalmayı öneriyorsun?

hayır tuzladan gittim 2 saat mesafede beykoz bende yurtta kalırım ilk sene...istanbulda yurt sorun olcağını düşünmüyorum illaki yurt vardır

2 saat korkutucu geliyor, bir sultanahmet meydanina kaç saat sürer ?

• Burası en aşağı 5 6 binde kapatır

• bana göre marmara 2. öğretim gelmeyenler buraya yerlesir, mesela tercih şöyle olur istanbul, istanbul 2., marmara, marmara 2., türk alman... ortalama 14k ile kapatir. 6k imkansız ankara, hacettepe dururken.

• Hocam sizin siralama kacti?

• 13368

• Yeni açılan bir üniversiteye kimse 14k ile gidecek kadar güvenemez Istanbul'da oturan adam da Eskisehir Uludag Kocaeli gibi yerleri yazar. Kaldı ki Eskişehir'de Fransızca, Ing., Almanca hazırlık imkanı var kılavuzda yazıyor. Yani düşük bir başlamgıç yapar diye tahmin ediyorum. Bir de bu üniler mavi diploma veriyor Taü'nün diploması her ülkede geçmiyor bunu da düşünürsek 14k pek sanmıyorum. Üstelik üniversite binası daha yapılmadı o sitedeki fotoğraftaki bina. Her "Yapılacak" diyene heves edilecekse Yalova da Selçuk mimarisi inşa ediyormuş şu an hukuk fakültesini. Neyse bu da benim görüşüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyk_

quote:

quote:

2 saat korkutucu geliyor, bir sultanahmet meydanina kaç saat sürer ?

1,5 saat falan sürer o kadar istanbul dışında değil sonuçta boğazın kenarında boğaza 2km...

• quote:

Orijinalden alıntı: Amarilla

Yeni açılan bir üniversiteye kimse 14k ile gidecek kadar güvenemez Istanbul'da oturan adam da Eskisehir Uludag Kocaeli gibi yerleri yazar. Kaldı ki Eskişehir'de Fransızca, Ing., Almanca hazırlık imkanı var kılavuzda yazıyor. Yani düşük bir başlamgıç yapar diye tahmin ediyorum. Bir de bu üniler mavi diploma veriyor Taü'nün diploması her ülkede geçmiyor bunu da düşünürsek 14k pek sanmıyorum. Üstelik üniversite binası daha yapılmadı o sitedeki fotoğraftaki bina. Her "Yapılacak" diyene heves edilecekse Yalova da Selçuk mimarisi inşa ediyormuş şu an hukuk fakültesini. Neyse bu da benim görüşüm.

+1
  • quote:

Yeni açılan bir üniversiteye kimse 14k ile gidecek kadar güvenemez Istanbul'da oturan adam da Eskisehir Uludag Kocaeli gibi yerleri yazar. Kaldı ki Eskişehir'de Fransızca, Ing., Almanca hazırlık imkanı var kılavuzda yazıyor. Yani düşük bir başlamgıç yapar diye tahmin ediyorum. Bir de bu üniler mavi diploma veriyor Taü'nün diploması her ülkede geçmiyor bunu da düşünürsek 14k pek sanmıyorum. Üstelik üniversite binası daha yapılmadı o sitedeki fotoğraftaki bina. Her "Yapılacak" diyene heves edilecekse Yalova da Selçuk mimarisi inşa ediyormuş şu an hukuk fakültesini. Neyse bu da benim görüşüm.

beykent gibi üniversiteler bile 15k ile alırken istanbulda bir devlet ünisi 40 kişi alacak ve 14k nın altında kalacak hir gerçekçi değil bencede 10k olur...almanca eğitim veren liselerde bu okulun tanıtımları iyi yapıldı ve ellerinde c/1 b/2 gibi almanca belgeleri bulunan öğrenciler almanyada çalışma hayaliyle o belgeleri aldılar ve o liseler arasınca cağaoğlu istanbul erkek gibi liseler var ben 14k nın kesinlikle altına düşmeyeceğini düşünüyorum

• Okulun yeri-ulaşım vb. konulardaki sorularınızı sorabilirsiniz.Okula araç ile 5 dk mesafe de ikamet etmekteyim.
  • Muhendisligi ilk 5k olur ama hukuk ve isletme bilemem

• quote:

quote:

beykent gibi üniversiteler bile 15k ile alırken istanbulda bir devlet ünisi 40 kişi alacak ve 14k nın altında kalacak hir gerçekçi değil bencede 10k olur...almanca eğitim veren liselerde bu okulun tanıtımları iyi yapıldı ve ellerinde c/1 b/2 gibi almanca belgeleri bulunan öğrenciler almanyada çalışma hayaliyle o belgeleri aldılar ve o liseler arasınca cağaoğlu istanbul erkek gibi liseler var ben 14k nın kesinlikle altına düşmeyeceğini düşünüyorum

Ben israrla Eskisehir'i gecemeyecegini dusunuyorum. Beykent baska, Beykent'in imkanlari cok genis ve diploma denkligi var. Almanca olmasi cogu kisiyi vazgecirecek hukuk okuyanlar Erasmus'la cikmaya korkuyor Turkcesini anlayamiyor adam Almancayi nasil anlayacak diye. Iyi derecede Almanca egitim veren liseleri tenzih ediyorum. Bir de binasi filan yok daha o yuzden. Yani bilmiyorum Eskisehir'in yaninda esamesi okunmaz dedigim gibi hem mavi diploma hem hazirlik var Eskisehir'de bu boyle dusunmemi gerektiriyor. Bir de Istanbul Medeniyet'le kiyasladim Medeniyet Ua Iliskiler actigi zaman(gecen sene) Uludag'in altinda kalmisti. Ve Medeniyet Ingilizceydi. Yani yeni acilmasi bir dezavantaj Uludag'in Anadolu'nun altinda kalir saniyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben israrla Eskisehir'i gecemeyecegini dusunuyorum. Beykent baska, Beykent'in imkanlari cok genis ve diploma denkligi var. Almanca olmasi cogu kisiyi vazgecirecek hukuk okuyanlar Erasmus'la cikmaya korkuyor Turkcesini anlayamiyor adam Almancayi nasil anlayacak diye. Iyi derecede Almanca egitim veren liseleri tenzih ediyorum. Bir de binasi filan yok daha o yuzden. Yani bilmiyorum Eskisehir'in yaninda esamesi okunmaz dedigim gibi hem mavi diploma hem hazirlik var Eskisehir'de bu boyle dusunmemi gerektiriyor. Bir de Istanbul Medeniyet'le kiyasladim Medeniyet Ua Iliskiler actigi zaman(gecen sene) Uludag'in altinda kalmisti. Ve Medeniyet Ingilizceydi. Yani yeni acilmasi bir dezavantaj Uludag'in Anadolu'nun altinda kalir saniyorum.

bence gidip görülmesi lazım okulun yeri falan o kadar kötü değil içini falanda gezdim olumlu bir izlenim oluştu. dil olarakta şöyle söyliyim ab nin resmi dili almanca desem çokda yanlış olmaz almanca hukukun kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum. ayrıyeten eskişehir 400 kişi alacak TAU 40 kişi ve TAU istanbulda ben eskişehirin altında kalcağına inanmıyorum. hatta 40 kişi almasından dolayı marmarayı geçersede çok şaşırmam.en basitinden ben okulumdan burayı ilk tercihine yazacak 6k da ve 9k da olmak üzere 2 arkadaş tanıyorum...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.