Şimdi Ara

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Türk-Alman Üniversitesi'nin iki puanı var, birisi 16.000 civarı, birisi 35.000 civarı. Hangisini baz almalıyız? Ve bu üniversitedeki öğrenci ve hoca kalitesi nasıldır? Hukuk derslerini de Almanca mı göreceğim ve 3. Sınıfta Almanya'ya gidip dil öğrenme gibi bi şey mi var bu ünivrrsitede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük olan lisede 1. yabancı dil olarak Almanca görenler için ayrılmış kontenjan.

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Düşük olan lisede 1. yabancı dil olarak Almanca görenler için ayrılmış kontenjan.

Anlamadım?

Anadolu ve fen liselerinde (bildiğim kadarıyla) 4 ders ingilizce 2 ders Almanca görülür, bu durumda 1. yabancı dil İngilizce, ikinci yabancı dil Almanca olmuş olur hocam, bazı liselerde daha farklı yabancı diller var tabi.O 36k için ayrılmış olan kontenjan da Alman liselerinden veya ağırlıklı yabancı dili Almanca olarak görmüş öğrenciler için ayrılan kontenjan.

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Anadolu ve fen liselerinde (bildiğim kadarıyla) 4 ders ingilizce 2 ders Almanca görülür, bu durumda 1. yabancı dil İngilizce, ikinci yabancı dil Almanca olmuş olur hocam, bazı liselerde daha farklı yabancı diller var tabi.O 36k için ayrılmış olan kontenjan da Alman liselerinden veya ağırlıklı yabancı dili Almanca olarak görmüş öğrenciler için ayrılan kontenjan.

Anladım hocam, benim girme ihtimalim yok o zaman, tek dil İngilizce ile mezun oldum, diplomada öyle gözüküyor yani.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.