Şimdi Ara

Turizm Isletmeciligi (DEU, Istanbul Uni, Beykent, Atilim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okumak istedigim bolum turizm isletmeciligi (4 yillik, TM1) fakat hangi universitede daha cok firsatlarim olacagini kestiremiyorum, onumde puanimla birlikte 3 4 secenek var bunlar Dokuz Eylul (Ingilizce), Istanbul Universitesi (Karma) , Atilim Universitesi (Ingilizce) , Beykent Universitesi (Karma)

Her universitenin birbirine gore avantaj ve dezavantajlari oldugu icin karar veremiyorum, girisken biri acaba hangi universitede daha cok firsat bulur, kampus&ogrenci hayati nerde aktiftir, universiteler hakkinda objektif yorumlar duymak istiyorum, herkese simdiden cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turizm meslek lisesi çıkışlı biri olarak sana tavsiye vereyim turizmde şöyle bi durum var;
    İstanbul dışına çıkarsan(sahil bölgeleri izmir,antalya vs.)resort otelciliği adı verilen genellikle az maaş çok iş tatil köylerinde çalışırsın fakat eğitimli olduğun için kolay yükselirsin.
    İstanbul içinde kalırsan şehir otelciliği çok maaş çok işbusiness otellerinde çalışırsın zor yükselirsin çünkü yanında boğaziçili falan kaliteli tipler olur.
    Haftanın 6 günü günde 8 saat shift(vardiya) sistemiyle çalışılır genellikle.
    Bunların dışında acentalarda çalışabilirsin fakat tavsiye etmiyorum açıkcası.
    Üniversite tercihi olarak dokuz eylül ve istanbul ideal duruyor

• Cok tesekkur ederim..acikcasi Beykent ve Dokuz Eylul arasinda kaldim ve bir secim yapamiyorum.

• Ben dokuz Eylül yazdım açıkçası vakıf üniversitesi olması sebebiyle haliç ve beykentte yurt ve yemek Problem olacaktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.