Şimdi Ara

Turisti kazıklamama yemini..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İRBD Başkanı Ali Aygün, sözleşmeye uyulduğu takdirde, 0.33 litre biranın 3.5, 0.50 litre biranın 4, kadehte tek rakının 6.5, kokteyllerin 8, yabancı marka biraların 5, sıcak içeceklerin 3, kadeh viskinin 9, 0.70 litre şarabın 20, pirzolanın 22, tavuk set mönünün 18, pizzanın 13, İngiliz kahvaltısının 5, dönerin 5, hamburgerin 5, balık yemeğinin ise 18 YTL'nin altında satılmayacağını kaydetti.

İŞTE KAZIKLAMAMA YEMİNİ

“İkinci bir karara kadar, yukarıda belirtilen taban fiyatlara uyacağıma, kapıda ve hiçbir şekilde bedava bir ürün vermeyeceğime, turisti dolandırmayacağıma, hanutculuk yaptırmayacağıma, bu konularda emniyet ve belediye memurlarına zorluk çıkarmayacağıma herkesin huzurunda şerefim üzerine ant içerim.”

Artık turiste değil kendi vatandaşınada kazık atmaya çalışan çok esnaf var turistik yerlerde. Adamına göre muamele yapıyorlar.

• Alanyada diskonun barındaki barmenler rus hatunlara yavşaklık olsun diye beleş içki ,tshirt vs. zırt bırt veriyolardı yalakalık olsun diye ... Arkadaşlarla dedik biz de isteyelim bakalım ne dicek ... Biz de istedik ve kalmadı dedi eleman !!
  • Antalyada terlik alacağım geçen yaz, normalde 10 YTL olan terliğe 25 YTL fiyat dedi adam.Bende bari bize yapmayın be kendi insanınıza yapmayın dedim almadım zaten terliği sinirlendim
  • Zaten yazlığa yada tatile gidiyosan ne ihtiyacın varsa önceden alıcaksın döşüyolar resmen... terlik ,şort ,havlu, güneş kremi, simit vs. sırf bunlardan geçirse bize yine köşe adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Zaten yazlığa yada tatile gidiyosan ne ihtiyacın varsa önceden alıcaksın döşüyolar resmen... terlik ,şort ,havlu, güneş kremi, simit vs. sırf bunlardan geçirse bize yine köşe adam

Herkes öyle yapıyor aslında.Turistler gelmese sinek avlıyorlar.Bu yüzden bizlerden kazanamıyorlar.Yine suçlusu kendileri,herkes biliyor fiyatta abarttıklarını.Alıcı buluncada ne kadar olursa olsun kaktırayım amacı güdüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.