Şimdi Ara

türev ve integral ne kadar sürer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar türev ve integral temelim sıfır çünkü açıkliseye geçtim. matematiği kavramam kolaydır ygs de 37 gelmişti sizce ikisi toplam kaç günde halledilir(çok fazla soru çözmeden çünkü tüm konuları bitirip sonra çok soru çözecem mesela 10 ar test)

1 de açıkliseli olduğum için çok boş saatim var ona göre değerlendirirseniz

• up (ygs de 13k oldum lys de 10k istiyorum)
  • 1 haftada konuyu bitirip 10 türev 10 integral testi çözebilirsin. Önceden görmediğin için biraz zorlanırsın ama halledilir. Üstüne zaten soru çözücem diyosun problem yok. 1 haftada vitesi 2 3 e takarsın sonra çözerek 5e yükseltirsin.
  • Konu anlatımlarını çalışırken de soru çözmen gerekir,temelin sıfır olduğu için konuyu hızlı geçirerek bir şey anlayamazsın.soru + konu 1 ayda bitebilir en az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle geride konu bırakma ki geriye kalan tüm zamanda bu iki konuya iyice çalış. Türev ıntegral nerdeyse tüm mat konularını içerir trigonometri, limit, fonksiyon, parabol, polinom, logaritma, denklem, eşitsizlik vs. içine karmaşık sayıda sokabilirsin olasılıkta. Eger geride konun kalmadıysa 2 ay süre var cok acele etme sindire sindire git derim. Türevin TANIMInı iyi öğrenmek en önemli kısımdır, yoksa sadece ezberleyip girersin sınava orijinal nitelikli soru cıkarsa karşına yorum yapamazsın. Fem simetri iyidir öneririm. Bu iki konuyu konu çalışmak anlamında üçer dördergünde bitirirsin ama sadece konuyu bitirmiş olursun yoksa türev integral asla tam anlamıyla bitmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

öncelikle geride konu bırakma ki geriye kalan tüm zamanda bu iki konuya iyice çalış. Türev ıntegral nerdeyse tüm mat konularını içerir trigonometri, limit, fonksiyon, parabol, polinom, logaritma, denklem, eşitsizlik vs. içine karmaşık sayıda sokabilirsin olasılıkta. Eger geride konun kalmadıysa 2 ay süre var cok acele etme sindire sindire git derim. Türevin TANIMInı iyi öğrenmek en önemli kısımdır, yoksa sadece ezberleyip girersin sınava orijinal nitelikli soru cıkarsa karşına yorum yapamazsın. Fem simetri iyidir öneririm. Bu iki konuyu konu çalışmak anlamında üçer dördergünde bitirirsin ama sadece konuyu bitirmiş olursun yoksa türev integral asla tam anlamıyla bitmez.

teşekkür ederim diğer matematik derslerim zaten sağlam sadece görmediğim ve bilmediğim türev integral var. açıklise olduğum için organikde hiç yok.

diğer derslerde konuların geneline hakimim nisanın sonuna kadar sadece kimya kalsın istiyorum mayıs ayında kimyayı halledip çokça soru çözmek istiyorum

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben mat 2 yi iki kisma ayirdim.Sene icinde tureve kadr bitmisti. Ygs den sonra integralden basladim bir de en bastan polinimdan basladim.İntegral bitti ama turev integrale 2 ay boyunca ara vermeden calisacam.Bu esnada diger konulardanda test cozmeye devam. Benim onerim bu tarz bisey yap derim. Turev integrali boslama.Sindire sindire ogren.Aceleye gelecek is degil. Tabi diger konularida birakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

Ben mat 2 yi iki kisma ayirdim.Sene icinde tureve kadr bitmisti. Ygs den sonra integralden basladim bir de en bastan polinimdan basladim.İntegral bitti ama turev integrale 2 ay boyunca ara vermeden calisacam.Bu esnada diger konulardanda test cozmeye devam. Benim onerim bu tarz bisey yap derim. Turev integrali boslama.Sindire sindire ogren.Aceleye gelecek is degil. Tabi diger konularida birakma.

yani demek istediğin mesela tüm haftatürev çalışmaktansa diğer konularla birlikte götür 2 ayda sindirerek öğren. doprumu anladım
  • Kismen oyle. Ama 1 ay icinde turevi ve integrali bitirmis ol. Diger ayda soru cozmeye devam edersin. Tabi diger konulardanda bu sirada soru coz derim. Fakat diger konulari tam anlamiyla bilmiyorsan bence mata biraz daha fazla sure ayir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene girmiş biri olarak mühendislik de okumak istiyorsanız türevi integrali evladınız gibi sevmeye bakın diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.