Şimdi Ara

Türev mi integral mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi daha zor sizce,türev integrali bitirenlere soruyorum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet böyle mantıksız sorularla uğraşmayın lütfen.
  • Tamam konu kilit üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

Tamam konu kilit üye ban

Senin sorduğunu küçükken 7.sınıf mı daha zor 8.sınıf mı diye sorarlardı. Her konunun kendi zorluğu var o nedenle kıyaslayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Tamam konu kilit üye ban

Senin sorduğunu küçükken 7.sınıf mı daha zor 8.sınıf mı diye sorarlardı. Her konunun kendi zorluğu var o nedenle kıyaslayamazsın.

Kıyasladım gitti hadi sus artık

• Bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw bunlar çoluk çocuk hangisi daha zor diye soruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRaider -- 28 Nisan 2014; 15:46:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen 36. Degilmiydin coktan halletmis olman gerekirdi bunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostRaider

Yaw bunlar çoluk çocuk hangisi daha zor diye soruyorlar

Çoğul kullanma ya bi tek ben sordum, evet doğru anlamışsın hangisi daha zor diye sordum, zeka akıyor size hepsi kektir tabi:)

• Dostum delimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

Sen 36. Degilmiydin coktan halletmis olman gerekirdi bunlari

Halletmediğimi nasıl çıkardın burdan ? :D

• farklı kulvarlarda, karşılaştırmak mantıksız. türevde zorlanıyorsan integralde de zorlanırsın ama onu garanti ederim mantık olarak türeve daha kolay ulaşabilirsin limit tanımından, integralinde tanımı basit gerçi. integral soruları çözmek geometri sorularına benziyor. en çılgın soruları çözmek için mutlaka orası burası benzer soru çözmüş olman lazım. birkaç dakika içinde klasik çözüm yöntemlerini 0dan düşünmek zor, o yüzden soruları görmek lazım. türevde de konuyu biliyosan alayına gidersin, olayları bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhostRaider

Yaw bunlar çoluk çocuk hangisi daha zor diye soruyorlar

Çoğul kullanma ya bi tek ben sordum, evet doğru anlamışsın hangisi daha zor diye sordum, zeka akıyor size hepsi kektir tabi:)

Ulan zeka senden akıyor asıl. Saçma sapan soru sormuşsun rezil oldun işte kabul et.

Sanki her bildiğin konudaki bütün soruları yapıyon ya.

Türev mi daha zor integral mi diyor mantıksızlığa bak.Senin dediğin şu: Evde elektrikler kesildi sular akar mı?

Rasyonel sayılardan bi soru görürsün kalemin oynamaz. Onun için zorluk kolaylık nedir öğren de gel çocukça sorular sorma burda. Hadi koçum yaylan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostRaider -- 28 Nisan 2014; 15:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

farklı kulvarlarda, karşılaştırmak mantıksız. türevde zorlanıyorsan integralde de zorlanırsın ama onu garanti ederim mantık olarak türeve daha kolay ulaşabilirsin limit tanımından, integralinde tanımı basit gerçi. integral soruları çözmek geometri sorularına benziyor. en çılgın soruları çözmek için mutlaka orası burası benzer soru çözmüş olman lazım. birkaç dakika içinde klasik çözüm yöntemlerini 0dan düşünmek zor, o yüzden soruları görmek lazım. türevde de konuyu biliyosan alayına gidersin, olayları bu

Aynen hocam türevi gayet iyi yapabiliyorum aslında ama integralde baya bi takılıyorum geometriye benzerliği konusuna da katılıyorum doğru tespit bence.

Bu arada ygs36.sı falan değilim toplanmış çekemeyenler :DD 40binim çocuklar merak etmeyin

• Demediğinizi bırakmamışsınız bi soru sordu diye

İntegral daha zor. Türevi kavramış olman gerek bi kere integral için. Türevdeki gibi kalıpları bilmek de yetmiyor bazı sorularda, daha özgün ve daha düşündürücü sorular var.

• quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Demediğinizi bırakmamışsınız bi soru sordu diye

İntegral daha zor. Türevi kavramış olman gerek bi kere integral için. Türevdeki gibi kalıpları bilmek de yetmiyor bazı sorularda, daha özgün ve daha düşündürücü sorular var.

Teşekkürler hocam ya türevi yapıp integralde zorlanınca merak ettim forumdakilere durum ne diye etmez olaydım :D

• GhostRaider G kullanıcısına yanıt
    Şu konuşma biçimiyle benden daha çok rezil olmuşsundur.kim seni sinirlendirdiyse ona gitmeni tavsiye ederim :)

• İkisi de kolay, orta arası ve eğlenceli bence(ciddiyim)

• quote:

Şu konuşma biçimiyle benden daha çok rezil olmuşsundur.kim seni sinirlendirdiyse ona gitmeni tavsiye ederim :)

Tamam bitti gitti laf kalabalığına gerek yok uzatma işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

Sen 36. Degilmiydin coktan halletmis olman gerekirdi bunlari

Halletmediğimi nasıl çıkardın burdan ? :D

Basarilar o zaman umarim ilk ona cekersin siralamani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.