Şimdi Ara

Türev integral ne zaman başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amatematikten hocamız Limit türev integrali önceden kendiniz öğrenip okulda işlenince tekrar niteliğinde işlemedik gerekiyor dedi biz türevi yarıtatilde integrali ondan sonra öğrenecez heralde Size sorum parabol ikinci dereceden eşitsizlik poligon filan biliyom okul zamanında öğrendim trigo karmaşık logaritma filan da yazın çalışmışdım ygs ler tam zaten sizce yakın zamanda limitten başlayarak başlamalımıyım bu konulara birde bu konular nasıl konular bende simetride apotemi Türev İntegral de var arkadaştan almıştım ilk simetriden çözdükten sonra biraz zaman geçtikten sonra tekrar apotemi den mi çalışmalıyım sizce yoksa direkt sadece apotemi den mi çalışayım tekrar konu anlatımı gerektirecek konular mı yani Not bence zekiyim 😄😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocanin demek istedigi siz ogrenin ben size bisey ogretemem.

Dershanede 4 derste turevi bitirdik. Dusun artik.

• Bi bok olmadan kastın ne düzgün bi üniversite kazanamammı yoksa mal olduğumu mu düşünüyorsun. Sizin dershanedeki hoca iyimiş o zaman bizede lazım öle hoca

• turevı 4 saatte bıtıren hoca ıyı degıl sallayan hocadır bence bıde sadece mattan bahsetmissin feninde tamamsa bol soru cozmeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: seymaag

turevı 4 saatte bıtıren hoca ıyı degıl sallayan hocadır bence bıde sadece mattan bahsetmissin feninde tamamsa bol soru cozmeye bak

Iyi mi anlatmis demisim ben orda. Nerenle okudun merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

quote:

Orijinalden alıntı: seymaag

turevı 4 saatte bıtıren hoca ıyı degıl sallayan hocadır bence bıde sadece mattan bahsetmissin feninde tamamsa bol soru cozmeye bak

Iyi mi anlatmis demisim ben orda. Nerenle okudun merak ettim

sana demedim ben zaten çekuero bizede öyle bi öğretmen lazim demis ona yazdım

• Hangi dershane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Poligon diye bir ders mi geldi yeni ? Olum poligon dediğin yer de atış yapılır güldürme beni limit türev yazmış birde ... Hele temel kavramları hallet .

• Türev->limit->integral diye git. Türev ve integral de apotemi çöz(maraton testi hariç) sonra simetrinin sonundaki soruları tabi bundan sonra maratonlari çöz.Limiti de simetriden hallet :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.