Şimdi Ara

Türev integral bilmeyen lise mezunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce de çok ütopik olmaz mı yıllar önce de böyle bir şey olmuştu bu adam üniversitede ne yapacak 2x’in integralini bilmeden mühendislik mi okuyacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artık üniversite 5 yıl olur. prof gelip de integral alma kuralları anlatmaz herhal.
  • Böyle bi şey olamaz gerçekten sınav ertelenecekse bir süre ertelensin ama konu kaldırmak ne

• Konular anlatılır bence yine ama sınavda sorumlu olmayız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mühendislik işi de battı
  • Algoritma dersinde hocamız size matris göstermiyorlar mı nasıl eğitim sistemi bu demişti. İlk ödevimizi de integral bilgisini kullanarak yapılacak bir şey vermişti. Gelecek yıl öğrenciler integral bilmiyoruz derlerse tepkisini merak ediyorum
  • Sadece integral değil modern fizik organik kimya bitkinin ileri konuları gibi önemli yerler de kalkabilir bunlar önemli konular aytnin baba konuları bunlar nerdeyse ben 12.sınıfım organik modern fizik bitkiye evde çalışıyorum ama integrale daha giriş yapmadım , yine de integral kaldırılırsa mezunların hakkı yenir çok yazık olur inşallah sınav hem ertelenmez hem de konular kalkmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tıp okuyan arkadaşımın biyokimyada karşısına organik kimyayla alakalı bir sürü şey geldi hatta benden organik kimya notlarımı bile istedi buna ne diyeceksin peki?

• Olmaz.Çoğu türev integral bilmiyor zaten.Ezberletilmiş soru tiplerini biliyor.

Bilkent iktisat profesörü Refet Gürkaynak Türk Milli Eğitiminden gelen cocukların matematik bildigini varsaymiyoruz,yarım yamalak carpim tablosu bilmeleri yeterli diyor.Kullanılacak tüm matematigi ögretiyoruz.

Refet S. Gürkaynakyoutube
    İktisatçılık ve iktisat eğitimi.
    https://www.youtube.com/watch?v=fWbI9b-lztA

8.31

• 12'ler mühendislik seçmeyin sakın.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Yok artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.