Bildirim
Türev Alma Sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet eğim kullanılacak. f(x) in türevini alınca m kalmasından da yola çıkılabilir. Eğim 2 dir. Ama eksi yönde olduğu için -2 :) -
Bende 2 buldum ama peki neden -2 orasını anlamadım . Tamam ama nasıl eksi yönde oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 4 Mayıs 2017; 9:7:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sola yatık çünkü doğru. Yani eğim açısı geniş açı, yani eğimi negatif.
Tanjant 2 ve 4. bölgelerde eksi. Açının kolları 2 ve 4. bölgelere bakıyor. Burdan da bulabilirsin :) -
-
Hocam kafanız karışmasın şöyle düşünün.Grafik aşağı doğru gidiyor demi? Azalıyor yani.Eğim eksi.Artsaydı yani sol taraf yukarı doğru gitseydi artı olcaktı.Her zaman böyledir.
Grafiğin sağ tarafı aşağı doğru gidiyorsa eğim negatif, yukarı dogru gidiyorsa eğim pozitif -
Tamam sağolun şimdi anladım eğimin nasıl negatif olduğunu . Ben diyordum 1.bölge + eğimde + olacak .
sınava 37 gün 23 saat kala eğim neden eksi :(
http://puanza.com/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X