Şimdi Ara

Tureng sözlüğe yayın yasağı mı geldi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabahtan beri Tureng sözlüğe giremiyorum..Kapandı mı ? Yoksa bakım mı var anlayamadım..Kapanırsa ben bittim valla..Siz girebiliyor musunuz ? Linkini de vereyim de..

http://www.tureng.com/

• yukarı
  • Yok mu bir Allah'ın kulu ?
  • Ana Sayfa Hakkımızda Tureng İnteraktif Tureng Çeviri Mobil Forum Kaynaklar Önerileriniz Oyunlar İletişim Üye Ol Giriş

DUYURULAR

Yeni Tureng projesi Tureng İngilizce Eşanlamlılar Sözlüğü yayında!

Siz kullanıcılarımızın yoğun talep ve önerileri doğrultusunda Tureng Sözlüğe entegre şekilde işlev görecek olan İngilizce eşanlamlılar sözlüğü hazırladık. Aranan kelimenin eşanlamlılarını kelime türlerine göre sınıflandırdık ve anlam derecelerine göre sıraladık. Her bir karşılığı da Tureng Sözlük'ten Türkçe karşılıklarını yeni bir sayfada kontrol edebileceğiniz şekilde ayarladık.

Tureng Sözlük'teki arama sonuç sayfalarına da yeni bir tuş ekledik. Böylece ilgili kelimenin İngilizcesini tek bir tuşla Tureng Eşanlamlılar'dan yeni bir sayfada kolayca kontrol edebileceksiniz.

Ayrıca hem iyi vakit geçirebileceğiniz hem de eşanlamlılar bilginizi test edebileceğiniz üç yeni oyun da sizleri bekliyor.

Yeni Tureng projesi Tureng İnteraktif yayında! Tureng'de şimdiye kadar neler aratılmış görebilir ve bu aratılanlara karşılıklar önerebilirsiniz. 50 milyondan fazla başlık kelimelerle oynamayı seven kullanıcılarımızı bekliyor.
    Bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Tureng Sözlük uygulaması artık Iphone'unuzda! Yeni versiyon çok yakında...

Twitter'dayız. Yeniliklerden hemen haberdar olmak için bizi izleyin.
    Ayrıca Facebook'dayız.

Ana Sayfa | Kariyer | Kullanım Şartları | IE8 Accelerator | Google ToolBar | iGoogle | Firefox ToolBar

Bu sitenin tüm içeriği telif hakkı ile korunmaktadır. BİL-KOD:989 B.16.0.THS.0.10.02.00/681 209221