Şimdi Ara

TURCELL MF190 3G MODEM VAR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TURCELL MF190 3G MODEMİM VAR... FATURASIZ TURKCELL HATTIM VAR.... NETE NASIL GİREBİLİRİM??. MESALA 1 AYLIK 250MB İNTERNETE KAYIT OLSAM(AYLIK 14TL OLAN) VINNA BAĞLAYIP GİREBİLİRMİYİM ?MASAÜSTÜ VEYA LAPTOPTAN ? AY DA ZATEN 1 2 KERE İNTERNETE GİRECEĞİM ACİL OLARAK FATURA ÖDEMEK İÇİN.
    KENDİM İÇİN DEĞİL BİR YAKINIM İÇİN SORUYORUM. AMAÇ OYUN FACEBOOK DEĞİL. SADECE AY DA 1 2 KERE FATURA ÖDEMEK. NASIL DEĞERLENDİREBİLİRİZ TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 28 Temmuz 2012; 23:37:17 >

bu linkte açıklaması var ama ben biraz bahsedeyim.Vınn a sim kartı takın yalnız takmadan sim kartın pin kodunu kaldırın.Daha sonra modemi laptop a takın vınn programı bilgisayarda yüklüyse programı kaparın. Ağ bağlantılarında ADLANDIRILMAMIŞ BAĞLANTI yı göreceksiniz tıklayın isim bölümüne internet yazıp tamamı tıklatın bağlantı kurulmuş olacak.Ayrıntılı bilgi için yukarıdaki linke bakın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.