Şimdi Ara

Turbosim ve unlock yapma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni versiyon bladox turbosim aldım kartımı kestim yerleştirdim nosim diyor yapmam gerken yzılımsal bir işlemmi mevcut tak çalıştır dğeil sanırım biri bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim internette bazı dökümanlara ulaştım orda dosya atmam gerektiğini soyluyorlar acaba bağlantıyı usb kablosuyla sağlayabilirmiyim yoksa illa wi-fi kulanmam gerekiyor ?

• Paşam bazen sim kartının eski versiyon olması buna yol açıyor. Bu yeni sim plus 128 k falan çıktı ya onlardan mı bi bak bakalım değilse bi abone merkezinde yenisiyle değiştir.
    İkinci şık ise aldığın turbo sim birinci nesil turbo simi olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Paşam bazen sim kartının eski versiyon olması buna yol açıyor. Bu yeni sim plus 128 k falan çıktı ya onlardan mı bi bak bakalım değilse bi abone merkezinde yenisiyle değiştir.
    İkinci şık ise aldığın turbo sim birinci nesil turbo simi olabilir.

cevap için çok tşk ederim kartın değişimini yaparız sorun dğeil turbosim 3g için özel aldım satıcı bana bu linki yolladı

http://www.theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Unlock_iphone-3G_with_TurboSim

şimdi kafam takılan bu yönergeleri nasıl yapabileceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebuterx -- 1 Eylül 2008; 13:29:47 >

• bende bu gun aldıgım turbo sım ıle iphone 3g yı kullanmaya basladım..takar takmaz hat geldı.. herseyi yapabiliyorum..(Aman nazar degmesin) hiç bir ayarla falan ugrasmadım ama sım kard arkadasım dedıgı gıbı yenı sım plus lardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

bende bu gun aldıgım turbo sım ıle iphone 3g yı kullanmaya basladım..takar takmaz hat geldı.. herseyi yapabiliyorum..(Aman nazar degmesin) hiç bir ayarla falan ugrasmadım ama sım kard arkadasım dedıgı gıbı yenı sım plus lardan

hocam aldığınız turbosimin markasını linkini verebilirmisiniz
  • quote:

bende bu gun aldıgım turbo sım ıle iphone 3g yı kullanmaya basladım..takar takmaz hat geldı.. herseyi yapabiliyorum..(Aman nazar degmesin) hiç bir ayarla falan ugrasmadım ama sım kard arkadasım dedıgı gıbı yenı sım plus lardan

herşeyi derken ? edge çalışıyor mu mesela birde turkcell ile mi kullanıyorsunuz hattınızı baz istasyonu değişince sorun oluyor mu peki ?
  • edge yi daha aktıf hale getıremedım cunku wi-fi olan bir yerden bi program yuklemem lazım. onun dısında turkcell kullanıyorum.. sabahtan beri neredeyse butun ızmırı gezdım hic bir problem yasamadım(Allaha sukur:) )sebeke falan gıtmedı... hersey gayet duzgun sadece edgeyı daha halledemedım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki nerden aldınız tam markası nedir
    yardımcı olacak linkler var mı bu konuda

quote:

edge yi daha aktıf hale getıremedım cunku wi-fi olan bir yerden bi program yuklemem lazım. onun dısında turkcell kullanıyorum.. sabahtan beri neredeyse butun ızmırı gezdım hic bir problem yasamadım(Allaha sukur:) )sebeke falan gıtmedı... hersey gayet duzgun sadece edgeyı daha halledemedım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

peki nerden aldınız tam markası nedir
    yardımcı olacak linkler var mı bu konuda

quote:

edge yi daha aktıf hale getıremedım cunku wi-fi olan bir yerden bi program yuklemem lazım. onun dısında turkcell kullanıyorum.. sabahtan beri neredeyse butun ızmırı gezdım hic bir problem yasamadım(Allaha sukur:) )sebeke falan gıtmedı... hersey gayet duzgun sadece edgeyı daha halledemedım..

+100000000000 bladox en iyisi dediler siariş ettik kulanamıyoruz yazılım falan sakat iş seninkinden alalım bari
  • valla ben ankaradan 100 ytl ye aldım..sag olsun arkadas cok hızlı gonderdı ve ılgılendı..zaten kendısı hakkında da defalarca olumlu yazılar okumustum..ha sunuda belırteyım ben bu arkadası 1 ay oncede aramıstım ve bana telefonda acık acık soylemıstı; su an turbo sım ıle unlock edılıyor ama stabil degil diye.. özellıkle turkcellde problem cıkabılıyor dıye..ama yeni cıka turbo sımler de bu hatalar duzeltılmıs sanırım.. oyuzden bende tekrar aradım ve konustum arkadasla . verdım sıparısı ve bu gun geldı..sabahtan beri de bı sorun olmadı ınsallahta olmaz...arkadasın sıte adresını burada verecegım ama reklam falan oluyormu yasakmı bılmıyorum isterseniz pmden ulasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHABERDAR -- 1 Eylül 2008; 17:54:44 >
  • quote:

valla ben ankaradan 100 ytl ye aldım..sag olsun arkadas cok hızlı gonderdı ve ılgılendı..zaten kendısı hakkında da defalarca olumlu yazılar okumustum..ha sunuda belırteyım ben bu arkadası 1 ay oncede aramıstım ve bana telefonda acık acık soylemıstı; su an turbo sım ıle unlock edılıyor ama stabil degil diye.. özellıkle turkcellde problem cıkabılıyor dıye..ama yeni cıka turbo sımler de bu hatalar duzeltılmıs sanırım.. oyuzden bende tekrar aradım ve konustum arkadasla . verdım sıparısı ve bu gun geldı..sabahtan beri de bı sorun olmadı ınsallahta olmaz...arkadasın sıte adresını burada verecegım ama reklam falan oluyormu yasakmı bılmıyorum isterseniz pmden ulasın..

sorun olmaması çok iyi ayrıca tak çalıştır versiyon galiba inşallah bizde alabiliriz fiyat konusunda biraz pahallı gibi ama artık vereceğiz başka çaremiz yok çünkü yazılımsal kırılmayı çok bekleyeceğiz gibi :(

• Arkadaşlar bende bugüm turbosim'le hallettim DoğuBank'tan 80 YTL karşılığında.. Tanıdığım bir işyeri sahibi aracılığıyla yaptırdım. Götürdüler telefonu ve 20 dakika da getirdiler. Şu an muhteşem çalışıyor. Edge için Ayarlardan General Network ve ordan da data roaming açıyorsunuz vesselam. Bende şu an süper çalışıyor herşey :)
  • rapingust nicklı arkadas bana pm den msj atmıssın ama sana msj gonderemıyorum geriye.. sanırım bı yerlerden msj alımını kapatmıssın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate34

Arkadaşlar bende bugüm turbosim'le hallettim DoğuBank'tan 80 YTL karşılığında.. Tanıdığım bir işyeri sahibi aracılığıyla yaptırdım. Götürdüler telefonu ve 20 dakika da getirdiler. Şu an muhteşem çalışıyor. Edge için Ayarlardan General Network ve ordan da data roaming açıyorsunuz vesselam. Bende şu an süper çalışıyor herşey :)

turbosimin markasını öğrenebilirmiyiz kardeş hiç olmazsa alırken ona dikkat edelim misal benim aldığım ayar gerektiriyormuş yazılımsal oalrak bakabilirsen sevinirim markasına
  • arkadaslar dun edge de calıstı..apn kısmına ınternet yazdım 3g kapalı dolasım acık.. ozaman calısıyoo gayet iyi ve saglıklı
  • quote:

arkadaslar dun edge de calıstı..apn kısmına ınternet yazdım 3g kapalı dolasım acık.. ozaman calısıyoo gayet iyi ve saglıklı

birde turbosimin markasını öğrenebilsek tam super olacak :) ama arkadaşta haklı şuan çalışır vaziyette söküp takmak istemiyor galiba kartı falan kesmediniz görünüşü hakkında bilgi verin rengi sarımıydı ?
  • valla ben açmadım korkudan :))
    ama bitane yapılırken gördüm.. kartın tam eğimin orta ucundan delgeçle deliyorlar chip'in oturacağı şekilde.. ve turbo sim'in de rengi siyahtı.. 3 tane de aralarda çift taraflı yapışkan vardı ki sim karta tam yapışması için sanırım :)
  • arkadaşlar sözkonusu turbo sim şu sitedeki olabilir mi ?

http://www.bladox.com/

bu sayfada bir arkadaşın verdiği şu linkten buldum anlatımıda burda

http://www.theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Unlock_iphone-3G_with_TurboSim
  • arkadaşlar ehaberdar arkadaşa kartı ben gönderdim kısaca bikaç detay vereyim..

turbosim in markası

universal-sim

( gerçi önemli olan kartın markasından ziyade içine yüklenmiş bilgilerdir .. )

yani bladoxta olsa turkcell data roaming vs vs düzgün yüklenmemişse sorundur ..

şuana kadar son programlanmış kartımızda 50 den fazla telefona taktık sıkıntı yaşayan çıkmadı , kartın çip kısmı ortaya denk geliyor ve sim kartınızın ortasını ufak kesmeniz gerekmekte ..

nosim veya no service alan arkadaşların kartarıda muhtemelen çalışıyor olabilir blodox için söylüyorum özellikle ..

arkadaşlar bu turbosim dediğimiz kartlar şuan için ikizhat , kardeş numara gibi 1 numara birkaç hatta veya bir hatta birkaç numara kullandıranlarla uyumlu değil..

bladox kullanan arkadaşın sorunu bu olabilir . turbosim kullananlar bunlara dikkate alıp , bildiğimiz ekstara hiçbir özelliği olmayan 2 numara 2 hat vs vs olmayan bir kart ile kullansınlar hiçbir sıkıntısı olmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

arkadaşlar ehaberdar arkadaşa kartı ben gönderdim kısaca bikaç detay vereyim..

turbosim in markası

universal-sim

( gerçi önemli olan kartın markasından ziyade içine yüklenmiş bilgilerdir .. )

yani bladoxta olsa turkcell data roaming vs vs düzgün yüklenmemişse sorundur ..

şuana kadar son programlanmış kartımızda 50 den fazla telefona taktık sıkıntı yaşayan çıkmadı , kartın çip kısmı ortaya denk geliyor ve sim kartınızın ortasını ufak kesmeniz gerekmekte ..

nosim veya no service alan arkadaşların kartarıda muhtemelen çalışıyor olabilir blodox için söylüyorum özellikle ..

arkadaşlar bu turbosim dediğimiz kartlar şuan için ikizhat , kardeş numara gibi 1 numara birkaç hatta veya bir hatta birkaç numara kullandıranlarla uyumlu değil..

bladox kullanan arkadaşın sorunu bu olabilir . turbosim kullananlar bunlara dikkate alıp , bildiğimiz ekstara hiçbir özelliği olmayan 2 numara 2 hat vs vs olmayan bir kart ile kullansınlar hiçbir sıkıntısı olmaz..

hocam şimdi biz bladox marka aldık içine ayrıca yazlımmı atmamız gerekiyor analamdım burayı sizin veridğinzi amrka misal onada mı yazlım atılıyor ayarlamaarı nasıl yapacağız turbosime o kadar para verdik birşey yapamıyoruz :(

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.