Şimdi Ara

Turbosim ve unlock yapma ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaslar bısey fark ettım ..turbo sım ıle cıhazın sarjı daha cabuk bıtıyor .. belkı bana oyle gelmıs olabılır. cunku cıhazı kullanmaya baslayınca epey bı parmakladım konustum vs vs.. normalde kullanmadıgım gunlerde tam dolu sarj ıle gecelerı kapatmadan yaklasık 6-7 gun gıdıyordu. simdi anca 2 gun
  • Doğrudur. Turbosim ile pil çabucak bitiyor.
  • pek iphone u turbo sım ıle kullanırken; cihazın sarjının daha fazla gıtmesını saglamak ıcın neler yapabılırız.. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

pek iphone u turbo sım ıle kullanırken; cihazın sarjının daha fazla gıtmesını saglamak ıcın neler yapabılırız.. ?

yapabılecegın bısey yok. kacınılmaz son bu :) program ıle unlock edılene kadar beklıceksın.
  • napalım! bızde kullanabıldıgıme sevınırız olur bıter.
  • Türkiyedeki hatlara uygun olan x-sim markası nedir yada ayırıcı bir özelliği varmıdır?
    Ebayden aldırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • gevey ve universal-sim şuan için en sorunsuzlarıdır..

ayrıca bu kartlar turkcell ikizhat ( yanlış hatırlamıyorsam bir numara 2 kartta çalışması ) kardeş hat ( gene yanlış değilsem bir kartta 2 turkcell numarası )

özellikleri olan simkartlar ile taktığınızda nosim uyarısı verir bilginiz olsun bütün kartları tanıyor ama benimkini nie tanımıyor dşe düşünenlere bilgi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendaba -- 10 Eylül 2008; 2:19:02 >
  • çok teşekkür ederim xendaba, ebayde gevey marka buldum ondan aldırıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

napalım! bızde kullanabıldıgıme sevınırız olur bıter.

kesinlikle
  • Herkese Merhaba,

ABD'den 3g 16gb siyah aldim, insallah 1-2 gune gelir. TR'de piyasaya cikmadan 1 gun once TR'ye donmus olacagim (25 eylul) :) O yuzden ne yapsam diye dusunuyorum, fazladan alsam satar miyim, yoksa herkes Turkcell veya vodafone'dan mi alir vs. vs. Neyse, benim sorum su olacak:

Biraz once sim karti kesmeye gerek duymadan iphone 3g nin TR'de kullanilabilir hale getirildigini okudum bir satilik ilaninda. Bunun gecerli olup olmadigini sormak istiyorum.

Simdiden tesekkur ederim. Buarada baslik kirliligi yaratmamak amaciyla sorumu buraya yazdim.
  • Zannedersem GEVEY isimli sim aparatini kullanirsak sim kartimizi delmemize, kesmemize gerek kalmiyormus. Dogru mudur?

Bir sorum da ilk baslarda turbo sim olayiyla unlock edince stabil calismiyordu bazi arkadaslarimizin telefonu, birden bire sebeke gidiyordu ve sim karti cikarip baska herhangi bir telefona takip calistirip sonra tekrar iphone'a takinca calisiyordu.. Bu ve benzeri sorunlar bu yeni sim aparatlari ile ortadan kalkti mi acaba? Yani artik stabil sekilde, korkmadan kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Zannedersem GEVEY isimli sim aparatini kullanirsak sim kartimizi delmemize, kesmemize gerek kalmiyormus. Dogru mudur?

Bir sorum da ilk baslarda turbo sim olayiyla unlock edince stabil calismiyordu bazi arkadaslarimizin telefonu, birden bire sebeke gidiyordu ve sim karti cikarip baska herhangi bir telefona takip calistirip sonra tekrar iphone'a takinca calisiyordu.. Bu ve benzeri sorunlar bu yeni sim aparatlari ile ortadan kalkti mi acaba? Yani artik stabil sekilde, korkmadan kullanabiliyor muyuz?

burdan yazayım ben ebaydan aldım ben çok guzel bir ürün hiçbir sorun kalmıyor stabil çalışıyor isteyen olursa benle temasa geçebilir
  • arkadslar usa dan iphone 3g geldi..arkadasım gevey marka almıs sorunsuz calısıor..ama bana almayı unutmus:Dsu an ıcın gevey gıbı kartsız calısma sansı yok mudur??
  • Yani en yeni GEVEY kart ile sim kartimizi kesmeye gerek kalmadan direk arkasina yerlestirerek 3g iphone'umuzu kullanabiliyoruz degil mi?

Stabil bir sekilde, Turkcell sebekemizi kaybetmeden, telefona herhangi bir zarar vermeden kullanilabiliyor yani? Cunku eskiden telefona zarar verdiklerini duymustum bu aparatlarin. O yuzden soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Yani en yeni GEVEY kart ile sim kartimizi kesmeye gerek kalmadan direk arkasina yerlestirerek 3g iphone'umuzu kullanabiliyoruz degil mi?

Stabil bir sekilde, Turkcell sebekemizi kaybetmeden, telefona herhangi bir zarar vermeden kullanilabiliyor yani? Cunku eskiden telefona zarar verdiklerini duymustum bu aparatlarin. O yuzden soruyorum.

universal-sim kart kulanıyorum üst kısımdan hafifi bir kesme gerekiyor oda hiç etki etmiyor sime sorunsuz cihaza takılıyor universal-sim çok ince çünkü ve stabil çalışıyor
  • arkadaşlar bende ebaydan alacagım turbo simi. ama gevey mi alayım universal sim mi? hangisi daha sorunsuz ve hangısıni kullanmak daha kolay(kesme ve yerleştirme bakımından) ?
  • Arkadaslar rica ediyorum yardim edin, (TURKCELL) 3g iphone'da hangi marka turbo sim kullanmaliyim, en incesi, en son versiyonu hangisidir, karti kesip kesmemek cok da onemli degil ama kesmeden kullanilan var mi?

Telefonun her turlu ozelligini sorunsuzca uzun suredir kullanan var mi?

Bu turbo simlerin de icinde programlari oluyor heralde, ben versiyonumu degistirdigimde turbo sim e herhangi bir islem yapmazsam yeni versiyonu da unlock edebiliyor mu?

Ornek vermek gerekirse bugun versiyon 2.1 cikti, onceden alinmis turbo sim, hicbir islem gerektirmeksizin telefonu calistirmaya devam edecek miydi?

Eskileri Avea ve Vodafone ile sorunsuz calisiyorken TURKCELL'de sorun cikarabiliyordu sanirsam, ben TURKCELL hat kullaniyorum, cevaplariniz bu yonde olursa sevinirim.

Rica ediyorum bu konuda bilgili olanlar yardimci olsun. Tesekkur ederim...

EKLEME: usbfever.com sitesinde satilan tubro sim'in (SIM Unlock Card for iPhone 3G) inceligi 0.10 mm yaziyor, bu epey ince heralde, cunku bir tane daha gordum onda 1.10 mm yaziyordu, incelik de onemli heralde, sim tray e veya oralara zarar vermemek de onemli tabiki.. Istenildiginde kolaylikla cikarilip takilabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 12 Eylül 2008; 21:41:16 >

• http://www.sahibinden.com/iphone_3g_sorunsuz_garantili_simlock_sok_fiyat_WQQaXQQ10420036WQQpXQQdisplayitem&keyword=iphone%203g

buradan aldim, kadikoyden, universal-sim'e 5.5.0 yuklediler hemen verdiler
    24 saat gecti sorunsuz calisiyor, tavsiye edebilirim
  • dostum al unıversal sım bak keyfıne..iphoneburada.com da var. 2 haftadır bı sıkıntı yasamadan kullanıp duruyorum hemde edgede dahil!
  • arkadaşlar bu bahsettiğiniz olay 3g ler için geçerli di mi yani benim biraz kafa karıştı da kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.