Şimdi Ara

PS3 jailbreak(kırdırma) işlemi iptal edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kırdırma işini küçükken yapmıştım ve pişmanım . şimdi orjinal oyun oynamak istiyorum bu jailbreak(kırdırma ) eski haline döner mi

• Andrea Pirlo kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bunu satın Online oynacak iseniz ps4 alın 3 ler ıssız bölge olur yakında gta v in çıktığı gün ps3 lerin %30 u boşalır tr de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler ama ps3'ten memnunum satmaya niyetim yok. Genelde aldığım elektronik eşyayı(tel konsol vs) hışı çıkana kadar kullanırım hiç sattığımı hatırlamıyorum

• Bu saatten sonra bence de orj. dönmeyin. Bildiğim kadarıyla ofw yükleyerek orjinale çevriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Bu saatten sonra bence de orj. dönmeyin. Bildiğim kadarıyla ofw yükleyerek orjinale çevriliyor.

Neden dönmeyeyim ki hocam Fifa 15 Ultimate Team oynamak istiyorum

Yok tercih meselesi tabiki. Ben fikrimi söyledim. Şimdi yeni nesile bakıyorum eski nesile hazır kırıkken ben olsam para vermezdim. Eski oyunları oynaydınız ve sadece orj fifa alacaksanız olabilir yöntemini bilmiyorum ancak ofw kurarsanız yani resmi update oluyor diye biliyorum.

• Dönmüyor malesef geridönüşümsüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk iptal ve iade işlemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleme, yani son versiyonu yüklersen orjinale dönmüş olursun.

tabi daha önceden makinanın banmanmamış olması lazım galiba bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Yok tercih meselesi tabiki. Ben fikrimi söyledim. Şimdi yeni nesile bakıyorum eski nesile hazır kırıkken ben olsam para vermezdim. Eski oyunları oynaydınız ve sadece orj fifa alacaksanız olabilir yöntemini bilmiyorum ancak ofw kurarsanız yani resmi update oluyor diye biliyorum.

Teşekkürler

İkinci el bölümünde 300 tl civarına ps 3 bulunuyor bazen, gidip onlardan alın ve orjinal oyunları onunla oynayın. Şimdi dönüp niye 2. Bir konsol alayım deme zaten ps3 ü orjinal sürüme geçirince en az o kadar zarar edeceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.