Şimdi Ara

turbobit sitesi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar turbobit sitesinden birtek ben mi müzdaribim.Şu sıralar herkes niyeyse bu siteden yüklüyor herşeyi uyuz oluyorum...indirmek istediğim herşeyi hem çok yavaş indiriyorum hemde sürekli İP uyarısı verip 10 dakika bekletiyor?ne yapmak gerekir varmıdır bir püf noktası.
    + biede bişey % 30 olmuşken sunucuyla bağlantı sıfırlandı diyip indirme kesiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 28 Mayıs 2012; 15:03:05 >

• Modemi yeniden başlat diyor, başlatıyorum üstelik 183.xxx.xxx.xxx IP yerine 95.xxx.xxx.xxx IP almış oluyorum, ama yine 10 dakika bekleyin diyor. Çerezleri siliyorum, bağlantıyı yeniden başlatıyorum, yine bir işe yaramıyor. 10 dakika bekledikten sonra yine bir 10 dakika bekleyin diyerek gidiyor öyle...
    Ben letitbit'ten Skymonk diye bir program indirdim. İndireceğim dosyanın letitbit linkini bulmaya çalışıyorum ve Skymonk'a ekleyip indiriyorum.
    Tabi Skymonk da temiz bir program değil, başlangıçta açılmasını engellemek lazım öncelikle, yoksa arada ekrana reklamlar falan getirip duruyor.
  • Bu tür sitelerden indirme yapmamaya gayret gösterin. Turbobit'in 10 dk bekletmesi ve düşük indirme hızı ile indirmeniz normal. Letitbit'teki skymonk u sakın indirmeyin, Bu programı kurduktan sonra kaldırması ancak formatla yapılabiliyor. Letitbit normal indirme hızı 50 kb, skymonk ile 100 kb, sırf bu iki site premium satmak amacıyla düşük tutuyorlar indirme hızını. Gelelim programı vs'yi bu sitelere yükleyenlere. Bu sitelere yüklemelerinin amacı para kazanmadır. Hotfile para vermeyi kesince bu tür rus siteler favori konumuna geldiler...

İllaki bu tür sitelerden indirme yapıcaksanız jdownloader programını kullanın. Yavaş yavaş indirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.m. gönderdim beyler sömürme yöntemlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 2 Haziran 2012; 2:55:27 >

site açmıyor bile

turbobit resmen rezillik

değil bedava parasıyla bile indirtmiyor

başvuracak kimsede yok neyseki 6 aylık almıştım olan 55 tlye oldu

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • yaw hala kimse yok

ne oldu bu turbobite

batıp kaçtımı acaba

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ben premium aldım 3 gündür hiçbirşey indiremiyorum

site açmıyor bile

turbobit resmen rezillik

değil bedava parasıyla bile indirtmiyor

başvuracak kimsede yok neyseki 6 aylık almıştım olan 55 tlye oldu

şampiyon senin sorunun nedir?niye güvenilir debrid sitelerine başvurmuyorsun?Mesela bir sitede ,pmden atayım sana,nickini pmden vereceğim bir üye,linkleri çeviriyor siteye girdiği zaman.Ve benim tam manasıyla yaşlı kurt olan hocam için ,okul dergisi yapıyor ve ona dergi için resim indirecektim.linkler letitbit ,ve turbobit.başka da bir şey yok.Alternatif linkte bulamadım zaten.alldebrid tekrar üyelik alma falan ihtisas alanlarım.debrid ve leech sitelerinden 3-4 ünün resimli anlatımını yaptığım siteden ,uzak durmanızı tavsiye ederim.zaten banlandım o siteden.pm göndereceğim siteden şampiyona gönderdim linkleri ,alldebridde çevirmiş ,pm attı.üstelik ben sana p.m. de kendi ellerimle hazırladığım not defterimide atayım ,faydalan şampiyon.Bedava leech ve debrid sitelerini ,kendimce anlattım.resim linkleride not defterinin içinde zaten.
    55 tlne yazık olmuş.suç sende zaten.rapid üyeliği alıyor adam,indirim zırt pırt ayağına 6 ay hatta 1 yıllık üyelik alıyor.peki sonra ne oluyor?eski emektar rapid buna ,al sana düşman bombe diyor dostum.Senin sorunun nedir dostum?debrid siteleri olsun ,leech siteleri olsun,upload siteleri olsun ,indirim ayağına ,aylarca üyelik alın diyerek ,şemsiye koyuyor ayağınızın altına.Bastığında da açma tuşuna, gitti param diyorsunuz çünkü hesabınızı banlamak konusunda her şey lehlerine.mesela bana bakın:ayda 20 tl harçlık alırım.bedavaya arşivimi tamamladım.Sadece boş dvdlere para harcadım.
    hem şunu unutmayın:her indirme sitesi tam bir üç kağıtçıdır, her vip üyelikli link bulma sitesi de(aslında bu sitelere warez sitesi denir)
    Dostum o parayı bana havale etseydin ya?açık söyleyeyim sana,35 dvdmi kopyalar kargolardım sana.(şu an vaktim yok ,ama 1 ay önce yapardım ,samimiyim ki)
    Benim şu an param olsa,dvd+rw alırım 1 paket.sonrada ,vatanda %25 indirim olduğunda ,dvd+rw stoklarım.zaten verbatim kullanıyorum,ve daha iyisi çıkana kadar verbatim,hep verbatim,tam verbatim,orjinal verbatim diyorum müritler.
    dostum ben kaç aydır sorunsuz bedavaya turbobitten dosya indiriyorum,ama sen paranla rezil olmuşsun.keşke o paranı bana yollasaydın ,vallaha billaha zarar etmezdin.35 dvdlik arşivin olurdu.ama şu an ,işe girme ,3 öküzü kurtarma durumları var.geçen geçti yani.lise bitti bu sene ,ama 3 öküzüm var ve gıcıklığına 1 dersten ,sadece ben bırakılıyorum 2 senedir.hocanın gözlerinden öperim.Kel adama,sınıfın ortasında,saçıma laf ettiği için,sizin saçlarınız kadar güzel saçlarım yok demem ve tüm sınıftakilerin ,gülmekten yarılması sonucu,2 senedir bir türlü geçemedim o dersten.O ders mi?Din kültürü olur kendileri.
    iki derside çalışmadım zamanında,çaktım.hala da çalışmıyorum.abdussamedin tilavetlerini buldum ,üstelik montajsız ,kendi okuduğu görüntülü videoları,onları indiriyorum ,arşivlemekle meşgulum.yaşlı kurtada vereceğim 5-10 dvd.zaten 9 tane verdim.
    sana p.m.leyim.takıldığını sor.ama ben her zaman giremiyorum ,yeğenim geldi eve.ablam var,izmirden geldi falan.misafirler geliyor.bir yandan da arşivcilik dertleri,yaşlı kurta verimiş sözlerimin yalancı durumuna düşmemek için tutulması gerek.O yüzden p.m.lere ve hakkımda yazılanlara,çizilenlere geç cevap verebilirim.
    EDİT:jack amca profilini göremiyorum.ben şimdi burada,upload sitesi yayınlasam ,banlanır mıyım?ya da cezası nedir?yarbayım,hazır ola geçtim,emirlerinizi bekliyorum,elimde kornet,vurmaya hazırım ,uçan ve sürünen her nesneyi.
    SON EDİT:arkadaşlar tamam ,jack kardeşimize p.m. yolladım.Şunu da ekleyeyim son olarak,indirmeler ,premium üyeliklerle ,ya da bedavaya linklerinizi çevirerekte yapılır.sorun bu değil.sorun şu:siz üyelik alırsınız,upload sitesinde yazar:normal indirme 1 saat,premium indirme 4 dakika.böyle bir şey olamaz.Bu olay ,tamamen internet hızınızla alakalı.internet hızınız yüksekse ona göre bir hızda ,download yaparsınız.Bir de unutmadan,mutlaka ,internet download manager kullanın.jdownloader bedava ve tavsiye ederim.fakat ,kral olan idm(internet download managerdır)Dosya indirdiğiniz siteler güvenilirse ,dosya indirin,(mesela; bazı siteler spam yolluyor girdiğin anda,ya da virüslü dosya indiriyorsunuz),crackli virüs programı kurmayın da ,kullanmayında,kullandırtmayında.serialli ve patchli dosyalar varsa,crackliden evladır.crackli dosyaları indirmenizi,asla ve asla tavsiye etmemkod enjekte ediyor ,kurduğunuz her program.
    Crackli programlar potansiyel tehlikedir.kurduğunuz an,sisteminize virüs ,trojan vb.doluşabilir.Ya da zamanla olur bu iş.remote kontrol yapmak ,çok kolay bilgisayarları.botnete bağlarlar bilgisayarınızı ,dikkatli olun.ava giderken avlanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 12 Haziran 2012; 15:04:18 >

• geçen ankaraya kardeşimin yanına gittiğimde sorunsuz indirdi

demkki bende bi sorun var

superonline fiber kullanıyorum

dns vs değiştirdik netteki adresleri yazdım 208... 8.8... vs

yine yok yine yok

• yaw heryerden iniyor benim evde inmiyor

deliricem

• quote:

Orijinalden alıntı: ashouf eneky

p.m. gönderdim beyler sömürme yöntemlerini.

pm
  • Aynen arkadaşlar turbobit rezalet otesi birşey kredi kartından 7 günlük 12 liraya aldım az once gene aynı indirme hızıyla devam ediyoruz
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.