Şimdi Ara

Turbobit.Net-Uploaded.Net-Letitbit.Net-Netload.in-AllDebrid- Premium Hesap Satış - Kiralama Hizmeti (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
25
Favori
60.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s7ev7e7n

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

benim konuyla ilgim yok ama.bende premium saticisi olarak yazayim..bu tur ip blok vs hatasinda..cok kisinin gun icimde hesaba girmesi ve kota asimi yuzunden verir..
    ben sahsen bole durumlarda musterilerime yeni hesap atiyorum..tek.kisi kullaninca bu hatayi vermez cnku.arkadas kiralama yapmiyo mu..degisip degismeme onun bilcegi is:)

sana birşey diyim kimse üzerine alınmasın , hesap teslim ederken ne şekilde nasıl rahat ve sorunsuz hesap kullanılacağını açıklayan kısa metinle birlikte hesapları teslim ediyoruz, vatandaş okumaya zahmet etmiyor sonra neden böyle neden şöyle oluyor. kota aşımı olsun , ip girişi olsun , mac adresi olsun , isterse bir kişinin 10 tane hesap adresi olsun alıcıların çoğu bunlardan bi haber , denemesi bedava örnek turbobit tek bir hesabı ya da birden farklı 4-5 hesabı tek sefer giriş çıkış yapsın o zahmet etmeyen arkadaşlar nasıl bir sonuçla karşılaşacak kendi gözüyle görsün. sistem spam giriş olarak algılayıp doğrulama kodu sayfasıyla hesaba erişim yaptıracak , üzerine devam ederseniz illegal olarak algılayıp hesabı bir süre bloke edecek , sistem efendim benim 4-5 hesabım var parasını verdim aldım diye birşey kabul etmiyor kurmuş düzeni kendi sunucusunun sağlığı için isteiği yaptırımı uyguluyor
    bunu hanginiz biliyor hiçbiriniz. Aynı şekilde tek bir ağ ve ip üzerinden farklı makinalarda hesaba giriş yapın siz sanıyorsunuz sistem sadece ip kaydını esas alıyor , alakası yok sistem mac adresinide esas alıp her bir makinayı tek olarak sayar bunu kim biliyor hiçkimse. bir diğer örnek idm programının turbobit veya uploaded veya letitbit desteği bulunmuyor , sürekli browser üzerinden giriş çıkış yaparsanız sistem spam olarak algılayıp hesabı bloke edebiliyor sorun yaşamayın şu programı kullanın veya bunu kullanın diyoruz yok ben kullanmam ben sevmedim sağı böyle solu şöyle deniyor ( bunlar kişisel mevzular sistemin yaptırımlarını bağlamaz ) kiralık hesap kullanan kişilerinden hesap bilgilerinde (email, şifre,k.adı) hiçbir değişiklik yapma hakkı bulunmuyor kiralama işi yapan tüm satıcılar bu kurala göre hesapları teslim ederler , alan kişi buna uymuyormu o zaman sonuçlarına katlanacaktır, hesap değişimi yapılmaz deniyorsa yapılmaz ne burada ne başka yerde kimseye özel bir hizmet söz konusu değildir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar eğer ortada mağduriyet varsa veya öyle olduğunu düşünüyorsanız kurallara uygun şekilde Sorunlu Alışverişler bölümüne konu açabilirsiniz. O konu içinde alıcı/satıcılar mesaj yazarak durumu aydınlatırlar. Sonrasında durumu bizler değerlendiririz.

Lütfen ilanlar içinde kural dışı mesajlar yazmamaya özen gösterin.

İyi forumlar.

Sorunlu Alışverişler bölümü :http://forum.donanimhaber.com/forumid_590/tt.htm

• rds kullanıcısına yanıt
    benim anladığım kadarıyla bu hesaplar çalıntı.Kullanıcı adı ve şifre değiştirememek sistemle alakalı değildir.siz birinin hesabını çalarsınız ve o kişi ihbarda bulunursa tabi ki hesabınız kapatılabilir bir ihtimal.kiralama işi akla yatkın değil.kullanıcı adı ve şifre başkalarının kontrolünde olduğu sürece nasıl bir güven sağlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsong06

benim anladığım kadarıyla bu hesaplar çalıntı.Kullanıcı adı ve şifre değiştirememek sistemle alakalı değildir.siz birinin hesabını çalarsınız ve o kişi ihbarda bulunursa tabi ki hesabınız kapatılabilir bir ihtimal.kiralama işi akla yatkın değil.kullanıcı adı ve şifre başkalarının kontrolünde olduğu sürece nasıl bir güven sağlanacak.
    hocam 3 gundur size ulasmak ıstıyorum ne burdan nede gmailden ulasamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza06018

Alıntıları Göster
    ben de mesaj gönderdim ama cevap alamadım. lütfen dönüş yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_seaman

ben de mesaj gönderdim ama cevap alamadım. lütfen dönüş yapın

posta kutunuzu kontrol edin tüm mesaj ve maillere geri dönüş yapılmıştır
  • quote:

• quote:

quote:

cok tesekkurler hocam ilgili dürüst arkadaş
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ilkinde bir sorun yaşamadım.arkadaşımızdan ikinci kez hesap aldım.kendisine teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Tekrar görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

ilkinde bir sorun yaşamadım.arkadaşımızdan ikinci kez hesap aldım.kendisine teşekkür ederim

Tekrar görüşmek üzere
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    Ben 3.alışverişimi yaptım, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Parayı yatırdığınız anda şifre elinizde oluyor. Ben parayı ATM'den yatırdım, 2 dakika sonra şifre elime geçtı. Ayrıca şifreyi kullanırken herhangi bir sorunla karşı karşıya kalırsanız, gerekirse yeni şifre vererek her türlü sorununu da çözüyor...

Teşekkür ederim 7ev7e7n...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun Kosa

Ben 3.alışverişimi yaptım, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Parayı yatırdığınız anda şifre elinizde oluyor. Ben parayı ATM'den yatırdım, 2 dakika sonra şifre elime geçtı. Ayrıca şifreyi kullanırken herhangi bir sorunla karşı karşıya kalırsanız, gerekirse yeni şifre vererek her türlü sorununu da çözüyor...

Alıntıları Göster
    uploaded 1 aylık ne zaman uygun hesap olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

ara ara pm atarsanız bakabiliriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

ara ara pm atarsanız bakabiliriz

Alıntıları Göster
    Acil olarak pm lütfen. turbobit alıcam mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41jesus

pm gönderildi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41jesus

pm gönderildi

Alıntıları Göster
    Fiyatlar çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

Fiyatlar çok uygun

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar pekçok kez alışveriş yaptım, hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Ayrıca her konuda yardımcı olmaya çalışan bi arkadaş, teşekkürler..
  • quote:

quote:

2 aylık fileserve premium hesap aldım, 2.günün sonunda hesabım fileserve tarafından ''uygun kullanım koşullarını yerine getirmediğimiz için'' iptal olmuş.

Arkadaşlar araştırdım,sanırım fileservede yaşadığım sıkıntı genel bir sorunmuş.Hani hesabı aldığım arkadaşın yanlış anlaşılmasını istemem sonuçta.Bilginize..

Alıntıları Göster
    Çok hızlı bir şekilde 2 adet hesap açtırdım. 10 numara beyefendi,teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun Kosa

Tekrar görüşmek üzere
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Bugüne kadar pekçok kez alışveriş yaptım, hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Ayrıca her konuda yardımcı olmaya çalışan bi arkadaş, teşekkürler..

Tekrar görüşmek üzere
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.