Şimdi Ara

Turbobit.net remote upload sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turbobit.net sitesine baktım kazançları hoşuma gitti.Fileservenin alternatifi olarak düşündüm ancak önüme büyük bir engel çıktı Remote upload.Ne yaptıysam yapamadım Rap.ids.hare premiumum var ancak diğer sitelere yaptığım gibi bunda remote yapamıyorum.Lütfen yardım edin

cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Aynı sorun bende de var dostum ilk gün yaptım 3-4 gün önce üye oldum o günden bugune hiç yapamadım hatta akşam yaptığım fileserve e bile olmuyor iyice tadı kaçtı bu işin normal up yapınca da alternatif fazla koymak için tek tek up da çok uzun sürüyor...Nasıl olacak bilmiyorum valla azcık büyüdü mü hepsi aynı şeyi yapmaya başlıyor zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutka81

Aynı sorun bende de var dostum ilk gün yaptım 3-4 gün önce üye oldum o günden bugune hiç yapamadım hatta akşam yaptığım fileserve e bile olmuyor iyice tadı kaçtı bu işin normal up yapınca da alternatif fazla koymak için tek tek up da çok uzun sürüyor...Nasıl olacak bilmiyorum valla azcık büyüdü mü hepsi aynı şeyi yapmaya başlıyor zamanla

Ben üye olduğum günden beri hiç yapamadım Dedim ne güzel bir site buldum iyi kazaçlı ondada böyle bir sorun çıktı

Turbobit bize ulaşın bölümünden mesaj atsak düzeltirler belki

• İğrenç bir site. Geçenlerde 4,94 dolarlık kullanıma üye oldum, lanet adam sadece oraya atmış dosyaları. 100-150 MB'lık dosyaları bile indiremedim 2 gün boyunca, sürekli koptu bağlantı, hem de kağnı gibi bir d/l hızı veriyordu. Bu rezil siteye sırf para kazanma amaçlı dosya yükleyip link verenler bol bol küfür yiyordur, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 23 Ağustos 2010; 15:50:58 >
  • rapidden turbobite remote yapabilen var mı ?
  • Rapid pre hesabım yok ama filesonic premium hesabımdan 1 gün boyunca bir sürü dosya remote yaptım ama ikinci gün hata vermeye başladı. acaba free kullanıcılara belli bir remote sınırı mı konulmuş.
  • Turbobit şuanda çok düzenli bir şekilde değişti ve remote uploadda listesindeki sitelerden remote upload yapabiliyorsunuz. Test ettim 4 gb linki 5 dk da aldı

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Turbobit Türkiyeyi B katyegorisine aldı ve müthiş bir kazanç kaynağı oldu. Bence bu fırsatı sakın kaçırmayın , ben denedim müthiş sonuç sağlıyor , sürekli ödeme alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • filesonic den remotelar dosdogru olmuyor. Fileservde surekli Kb lık dosya atıyor hangi sitelerden duzgun alıyor merak ettim
    RS ise yaramaz bana ( 3 aylık prem uyeligim heba oldu bu siteye)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.