Şimdi Ara

Turbobit,Nitroflare,Rapidgator,VPN,Görsel Vb. Premium Üyelik Hizmeti (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
77
Favori
89.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biyoman

Arkadaşlar bu elemandan (gladyo38) uzak durun. 1 aylık 3 hesap aldım. hesaplardan 2 tanesi çalışmıyor. yeni hesap gönderdi onlar da çalışmıyor. para iadesi istiyorum onu da yapmıyor. konuyu DH yöneticilerinden supremum nickli arkadaş ta biliyor. Sonuç çalışan hesap vermiyor, para iadesi yapmıyor ve bana artık yazma diyor. Basit ve ukalaca sözlerle seninle mi uğraşıcam+ senin paranla mı zengin olduk + git artık gibi sözler kullanıyor. Orjinal pm leri istiyene gönderirim. İsteyene hesapları da pm atarım. Çünkü eleman suçunu bana yıkmaya çalışıyor. Sen indirmeyi becerimiyorsun diyor.

Sonuç tam bir dolandırıcılık olayı. Eleman pişkin pişkin 23 TL'nin üzerine yattı. Benim için önemli olan bu değil ama miktar küçük te olsa dolandırıcılığın küçüğü büyüğü olmaz. Siz siz olun uzak durun.

dostum buraya gelip yalan yanlıs konusma.herkes neyin ne oldugunu biliyor bende pm atam isteyen herkese calısıyor mu calısmıyor mu gorelım..
    senin tek sıkıntın turbo idi.oda gunluk kota uygulaması ve aylık var..onu gecıldıgı ıcın gecıcı engelleme yedi o kadar.
    bende sana dedim..1 kere değişirim ve değiştim 2 ci sefer olursa değişemem diye..
    baska site vereyim dedim turbo yerine..sıkıntı yasama o zaman dedim sende kabul etmedin??
    daha ne yapabilirim.

aldıgın diğer 2 site letbit ve upload net gayet rahat calısıyor..su an uyelıklerı bıle kullanıyosundur ama gelip konumda dolandırıcı yok şöyle böyle diye kralamaya!! hakkın yok !!! bir tek müşterim sen değilsin!!
    çalısan hesap atıyoruz.calısmıyor diyorsun..veriyorum..yok şöyle diyorsun...ee pes yani..birde tehdit ediyorsun pm de ! kendi yaptıklarını niye yazmıyon:)

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Arkadaşlar bu elemandan (gladyo38) uzak durun. 1 aylık 3 hesap aldım. hesaplardan 2 tanesi çalışmıyor. yeni hesap gönderdi onlar da çalışmıyor. para iadesi istiyorum onu da yapmıyor. konuyu DH yöneticilerinden supremum nickli arkadaş ta biliyor. Sonuç çalışan hesap vermiyor, para iadesi yapmıyor ve bana artık yazma diyor. Basit ve ukalaca sözlerle seninle mi uğraşıcam+ senin paranla mı zengin olduk + git artık gibi sözler kullanıyor. Orjinal pm leri istiyene gönderirim. İsteyene hesapları da pm atarım. Çünkü eleman suçunu bana yıkmaya çalışıyor. Sen indirmeyi becerimiyorsun diyor.

Sonuç tam bir dolandırıcılık olayı. Eleman pişkin pişkin 23 TL'nin üzerine yattı. Benim için önemli olan bu değil ama miktar küçük te olsa dolandırıcılığın küçüğü büyüğü olmaz. Siz siz olun uzak durun.

dostum buraya gelip yalan yanlıs konusma.herkes neyin ne oldugunu biliyor bende pm atam isteyen herkese calısıyor mu calısmıyor mu gorelım..
    senin tek sıkıntın turbo idi.oda gunluk kota uygulaması ve aylık var..onu gecıldıgı ıcın gecıcı engelleme yedi o kadar.
    bende sana dedim..1 kere değişirim ve değiştim 2 ci sefer olursa değişemem diye..
    baska site vereyim dedim turbo yerine..sıkıntı yasama o zaman dedim sende kabul etmedin??
    daha ne yapabilirim.

aldıgın diğer 2 site letbit ve upload net gayet rahat calısıyor..su an uyelıklerı bıle kullanıyosundur ama gelip konumda dolandırıcı yok şöyle böyle diye kralamaya!! hakkın yok !!! bir tek müşterim sen değilsin!!
    çalısan hesap atıyoruz.calısmıyor diyorsun..veriyorum..yok şöyle diyorsun...ee pes yani..birde tehdit ediyorsun pm de ! kendi yaptıklarını niye yazmıyon:)

Bu kadar pişkinlik çok iyi doğrusu. Letitbit hesabın hiç çalışmadı. Verdiğin kod hem patlak çıktı. Turbo hesabın devamlı blokeli çıktı. Bu iki hesabı hiç kullanamadım ben.Bir tek uploded hesabı çalışıyor. Asıl yalan söyleyen kim acaba.

Müşterin tek ben olmayabilirim. Sonuçta beni kandırman başkalarını da kandırmayacağın anlamına gelmez. Sende bu potansiyel varsa her an benim gibi diğer arkadaşları da kandırabilirsin. Bu konuda mesajlara bakılırsa tek sorun yaşayan ben olmadığım anlaşılır.

İkincisi tehdit nedir bilmiyorsun. Ben sana " paramı yatır bu sana son ihtiram dedim" Yatırmazsan da hakkımı helal etmiyorum dedim. Tek söylediğim cümle bu. Yatırmazsan şöyle yaparım böyle yaparım diye asıp kesmedim. . Ama sen bunu tehdit olarak algılıyorsun. İsteyen arkadaşlara hem benim hemde senin attığın pm leri gönderirim. Hatta en baştan birbirimize ne yazmışsak burda da sergileyebilirim.

Bir diğeri avukat arkadaşıma olayı anlattım dedim. İşi yargı boyutuna taşırsam çok ciddi boyutlara ulaşabileceğini söyledi dedim. Çünkü yaptığın iş legal değil. İstersen sen de bir avukata danışabilirsin dedim. Buna karşılık sen de aynen şu pm i attın;

gladyo38
    daha komik.komik.konusuyon..ssen dolandiricilik gormemisin sanal alemde :)
    haksizlogin pesindeymis o turbonun degeri 8 tl ye bile gelmiyo bos bos konusuyon daha git..bole aglicaksan.
    sanaldan alis veris yapma yada isine bak..
    dahada yazma

Yani sen dolandırıcılığını kabullenmişsin ama miktarı az gelmiş sana. Evet arkadaşlar görüldüğü gibi hemen hemen bütün pm lerinde hep böyle cevaplar verdi eleman. Tabi bu cevaplar ben hesaplar çalışmıyor paramı iade edermisin dedikten sonra başladı.

Ben sana sadece bu üç hesabı istiyorum dedim. Başka hesap işimi görmez dedim. Eğer çalışan hesap gönderemiyorsan paramı iade et dedim. Sen devamlı üsteledin para iadesi yapmam. Hesaplar çalışmıyorsa benim suçum mu? Sanki hesapları ben mi patlatıyorum? Çocuk azarlar gibi sen indirmeyi bilmiyon,de git işine, daha da bana yazma, senle mi uğraşacam, senin paranla mı zengin oldum vb. gibi cümleler söyledin durdun.Asılları bende mevcut. Bunları da inkar edemezsin.

• Arkadaşlar bu elemanın ne kadar lakayıt ve boş biri olduğunu aşağıdaki linkten te gerebilirsiniz.

Daha önceki mağdurların değerlendirmeleri. Yani dolandırdığı yada sorun yaşadığı tek kişi ben değilim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56923272&p=1#56986618

Ben araştırma yapmadan alışveriş yaptım. Ama zararlı çıktım. Bundan sonrası için sizler iyi düşünün.

Ama illede bu elemandan hesap alacaksanız kesinlikle önce hesapları isteyin. Bakın bakalım 1-3-6 aylık geçerliliği varmı? Çalışıyormu, blokelimi, patlakmı vb. Önce deneyin sonra parasını gönderin. Bakalım bu şekilde kabul edecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyoman -- 29 Ocak 2014; 2:01:32 >

• quote:

Arkadaşlar bu elemanın ne kadar lakayıt ve boş biri olduğunu aşağıdaki linkten te gerebilirsiniz.

Daha önceki mağdurların değerlendirmeleri. Yani dolandırdığı yada sorun yaşadığı tek kişi ben değilim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56923272&p=1#56986618

Ben araştırma yapmadan alışveriş yaptım. Ama zararlı çıktım. Bundan sonrası için sizler iyi düşünün.

Ama illede bu elemandan hesap alacaksanız kesinlikle önce hesapları isteyin. Bakın bakalım 1-3-6 aylık geçerliliği varmı? Çalışıyormu, blokelimi, patlakmı vb. Önce deneyin sonra parasını gönderin. Bakalım bu şekilde kabul edecek mi?

genc sen saka mısın bi kaybol git konuma yazma..2012 de ki seylerı bulmus koymus o olayın aslını bile bilmiyorsun konusuyorsun.

aglıcaksan sanaldan hesab felan alma bu ne yahu.
    pm den yazmaların bitti şimdide konu post kasma ısın mı basladı sıkayet etcem..ceza alırsn umarım..
    bana gelsn verdgm hesabı ss cekcem bırı calısıyo mu calısmıyo mu let gorelım.
    calısmayan hesap mı attıkta 23 lıranı aldık senın ?

ben herkese yardımcı olurum calıstıgım sorun olsada..senin gibilere hayır :))

böyle konusuyor DAHA ÖNCE SENDEN HESAP ALDIM YİNE ALCAM DİYE PM ATAN SENSİN BANA bu kadarı işte bu elemanın

ne ala iş hesaplar saglam olur calısmıyo der..konuyu uzatr buraya kadar sonra da bebek gibi aglar 23 lıra ıcın :)

• quote:

biyoman20 gün önce, 14:32
    Slm hocam. Daha öncede sizden hesap almıştım. şimdi de 1 aylık 3 hesap almak istiyorum.
    1) Turbobit
    2) Letitbit
    3) Uploaded

hesaplar elinizde mevcutsa haber bekliyorum.banka havalesi ile ödeme yapacağım.

kendi mesajı arkadasın :) daha önce almıs şimdi beni dolandırıcı her şey yaptı:) tek turbosunu kullanamadıgı için:)
    oda calısan verilip 2 sefer tekrar verdik hatta engel yediği için arkadas sureklı hesap beklıyo..
    öyle bişey yok..kota olayı war sitenin sen onu geçip indiriyorsun keyfince sonra engel yedi yeni hesap at kullanamadım yok öyle bi dünya işte.
    o kadar adama sattım tek bu adamla böyle ugrasdım..sorun kımde belli...
    sorun cıkabilir premiumlarda kiralıyoruz sonucta onlada kurallar gereği zaten ilgileniyoz yterince

Arkadaşlar adam hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Gönderdiği turbo hesapları direk blokeli olarak geldi. Yani ben hiç indirme dahi yapmadım. Adam bloke olmuş hesapları verdi hep. Letitbit zaten hiç çalışmadı. Hem patlak hesap verdi.

Ayrıca 2012 nin dökümanları yazmıssın diyor. Evet yazdım. Çünkü orda tarih önemli değil. Senin nasıl biri olduğunu mağdur olan arkadaşlar çok iyi anlatmışlar. Kişiliğini, karakterini, dürüstlüğünü, tavırlarını daha birçok şeyi anlatmışlar. Bunlar olayın tarihinden çok daha önemli. Nasıl biri olduğunu, olaylar karşısında nasıl bir tavıra büründüğünü herkes öğrenmeli ki bizler gibi onlar da dolandırılmasın.

Gelelim şimdi can alıcı noktaya. Evet arkadaşlar bugüne kadar para iadesi isteklerimi reddetti. Çocuk gibi azarlayıp git başımdan, daha da yazma, kimseye hesap vermem ben, para iadesi de yapmam, sen beceremiyosun gibi ithamlarda bulunan arkadaş son yazdıklarımdan sonra bana şöyle bir pm atmış.

gladyo3810 sa. önce, 03:17
    kardesim hesap ne ver 23 tl ne geliyosa turbo ucreti kullanamadim diyon ya parasini atcam.
    let calismiyo diyon ayrica calistigini gostercem onun..
    fayda kazandirmaz ikimizede bu hareketler yakismiyo..
    kendi aramizda cozeriz.
    let up calisiyo tek calismiyan turbn onunda parasini veririm olr btr..biter..

gladyo3810 sa. önce, 03:19
    sen bilin ister kabul et ister etme..ben turbo parasini iade etcemi soledim..
    team de ver let calistigini gostercem yoksa sen kaybesersn..yazilarini silinir nasilsa...yapilacak okan seyi ben teklf ettim

Buyrun arkadaşlar.Dün gece ben bu konuya yazı yazana kadar çok farklı bir kişilik vardı karşımda. Ama şimdi çıkarlar söz konusu olunca adam 180 derece dönüş yaptı.

Bu elemanla bir haftadır sorun yaşıyoruz. Ama hiç bir şekilde geri adım atmadı. Yapıcı bir tavır sergilemedi. Konusuna olayı anlatınca para iadesi yapacağını ve yapılacak şeyi ben teklif ettim diyor. Şimdiye kadar nerdeydi o aklın? Ben sana defalarca paranın peşinde olmadığımı yapılan haksızlığın peşinde olduğumu söyledim.

Sesleniyorum DH ailesine. Durum ortada artık siz karar verin. Ve adam hala diyor ki sadece seninle sorun yaşıyorum. Arkadaş konundaki yazılan cevapları da mı okumuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyoman -- 29 Ocak 2014; 13:34:03 >

• quote:

quote:

Slm hocam. Daha öncede sizden hesap almıştım. şimdi de 1 aylık 3 hesap almak istiyorum.
    1) Turbobit
    2) Letitbit
    3) Uploaded

kendi mesajı arkadasın :) daha önce almıs şimdi beni dolandırıcı her şey yaptı:) tek turbosunu kullanamadıgı için:)
    oda calısan verilip 2 sefer tekrar verdik hatta engel yediği için arkadas sureklı hesap beklıyo..
    öyle bişey yok..kota olayı war sitenin sen onu geçip indiriyorsun keyfince sonra engel yedi yeni hesap at kullanamadım yok öyle bi dünya işte.
    sorun cıkabilir premiumlarda kiralıyoruz sonucta onlada kurallar gereği zaten ilgileniyoz yterince

Arkadaşlar adam hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Gönderdiği turbo hesapları direk blokeli olarak geldi. Yani ben hiç indirme dahi yapmadım. Adam bloke olmuş hesapları verdi hep. Letitbit zaten hiç çalışmadı. Hem patlak hesap verdi.

Ayrıca 2012 nin dökümanları yazmıssın diyor. Evet yazdım. Çünkü orda tarih önemli değil. Senin nasıl biri olduğunu mağdur olan arkadaşlar çok iyi anlatmışlar. Kişiliğini, karakterini, dürüstlüğünü, tavırlarını daha birçok şeyi anlatmışlar. Bunlar olayın tarihinden çok daha önemli. Nasıl biri olduğunu, olaylar karşısında nasıl bir tavıra büründüğünü herkes öğrenmeli ki bizler gibi onlar da dolandırılmasın.

Gelelim şimdi can alıcı noktaya. Evet arkadaşlar bugüne kadar para iadesi isteklerimi reddetti. Çocuk gibi azarlayıp git başımdan, daha da yazma, kimseye hesap vermem ben, para iadesi de yapmam, sen beceremiyosun gibi ithamlarda bulunan arkadaş son yazdıklarımdan sonra bana şöyle bir pm atmış.

kardesim hesap ne ver 23 tl ne geliyosa turbo ucreti kullanamadim diyon ya parasini atcam.
    kendi aramizda cozeriz.

team de ver let calistigini gostercem yoksa sen kaybesersn..yazilarini silinir nasilsa...yapilacak okan seyi ben teklf ettim

Buyrun arkadaşlar.Dün gece ben bu konuya yazı yazana kadar çok farklı bir kişilik vardı karşımda. Ama şimdi çıkarlar söz konusu olunca adam 180 derece dönüş yaptı.

Bu elemanla bir haftadır sorun yaşıyoruz. Ama hiç bir şekilde geri adım atmadı. Yapıcı bir tavır sergilemedi. Konusuna olayı anlatınca para iadesi yapacağını ve yapılacak şeyi ben teklif ettim diyor. Şimdiye kadar nerdeydi o aklın? Ben sana defalarca paranın peşinde olmadığımı yapılan haksızlığın peşinde olduğumu söyledim.

Sesleniyorum DH ailesine. Durum ortada artık siz karar verin. Ve adam hala diyor ki sadece seninle sorun yaşıyorum. Arkadaş konundaki yazılan cevapları da mı okumuyorsun?

BU ARKADASIN NE KADAR YALANCI BİRİ OLDUGUNU HEPİNİZ GÖRÜN...
    HESAPLARININ HEPSİDE ÇALISIYOR BUNLARDA İSPATI...
    İŞTE BUNLAR BÖYLE SADECE SATICI LEKELEMEYE CALISAN VERİLEN HESAPLARDAN HABERİ OLMAYIP KULLANMAYI BİLMİYEN ARKADASLAR
    ÇOK KOMİKLER GERÇEKTEN...
    RESİM ÇEKTİRDİ İLLA BANA..
    Turbobit,Nitroflare,Rapidgator,VPN,Görsel Vb. Premium Üyelik Hizmeti

TURBOM CALISMIYOR DİYE ORTALIGI YIKAN ARKADAS PM DE ATTIGIM RESIM GAYETTE AKTİFMİŞ???

BUNLARI YAPMA GEREĞİ HİSSEETTİM HESAPLARININ HEPSİDE ÇALISIYOR İŞTE BÖYLE ADAMLAR SADECE MİLLETİ KÖTÜLEMEYE CALISIR..NEYSE HERKES NE OLDUGUNU GÖRMÜŞTÜR..DÜNYADAN Bİ HABER KONUSUYOR HESAPLARINA BAKMADAN SONRA HAKSIZLIK DİYOR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

• quote:

quote:

quote:

1) Turbobit
    2) Letitbit
    3) Uploaded

kendi aramizda cozeriz.

BU ARKADASIN NE KADAR YALANCI BİRİ OLDUGUNU HEPİNİZ GÖRÜN...
    HESAPLARININ HEPSİDE ÇALISIYOR BUNLARDA İSPATI...
    İŞTE BUNLAR BÖYLE SADECE SATICI LEKELEMEYE CALISAN VERİLEN HESAPLARDAN HABERİ OLMAYIP KULLANMAYI BİLMİYEN ARKADASLAR
    ÇOK KOMİKLER GERÇEKTEN...
    RESİM ÇEKTİRDİ İLLA BANA..

TURBOM CALISMIYOR DİYE ORTALIGI YIKAN ARKADAS PM DE ATTIGIM RESIM GAYETTE AKTİFMİŞ???

BUNLARI YAPMA GEREĞİ HİSSEETTİM HESAPLARININ HEPSİDE ÇALISIYOR İŞTE BÖYLE ADAMLAR SADECE MİLLETİ KÖTÜLEMEYE CALISIR..NEYSE HERKES NE OLDUGUNU GÖRMÜŞTÜR..DÜNYADAN Bİ HABER KONUSUYOR HESAPLARINA BAKMADAN SONRA HAKSIZLIK DİYOR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

arkadaşlar bu gönderdiği hesapların hepsi bana gönderdiğinde 3-5 er gün blokeli idi. her gönderdiği hesap hep blokeli çıktı. ben neden 3-5 gün bekleyeyim. Şimdi blokesi bitmiş neymiş hesap çalışıyormuş. Bu saatten sonra kim inanır. Konuna yazmaya başlayınca para iadesi teklif edecek kadar düşmüşsün.Arkadaşa gönderdiğim orjinal pm ler aşağıda. Bu adam saf zeytin yağı çıktı. Ama bu kadar akılsız olacağı aklıma gelmemişti.

1)

biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 12 gün önce, 16:24 letitbit için söyle bir uyarı veriyor

"Bu dosyayı aşağıdaki nedenlerden dolayı indirebilmeniz mümkün olamamaktadır::

Premium erişim süreniz sona ermiştir.
    Premium anahtarınızı almak için aşağıdaki yönergeleri uygulayınız.:"

2)
    gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet12 gün önce, 02:17 hocm sehır dısındayım mesajım gelmıyor mu.yarın kodu vercem....:)

3)

biyoman
    LETİTBİT ile dosya indiremiyorum. Önceden sizin dediğiniz gibi kod soruyordu ama artık o bölüm çıkmıyor . sistem mi değişti. nasıl yapıcaz?
    örneğin bu link:
    http://u8083852.letitbi...TntnnMcrlr11TR.rar.html

4)

gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet8 gün önce, 02:19 bu dosyada kod yazma yeri yok ? sayıları gırmenz gerek send dıyor anlamadım

5)
    biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 7 gün önce, 13:05 hocam şimdide letitbit ile şöyle bir uyarı veriyor:
    Bu dosyayı aşağıdaki nedenlerden dolayı indirebilmeniz mümkün olamamaktadır::

Bu premium anahtarı kayıtlı bir hesaba daha önceden bağlanmış durumdadır, lütfen buraya tıklayarak hesabınıza giriş yapınız.

6)

biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 7 gün önce, 13:10 hocam turbobit ile de indirme yapmıyor. şöyle bir uyarı veriyor.
    Premium access is blocked
    Your Premium access to download temporarily blocked.
    Reason: Limit reached by daily amount of traffic
    End time of block: 2014-01-21 00:00:00
    End time of block: 2014-01-23 00:00:00

sizden ricam bir an önce bana düzgün çalışan şifreler göndermeniz.aldığım günden beri neredeyse düzgün kullanamadım.

7)

gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet7 gün önce, 14:36 hocam turbo duzelır.kota ve ipten bu hatayı verdi.
    acılacak o.
    ama letbıt yerine baska site söleyin.letbitte sorun cıkıyor bu ara..kodlar aktıflıgını nasıl oluyorsa yıtırıyor.
    bana ısınızı gorcek letbıt dısı duger sıtelerden bırını soleyın letımde hıc kalmadı zaten:(

8)

gladyo38Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet7 gün önce, 15:42 acil.indirmen gereken film.varsa o zaman ayri hoca.turboda bu tarz gecici engelleme oluyor.site ile alakali.bizle degil.kota cok az veriyir.
    batuhan.yalciner@gmail.com - xxxxxxxxxxx
    bu turbo gecici hesp sendeki yrn duzelir...
    tkrr hata verirse.cok.kez hesabi komple degisirim

lete gelck olursak...saglm.olrak veriyorm.bozuk olrk donuyor bana.benim sucum.olmasa gerek buda.sonucta kiralama isi yapip isini goruyorz insnlarn.kimn kodu ne yptginida bilemiyoz goremiyz..aksam atablrsem atcm.let kod.yoksa bska site vrmk zorundayim..

9)

biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 7 gün önce, 16:09 hocam verdiğiniz şifreler çalışmıyosa yada site böyle hatalar veriyorsa bizim şuçumuz ne peki? ben bu siteleri kullanmak istiyorum ama sizin aracılığınızla bu iş olmuyor sanırım. başka şifre istemiyorum sonuçta. eğer bu şekilde düzeltme yapamıyorsanız ticaret ahlakı olarak müşterinin parasını iade edersiniz. yada mağdur edersiniz. o sizin vicdanınıza kalmış artık.

10)

gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet7 gün önce, 16:15 hocam iste anlatamadim.konu.hesap.olarak versem.hata verse.let..amenna hemen degisirim sfre yalnis ne dese.
    kod olrak.veriym.calisir.durumda pat gidio..
    o zaman iste cok sikinti oluyo satmadgmda sorun yok..zaten sana surekli bi ay baska verim demedim..gecici olrk.soncta let ayarlicam satgm. site.

11)
    gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet7 gün önce, 16:17 sizede verecktm o zaman.iki gun sonra sinavm var..elmdr su an olsa at zaten...
    kimseyi madur etmedm su zamana kadar zaten ama.cok kisiye hsp satiyorm.bole srnlar.cikio bazen ozellkle let sitesnde.ben ayarlaynca vrcm sizede..

12)
    biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 6 gün önce, 18:14 Hocam dün akşam ayarlarım dediniz ayarlamadınız. Bana lütfen paramı iade edermisiniz. Konuyu ve durumu şikayet bölümüne taşıycam. En geç yarın para iadesi yapınız lütfen. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Hakkımı helal etmiyorum. Konunun peşinde de sıkı sıkı durucam. Bilginize....

13)
    gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet6 gün önce, 21:26 dün ben ne yazdım okumuyon sanırım verebilirsem veririm dedim. net veririm demedim.yarın diye..
    ben yenileme yapmak zorunda degılım ayrıca kod olarak verıyoruz bıde.hesap da degıl bunu oncelıkle anla ?
    ben madur etmemek ıcın baskasıyla degısıyorum hak gecmesın dıye ıstesem onuda yapmam.
    belli kurallar ve sartlarımız var..ona gore satıs yapıyoruz.
    para iadesi olmaz tek hesap için..hesap degısımı olur oda satıcının nıyetıne baglı..bnları ogrenın
    ars9xxxxxxxxxx9s
    bu kod patlarsa hıc bı sekılde hesap vermem..

14)

biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 6 gün önce, 22:29"dün ben ne yazdım okumuyon sanırım verebilirsem veririm dedim. net veririm demedim.yarın diye..
    ben yenileme yapmak zorunda degılım ayrıca kod olarak verıyoruz bıde.hesap da degıl bunu oncelıkle anla ?
    ben madur etmemek ıcın baskasıyla degısıyorum hak gecmesın dıye ıstesem onuda yapmam.
    belli kurallar ve sartlarımız var..ona gore satıs yapıyoruz.
    para iadesi olmaz tek hesap için..hesap degısımı olur oda satıcının nıyetıne baglı..bnları ogrenın
    ars9xxxxxxxxxxxxx9s
    bu kod patlarsa hıc bı sekılde hesap vermem.. "
    bu yazdığın mesaj hiç hoş değil. Karşında bir çocuk varmış da azarlıyormuş gibi davranıyorsun. Bu arada ben tek hesap için değil komple para iadesi istiyorum. Ve hala da istemekteyim.Yarını bekliyorum. çünkü turbo da patlak veriyor. Konuşmalarınızı ve cümlelerinizi düzgün seçerseniz hem kırıcı hem de sorunlu biri olmazsınız. Böyle basit ve itici konuşma tarzıyla bir yere kadar gidersiniz ancak.

15)
    gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet6 gün önce, 00:13 gayet acık ben dıyeceklerımı dedım.
    daha mesaj ne alıp ne atalım..
    ozgur@tak.com.tr şifre:xxxxxxx ( turbo buda )
    brs_sirdasadam@hotmail.com şifre:xxxxxxx ( ilk verdgm buymus)

letbit kod dedgm sekılde kullanırsanda patlamaz
    hesapları verdm zaten..kullanırsn turboda gecıcı engel yerse dıgerıyle ındırırsın tmm
    yonetıcıyede yalan yazma sureklı kapanıyo dıye bı kere kod devre dısı kaldı sadece

16)
    biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 4 gün önce, 23:40 son gönderdiğin turbo için şifre yine bloke olmuş. ilk kez bu akşam bunu kullanacaktı ki buyur burdan yak.

End time of block: 2014-01-24 00:00:00
    Reason: Limit reached by the volume of bandwidth per month (300 GB)
    End time of block: 2014-02-03 09:25:28

sonra diyorsunki sadece biri patlak verdi.ben turboyu da hiç kullanamadım daha.bak kardeşim ya adam gibi doğru düzgün çalışan şifre gönder yada paramı iade et.yoksa bu konu daha çok uzayacak.

17)

biyoman
    Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 3 gün önce, 23:31 Verdiğin hesaplardan turbobit ve letitbit hala çalışmıyor. aldığım günden beri de çalışmadı. Gönderdiğin bütün şifreler ya blokeli ya da patlak sorunlu.Son kez söylüyorum. artık kesinlikle sifre falan istemiyorum. Sadece Paramı iade et. insanları mağdur eden, senin gibilerin layıkını bulmaları için gerekirse olayı yargıya taşırım.binlerce liram gitse dahi umrumda olmaz. ondan sonrasını sen düşünürsün artık. yaptığın iş ne kadar yasal ya da değil ben bilemem. Sana 2 gün daha müsade.salı günü mesai bitimine kadar paramı hesabımda görmek istiyorum.bu sana son ihtarım.

18)
    gladyo38
    Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 şikayet3 gün önce, 23:36 sen kimi tehdit ediyorsun ? 23 tl en kadar konus aciz insan..
    hesap verdık calısmıyorsa bnm sorunum degıl ben calısan verdım letbitimde calısıyor upload'to da sen ındırmeyı bılmıyosan bılemem senle mı ugrascam her gun 23 tl verdım dıe

Evet arkadaşlar. mesajları dikkatli okursanız hesapların çalışmadığını, sorunlu olduğunu ve patlak çıktığını kendi de itiraf ediyor. Herşey apaçık ortada. Blokeler kalkmış adam şimdi hesaplar çalışıyor diyor. Bu forumdaki herkesi çocuk mu sandım sen? 10 gündür çalışmayan blokesi kalkmış hesapları şimdi gösteriyorsun.

Şimdi neyi nasıl ispatlayacaksın? Sahtekar, yalancı, dolandırıcı gladyo38. Evet arkadaşlar karar tekrar sizde.

• tmm arkadasim daha uzatma.hesaplarin da sorun olmadigini gosterdim.calisiyorda kullan yada kullanma senin bilcen is..
    daha yazma sen yoluna ben yoluma..
    laf yetistirip durma diyecen varsa daha pm at adamsan yazmassin buraya daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylik turbobit almak istiyorum
  • ben arkadaştan memnunum valla ne zaman bitse dakikasında yenisini veriyor ve opsiyonel olduğuda oluyor ben daha şifresiz kalmadım kendisine çok teşekkür ediyorum buradan
  • hesap alın tşkler
  • tşkler konu gunceldır
  • Üslup konusunda biyoman'a katılamıcam, arkadaşın hiç bir kötü sözünü ben görmedim.Ne zaman mesaj atsam hemen dönüyor. İlgileniyor. Ben çok memnunum...Fiyatta son derece uygun.
  • Arkadaş sorunları çözmeye çalışıyordu iyi niyetli olarak AMA ne diyorlar "zaferi ihtiyacı olan malzemeyi ihtiyacı olduğu yer ve zamanda temin eden kazanır" BEN KAYBETTİM :( eminim yardımcı olmaya çalışırdı ama artık nafile TEMEL'in dediği gibi B
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

Arkadaş sorunları çözmeye çalışıyordu iyi niyetli olarak AMA ne diyorlar "zaferi ihtiyacı olan malzemeyi ihtiyacı olduğu yer ve zamanda temin eden kazanır" BEN KAYBETTİM :( eminim yardımcı olmaya çalışırdı ama artık nafile TEMEL'in dediği gibi B

keske skype ekleseydnz acil durumlarda ordan bana hemen ulasabılrsnz hocam pm attım
  • Yav niye alldebrid kullanmiyorsunuz anlamiyom valla turbobit uploaded netload siteleri sorunsuz letitbit sorunlu sadece digerleri gayet guzel sorunsuz

• Öncelikle merhaba okumaktan sıkılabilirsiniz ama ben başımdan geçenleri yazayım.

Premium alan arkadaşların bazıları olumlu bazıları olumsuz yorum yazmış olumlu yorumlar nasıl satıcının hoşuna gidiyor ve konuda duruyorsa olumsuzda silinmez burda durur umarım ben bu kişiden hesaplar ucuz alayım diye düşünen kişilerin bir kez daha düşünmesini istiyorum. Çünkü bu arkadaştan kesinlikle premium almanızı önermiyorum sebeplerini açıklıyım.

Daha önce s7ev7e7n nickli arkadaştan hesap alıyordum ve bir sorun olduğunda ilgileniyordu sorunda zaten ender oluyordu. Bir aceleyle bu arkadaltan premium aldım 50 tl verdim ve 1 senelik uploaded aldım. Hesabın tam 1 senelik olup olmadığını sordum parayı atmadan önce 1 senelik var dedi parayı attım eve geldim 2 aylık hesap verdi ve 2 ay sonra tekrar gel dedi hoşuma gitmesede tamam demeden başka seçenek kalmamıştı zaten. Verdiği hesapların şifresi yanlış çıktı tekrar verdi falan neyse bi hesap tutturduk yanılmıyorsam 4 aylıktı 1 hafta içinde gitti. İdarelik turbobit veriyim dedi artık kaç kişi yükleniyorsa ona dosya indiremedim verdiği 3 günlük turbobitten. Uploadedleri sorunlu diye letitbit istedim uploaded aldın diye vermedi aynı paradalar her neyse sonra tekrar uploaded verdi istiyorsan arkadaşınla kullan dedi sorun olmaz dedi arkadaşım 1 kere kullandı o 1 ay boyunca ben haftada 3-4 kez dizi indirdim hesap gene gitti 1 ay sonra.

3 ay bu arkadaşa mesaj atmadım başka bir uploaded hesabı kullandım. Geçen gün mesaj attım 5. ayım daha 7 ay hesabım var yani bana bi uploaded verdi gece sadece 1 bölüm walking dead indirdim. Sabah tekrar girmeyi denedim şifre yanlış dedi. Bu arkadaşa bunu söyledim ya sen nasıl kullanıyorsun hesap gitti senin yüzünden ne zamandır duran hesap falan dedi bi hesap dağıtmış muamelesi üstüne hesap çalmış muamelesi gördüm üstüne bide 50 tl ye anca bu kadar ne bekliyorsun dedi. Israrım üstüne tamam ben sana vercem hesap falan dedi salladı başından tartıştık ve bu mesajlar içinde yazdığım en ağır kelime "salak" oldu. Bana salak dedin bahanesiyle yazdığı mesaj "hakaret ettiğin den sürenden 2 ay düştüm + 2,5 aylık hesabımı patlattıgın için 2 ayda ordan dustum 2 ay hakkın var benden alcan.." Verdiği hesaba login oldum bi dizi indirdim hesabını patlatmışım 2.5 ay ordan düşmüş salak demişim ondan 2.5 ay düşmüş oyun mu oynuyoruz burda ?

Konu 50 tl değil gördüğüm muamele sen ne bilirsin premium kotalarını yok şu lafından ticaretten anlamadığın belli gibi anlamsız eleştirileri ve anlamsız gülücükler koymaları yaş sormaları, klasik adres ver muhabbetleri gibi insanı sinirlendiricek mesajlarını yazmadan açıklamaya çalıştım. Memnun kalanlarda vardır ama benim yaşadıklarım bunlar.

• Rapidshare ne zaman kapandi iste ozaman biraktim siteye ozel pre almayi 3 aylik uyeligim vardi elimde patlamisti debrid kullaniyom onun icin site indirme sitelrinden biri patlasada sorun degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Yav niye alldebrid kullanmiyorsunuz anlamiyom valla turbobit uploaded netload siteleri sorunsuz letitbit sorunlu sadece digerleri gayet guzel sorunsuz

oralarda sınırlama var..arsiv kolay kolay yapılmaz o tarz sitelerde.hem onada ücret veriyorsunuz bedeva değil..
    dediğin gibi zaten letbit yaygın bir site onları kullanmak dert..ve stabil calısmıyor o tarz siteler
    bizim satıslarda pahalı değil uzun alımlarda normal pre mantıklı

JeaLeusy@
    bu arkadasa gelincede..5 ay once aldı dogrudur..hesabı verdim..uploded için anlastık.sonra..letbit ver dedi yada turbo olmaz dedim..
    yazı yazdı dolu.
    en son uploded verdim 5 ay sonra geldi..gecen hesap istedi..2 ay lık değil..nisana kadardı ayrıca ilk verdiğim..
    hesabı verdim 2,5 aylık..kimseye vermediğim hesab bir baktım bu arkadas 1 gün geçti şifre yanlıs dedi. ne yaptıgını tabi bilemiyorum..sözde 2 gb dizi indirmiş.1 günde patlıcak hesap işi yapsak 3 yıl satıs yapamazdık.
    neyse yazdık yazıstık..dedim son kez vereyim.sonuçta 2,5 ay patlayınca ben zarara ugruyorum..ama biz yine iyi niyet gösterdik.
    sonra bana uslubu bozarak yazılar yazmaya basladı..vereyim dediğim halde en son bir baktım salak salak diye yazı yazmıs.
    50 tl verdim diye o hakkı kimse vermiyor sana arkadasım.
    böyle birine siz olsanız nası davranırsız sonradan benimde tepem attı.karar sizin başkada bişey demiyom..
    hiç bir şekilde yardımcı olunmaz böyle birine.her şeyin bir adabı var..iade hesap verme söz konusu değil..

• insan utanır mahcup olur sen hesap verdim sözde 2 gb dizi indirmiş diyosun hala bana yalancı muamelesi yapıyorsun. uploadedden 2 gb indirmedim 200 gb indirdim diyelim ne olur ? Ben diğer arkadaştan aldığım premiumla 2 tb download yaptım birşey olmadıda senden aldığım hesap sabahında şifre değişiyorsa benim sorunum mu ?

1 sene uploaded aldım arkadaşın uploaded hesapları hep sorunlu ve ben birdaha uploaded falan istemiyorum ya benim kalan 7 aylık paramı iade ediceksin yada letitbit vericeksin ben 2 günde bi senin gibi saçma saçma konuşan bir adamla muhattap olmak zorunda değilim sana hakkımıda paramıda yedirmem. Burdaki herkes verdiğin ıdleri yazsa kaç kişiye aynı ıd yi vermişin görürüz hesabı tek sana verdim ayakları yapma bu hesapların zaten bide asıl sahipleri var. Adamın canı ister şifre değişir bu hesapların nasıl nerden geldiği belli. Hakkımı alana kadar ben burdayım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.