eyw saolasın inceldim konuyu anladım kım oldugunu :d |
Turbo yine dava açmış (EFE AYDAL) (3. sayfa)
-
-
Dava edilen arkadaşlar bu kişinin gerçek adını soyadını öğrenebiliyor değilmi ennihayetinde? İlkkez okudum ismini vs. foruma bayağı musallat olmuşbir arkadaş. 250 300 kişiyi dava etmesinden bahsediliyor :) Şaka gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: John WICKTurbo doğu karadenizli zannedersem. Artvin falan oralarda insanlar çok fantastik.
Artvinlilerin Rize ve Trabzonlularla alakası yok. Yanlışım varsa düzeltin. Turbo da Ardahanlı zaten Karadenizli filan değil.
-
Ekran görüntüleri var mı elinizde? Bir miktar data oluşturulabilirse, savcılığın dikkatini çeker ve ceza almasını sağlayabiliriz. Bu forumdaki nicki ve profil kısa yolu, eğer mevcutsa gerçek adı ve soy adını cimere uygun bir dilde şikayet edin, birkaç kişi birden etsin. Araştırılır. zira savcılar böyle tiplere sinir olurlar :)
zaten bu kadar dava olayı doğruysa o davalarda gerçek adı soyadı görülüyor. (görülmeyenlerde bile bulmak mümkün) Bir gün manyağın birine denk gelir, ağzını burnunu kırarlar. Zaten kanun öyleki "kırarım" demek yerine kırsan daha az ceza aldığın bir ülke :)
Son olarak forumda çok fazla "cimere" bildirdim falan diye atıp tutan var, yani dava açtım diyip yalan söylüyorda olabilir. Ben cimer çıktığından beri 3-4 kişiyi şikayet ettim sadece. (hatta birini geri çektim geçen özür diledi arkadaş) ve hepsi için defalarca polis tarafından arandım ek bilgi alındı, yardımcı oldum. Bu forumda 15 temmuzdan sonra ergenekon ve balyozu öven, kim yaptıysa eline sağlık diyen fetocu meşhur trollerden birini arıyorlardı en son terör şube, birkaç kere aradılar beni. kendisi o gün bu gündür siyasi birşey yazmıyor :) Yani bu kadar çok aranıyor ediliyor, davaları gerçek olsa dikkat çekerdi diye düşünüyorum.
-
"Turbo+
Uzaklaştırılmış!Cezasının bitmesine 358125 gün 2 saat 49 dakika kaldı."
Böyle biri var o da aynı kişimiydi acaba. bu arada üşenmedim baktım kaç yıl diye 981.164383562 yıl banlanmış.
-
Artvin ne alaka yahu? Artvin Karadeniz'de diye tutucu bir şehir sanılıyor. Artvin Türkiye'nin incisidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alihakki"Turbo+
Uzaklaştırılmış!Cezasının bitmesine 358125 gün 2 saat 49 dakika kaldı."
Böyle biri var o da aynı kişimiydi acaba. bu arada üşenmedim baktım kaç yıl diye 981.164383562 yıl banlanmış.
Turbolinea diye biri vardı bir zamanlar o mu bu acaba ?
-
evet o
-
quote:
Orijinalden alıntı: Death Noteokudum bunu da. bu kadar kolay mı ? birisi cimere yazmış sonra geldiler harddiskleri aldılar diyorlar. herkes kafasına göre birilerini şikayet etsin o zaman
Herkes kafasına göre şikayet edemez. Zaten cimerden şikayet edenide söylemezler.
Benim eve 2 kez baskın yapıldı. Cimerden dolayı. Asılsız olduğundan karşı dava açtım. 1 yıl hapis cezası aldı şikayet eden. Kimin ettiğinide öğrenmiş olduk.
Ceza ertelendi ama ceza aldımı aldı. Bundan sonra en azından başkalarını asılsız cimere şikayet edemez. Ederse çok daha ciddi ceza alıp ertelenmeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu turbo o turbo mu derdi ne niye böyle yapıyor durmadan?
-
bir kişiye takık derecede dava açıyorsa itibar zedelemeden karşı dava açma hakkınız oluyor ben olsam karşı dava açardım.
-
Bu turbo babasının eczanesini yürütüyordu. Hatta eczane diploması olanları toplayıp bir kaç tane eczane falan açmayı düşünüyordu. Çırak arıyordu günde 12 saat ve asgari ücret diye. Sgksını da yapmam diyordu galiba.
Şaşırmadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Efe aydal'ın hatası bu ülkede yaşamaya devam ederse böyle olur.
Alsın rus tanrıçası eşini sağlam bir ülkeye taşınsın
Edit: Kadın romanyalıymış [olsun yinede slav tanrıçası]Ben efeyi bikac yıl evvel izmirde gördüm yanında güzel bi yabancı kadın vardı türkiyeyi gezdiriyor arkadaşı sandım karısı mıymış. O kızın o tipe bakacagina ihtimal verememistim sjjsjssj
10yil önce ismi turbolinea olan şahıs mi bu
quote:
Orijinalden alıntı: KalemKolikHerkes kafasına göre şikayet edemez. Zaten cimerden şikayet edenide söylemezler.
Benim eve 2 kez baskın yapıldı. Cimerden dolayı. Asılsız olduğundan karşı dava açtım. 1 yıl hapis cezası aldı şikayet eden. Kimin ettiğinide öğrenmiş olduk.
Ceza ertelendi ama ceza aldımı aldı. Bundan sonra en azından başkalarını asılsız cimere şikayet edemez. Ederse çok daha ciddi ceza alıp ertelenmeyecek.
Alıntıları Gösteraynı durum geçerli üstelik ismide öğrenmiş bir şekilde. efe beyde dava açsın
-
Turbolinea kdar düşük kalitesiz işci sömürücüsü bir insan görmedim
Benide şikayet edebilir
Turbolinea nickli birisi vardı. Babasının eczanesi vardı. Buna da pek para koklatmıyordu babası. Yıllardır girmiyordum foruma adam hala aynı
-
quote:
Orijinalden alıntı: StoaBen efeyi bikac yıl evvel izmirde gördüm yanında güzel bi yabancı kadın vardı türkiyeyi gezdiriyor arkadaşı sandım karısı mıymış. O kızın o tipe bakacagina ihtimal verememistim sjjsjssj
Alıntıları GösterHarbiden ilginç durum efe aydal çok standart tipli birisi zenginde değil nasıl o kadın evlendi onunla acaba
Tahminimce alfa olduğu için spor salonunda dövüş eğitimi verirken falan tanışmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Haziran 2020; 8:49:34 >
Turbo youtuber falan mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X