Şimdi Ara

Turbo simsiz acmak için ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar merhaba ben Iphone nun 1.1.2 versiyonu kullanıyorum. Ben Iphone aldığımda turbo sim kartı ile birlikte verdiler ancak forum sayfalarından okuduğum kadarıyla bu turbo sim kartı olmadan da calısıyormus . Turbo sim kartı kullanmadan direk hattımı takarak kullnmanın yolu nedir ? bilen arkadaşların yardımını bekliyorum kolay gelsin

• Kardeşim forumu biraz takip et bulursun hersey için topic açılmazki
  • Sorunu cevabı burada http://forum.donanimhaber.com/m_21106661/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilsar -- 19 Şubat 2008; 15:07:21 >
  • Bi arkadaş bize detaylı olarak bi anlatım yapabilirmi acaba A'dan Z'ye bilmeyen arkadaşlar için bende programların nasıl kullanıldığını ve karşıma ne gibi bir işlem sırası çıkacağını bilmiyorum verdiğiniz linkte tam olarak detaylı anlatım yok ve alt sıralarındada eksiklik var veya cihazım kilitlendi napmam lazım falan yazmışlar bilmeyen arkadaşlar bunu gördümmü çekiniyorlar işlemi uygulamaya onun için bu unlock işlemini biri yazabilirse çok minnettar kalıcağız hiç bir işlem yapmayı bilmeyen arkadaşlar için!!!
  • Yani otb nedir 1.1.2 den 1.1.3e çıkarmalımıyız yoksa 1.1.2 de bu işlemi uygulayabilirmiyiz bunları bilmiyoruz
  • Evet , linkteki anlatim bu isi bilenlere yonelik gibi , hani yeni baslayanlar icin tabirine uygun bir anlatim talebinde hakli arkadaslar...
  • destek verdiğin için teşekkür ederim biz daha hiç bir uygulama yapmadık emeklemeden koşmaya çalışırsak düşeriz onun için uygun bi anlatım lütfen arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • incelesenize kardesim siteyi , mecbur mu insanlar her sorana detayli aciklamaya

hepimiz turkce veya yabanci sitelerden ogrenip yapiyoruz bu islemleri

size link veriliyor ,onu da begenmiyorsunuz , amme hizmeti bu kadar olur , abartmayin
  • kaba bir dille insanları eleştireceğinize arkadaşın isteğine yönelik bir topic verseniz daha yararlı olurdu. bende bunları bılmıyorum ve amatörler için güzel bi başlık yok kanısıdayım.
  • link verilmis .. artik bir telefon alip bilgisayara baglayip ziphone ile tek tusla herseyi halledebiliyoruz

bunun nesini anlatalim .. yine de bir iki uye bazi linkler vermis

hadi varsayalim onu da tam cozemediniz , hackint0sh sitesini de mi bilmiyosunuz

orda step by step aciklamalar var ..

buraya gelip teknik soru sorun , yeni app ler ile ilgili soru sorun , hepsine ugrasip kafa patlatip cvp verelim , ama yeter artik nasi kircaz demeyin .. cidden yeter

4 aydir bu forumda iphone kiriliyor ve artik arsiv doldu tasti ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

link verilmis .. artik bir telefon alip bilgisayara baglayip ziphone ile tek tusla herseyi halledebiliyoruz

bunun nesini anlatalim .. yine de bir iki uye bazi linkler vermis

hadi varsayalim onu da tam cozemediniz , hackint0sh sitesini de mi bilmiyosunuz

orda step by step aciklamalar var ..

buraya gelip teknik soru sorun , yeni app ler ile ilgili soru sorun , hepsine ugrasip kafa patlatip cvp verelim , ama yeter artik nasi kircaz demeyin .. cidden yeter

4 aydir bu forumda iphone kiriliyor ve artik arsiv doldu tasti ..

• hackint0sh sitesini bılmıyordum teşşeküür ederim..
  • herkesin ingilizcesi iyimi bakalım sizinki kadar yapamıyoruz kardeşim bize sağlam bilgi lazım telefona bi zarar getirmeyecek yardım etmeyeceksen etme eden bi arkadaş çıkar hem ben yeni bi konu açmadım farkındaysan açılmış bi konu üstünde istek yaptım!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.