Şimdi Ara

TURBO SİM İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
0
Favori
15.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk önce buraya satış konusu actıgım için özürdilerim

herkes ayrı ayrı soru sorunca yazmak sorunda kaldım

ilk önce turbo simlerim 8 ocak yani salı günü elimde olup dagıtıma başlıyorum

satış fiyatı 50 dolardır

turbo sim Apple İ phone olup tüm versiyonları desteklemekte ve türkcell telsim ve avea hatlarını calışmakta
    olup 8 k özelliğindedir yani tüm versiyonlarda sorunsuz calıştırmaktadır...

mallar cin değil ingiltere yapımıdır yani ingiltereden gelmektedir

malların garantisi vardır yanlız simde yırtılma ve darbe gibi müşteri hatası varsa garanti dışıdır

baya yüksek sipariş verdiğim için ayırtmaya gerek yoktur bize kalmaz demeyin :D :D

Not : ilgilendğiniz için teşekkür ederim bana msn ve ıcq adreslerinden ulaşabilirsiniz

şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim saygılar

By Elektronat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektron@t -- 5 Ocak 2008; 18:32:43 >

• Markasinin TurboSim olduguna emin misiniz?
    Eger oyle ise buraya bir resmini yapistirin gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman958

Markasinin TurboSim olduguna emin misiniz?
    Eger oyle ise buraya bir resmini yapistirin gelince.
    Bunun Turbosim olduguna eminmisin sen arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicorbaci

Bunun Turbosim olduguna eminmisin sen arkadaşım..

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar turbo sim fiyatın bu kadar düşük olmasının sebebi biraz fazla almam ve satıcılarla daha önceden alışverişim olması ben bir toptancıyım aldımmı 1000 adetten aşagı almıyorum o yüzden fiyatlar bana farklı verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektron@t

evet arkadaşlar turbo sim fiyatın bu kadar düşük olmasının sebebi biraz fazla almam ve satıcılarla daha önceden alışverişim olması ben bir toptancıyım aldımmı 1000 adetten aşagı almıyorum o yüzden fiyatlar bana farklı verilir

Alıntıları Göster
    buda resmi

TURBO SİM İSTEYENLER

• quote:

buda resmi

TURBO SİM İSTEYENLER

Alıntıları Göster
    turbosim ne oluyorki?
  • quote:

buda resmi

TURBO SİM İSTEYENLER

Alıntıları Göster
    pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |PiranhA|

pm attım

Alıntıları Göster
    Turbo sim Apple İ phon ların tüm versiyonlarda türkiye hatlarının calışmasını saglayan aparattır kardeş
  • quote:

Turbo sim Apple İ phon ların tüm versiyonlarda türkiye hatlarının calışmasını saglayan aparattır kardeş

Alıntıları Göster
    Arkdşm msne ekledim çalışma garantisi veriyorsun sanırım elden satışın var mı istanbul için

bu arada mesajında 8 aralık demişsin yanlış yazdın sanırm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 5 Ocak 2008; 16:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalindromZero

Arkdşm msne ekledim çalışma garantisi veriyorsun sanırım elden satışın var mı istanbul için

bu arada mesajında 8 aralık demişsin yanlış yazdın sanırm

Alıntıları Göster
    elektron@t kardeş yaptın yapacanı haydi bakalım senden haber bekliyoz telefondan msn den pm den gelir gelmez msj konya ya gelip alıyım
  • quote:

buda resmi

TURBO SİM İSTEYENLER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elektron@t

buda resmi

TURBO SİM İSTEYENLER

Arkadasim ben web den aldiginiz resmi koyun demedim, sizin elinizdekilerden birinin resmini cekip buraya yapistirin dedim. Bu sekilde anlayalim ne oldugunu.
    Zahmet olmazsa macro modunda cekin chip'in uzerini okumak istiyorum.

• quote:

quote:

buda resmi

TURBO SİM İSTEYENLER

Arkadasim ben web den aldiginiz resmi koyun demedim, sizin elinizdekilerden birinin resmini cekip buraya yapistirin dedim. Bu sekilde anlayalim ne oldugunu.
    Zahmet olmazsa macro modunda cekin chip'in uzerini okumak istiyorum.

Alıntıları Göster
    kardeş elimde olmayan malı cekemem yanlız salı günü geldiğinde senin için bir foto cekip foruma eklerim

• quote:

kardeş elimde olmayan malı cekemem yanlız salı günü geldiğinde senin için bir foto cekip foruma eklerim

Alıntıları Göster
    quote:

Gercekten cok makbule gecer. Tesekkur ederim.
  • quote:

quote:

Gercekten cok makbule gecer. Tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    Valla bir resim alalım bu fiyata turbosim ilgi çekici.
  • hocam biraz daha bilgi verebilir misin kartlar hakkinda. bilinen turbo sim le ayni ozellikleri tasiyor mu? yeniden programlama felan. ayrica 1000 tane de alinsa fiyatin bu kadar dusecegini tahmin etmiorum acikcasi. orjinal oldugu konusunda suphelerim var. aydinlatir misin biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandayuvasi

hocam biraz daha bilgi verebilir misin kartlar hakkinda. bilinen turbo sim le ayni ozellikleri tasiyor mu? yeniden programlama felan. ayrica 1000 tane de alinsa fiyatin bu kadar dusecegini tahmin etmiorum acikcasi. orjinal oldugu konusunda suphelerim var. aydinlatir misin biraz?
    Arkadaşlar ek bilgi ebay'de en iyi fiyatla 100$ satılıyor ve kuna kargo dahil degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandayuvasi

hocam biraz daha bilgi verebilir misin kartlar hakkinda. bilinen turbo sim le ayni ozellikleri tasiyor mu? yeniden programlama felan. ayrica 1000 tane de alinsa fiyatin bu kadar dusecegini tahmin etmiorum acikcasi. orjinal oldugu konusunda suphelerim var. aydinlatir misin biraz?
    Cidden çok ilginç , 150$ ' dan aşağı satılmayan bir ürünü 50$ ' a satmak. Eğer bildiğimiz programlanabilir turbosim ise sakız gibi satarsın hocam bunları :)

Şimdiden hayırlı satışlar...
  • quote:

Arkadaşlar ek bilgi ebay'de en iyi fiyatla 100$ satılıyor ve kuna kargo dahil degil

Alıntıları Göster
    evt arkdşlar aynı şekilde bende baktım 60 70 dolarlarda gezio ki daha saatler var satışlarına e bayda ürün geldiğinde bakalım hiç çinden siparişe gerek kalmaz konya varken :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalindromZero

evt arkdşlar aynı şekilde bende baktım 60 70 dolarlarda gezio ki daha saatler var satışlarına e bayda ürün geldiğinde bakalım hiç çinden siparişe gerek kalmaz konya varken :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zaten turbosim'in ana vatanı Konya zaten
  • quote:

Arkadaşlar zaten turbosim'in ana vatanı Konya zaten

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaş lar ben ilk başta söyleyeyim ben daha önceden 500 adet getirip sattım benim amacım cok para kazanmak değil

ama isterseniz 100 dolardan vereyim evet turbo simler orjinal numune getirip dendim ve baktım öyle yüklü sipariş verdim zaten aldıgım firma benim 5 yıllık
    alışveriş yaptıgım bir firma gelipte beni yabanmcı biri olarak göremez çünkü yılda nereden baksanız 700,000 $ lık mal alışım oluyor bu yüzden fiyat cok cazip

ama genede karar sizin salı günü mallar geldiğinde baya siparişim var alan arkadaşlara sorabil,ir ve ona göre karar verebilirsiniz

şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.