Şimdi Ara

TURBO SİM !!! (HER ŞEY İÇERDE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2)NE İŞE YARAR?

3)NASIL OLUR?(Evde yapıla bilir mi bi programı flan var mı?)

4)GARANTİ DEN ÇIKAR MI?

5)JB İLE ALAKASI NEDİR?

BEN BU SORULARIN CEVAPLARINI BİLMİYORUM VE MERAK EDİYORUM BİLENLER CEVAPLARSA HEM BEN HEMDE DİĞER ARKADAŞLAR FAYDALANABİLİRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bncvleng -- 31 Aralık 2008; 20:11:57 >

• 1) Turbosim senin burada kullandığın gsm kartını iphone a AT&T olarak gösterir yani iphone senin kartını AT&T kartı olarak görür ve çalışır..

2)1. soruda cevabı var

3)Ne nasıl olur anlamadım:)

4)Garantiden çıkar çünkü öncesinde jailbreak yapman lazım

5)Jailbreak yapmak demek cihazı active etmektir aynı zamanda ancak unlock anlamına gelmez.Jailbreak ile aktive edip Springboarda ulaşırsın telefon hariç her özelliği kullanırsın;unlock ile de telefon özelliğini de kullanırsın
  • @apple_store

SAOL

at&t nedir :D ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bncvleng -- 31 Aralık 2008; 20:13:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O SheA

@apple_store

SAOL

operatör bildiğim kadarıyla avea türkcell gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

quote:

Orjinalden alıntı: O SheA

@apple_store

SAOL

operatör bildiğim kadarıyla avea türkcell gibi

• bi dezavantajı var mı bu turbo sim'in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

bi dezavantajı var mı bu turbo sim'in?

benim bildiğim bazı turbosimler'de sim kartının köşesini kesmek zorunda oluyorsun ve bu yüzden ileride sim kartını başka telefonlarda kullanamayabiliyorsun ama daha başka dezavantajları var mıdır orasını bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Kartta Çok Hat
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOROCK_LP

quote:

Orijinalden alıntı: hozturan

bi dezavantajı var mı bu turbo sim'in?

benim bildiğim bazı turbosimler'de sim kartının köşesini kesmek zorunda oluyorsun ve bu yüzden ileride sim kartını başka telefonlarda kullanamayabiliyorsun ama daha başka dezavantajları var mıdır orasını bilemem.

Bazende taktıktan sonra çıkartma problemi oluyormuş. Cihazın içinde sıkışıp kalıyormuş bu tarz sorunlar okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_store

1) Turbosim senin burada kullandığın gsm kartını iphone a AT&T olarak gösterir yani iphone senin kartını AT&T kartı olarak görür ve çalışır..

2)1. soruda cevabı var

3)Ne nasıl olur anlamadım:)

4)Garantiden çıkar çünkü öncesinde jailbreak yapman lazım

5)Jailbreak yapmak demek cihazı active etmektir aynı zamanda ancak unlock anlamına gelmez.Jailbreak ile aktive edip Springboarda ulaşırsın telefon hariç her özelliği kullanırsın;unlock ile de telefon özelliğini de kullanırsın

1) Turbo Sim simkart yuvasına normal kullandığın simkartın önüne takılan küçük bir çipten ibarettir. Normal kullandığın sim kartını telefona sanki at&t kartıymış gibi göstererek kullanmanı sağlar. Çok stabil değildir zaman zaman şebeke gidip gelmeleri yaşatır. Kalınlığı milimetreden daha küçük olduğundan sim kart yuvasını bozmaz herhangi bir zarar vermez istediğin şekilde istediğin zaman çıkarabilir ve geri takabilirsin.

2) 1. soruda cevabı var.

3)Evde kendin yapamazsın fabrikasyon ürünüdür. Bir çiptir.

4) Hayır alakası yok. Garantiden çıkmaz ve jailbreak yapmana gerek yoktur bunun için. Yazılımsal birşey değildir çünkü.

5) En önemlisi turbo sime gerek yok şu an bütün versiyonlar unlock ediliyor. Elindeki versiyona unlock edemiyorsan bile versiyonu 3.1.2 ye yükselt jailbreak ve unlock yap, 3.0 a yükselt jailbreak ve unlock yap. yapta yap :)

Soldaki simkart sağdaki Turbo Sim

TURBO SİM !!! (HER ŞEY İÇERDE)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.