Şimdi Ara

turbo buton sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Look At Me Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • süperonline 20 mb 50 gb kotalı limitsiz internet abonesiyim dün cep telefonuma mesaj geldi turbo butonu 24 saat kota problemi olmadan 4.90 tl ye deneyebileceğim hakkında mesaj attım (saat 18:00) yanıt mesajı gece 24 sularında geldi müşteri hizmetlerini aradım ben mesajı ne zaman attım siz gece yarısı onaylıyorsunuz ben yatmayacakmıyım ne yapacağım ben şimdi iptal edin dedim iptalinin olmadığını olsa bile aktivasyon yapıldığı için ücret kesileceğini söylediler paşa paşa kullanacağız yanii diyip kapattım.3-4 tane blue ray indireyim diye torrent yükledim yattım sabah baktım internet sürünüyor kota doldu bağlantı hızınız 3 mb düzeyine indi diye müşteri hizmetlerini aradım sorunu bildirdim bana geri dönüş yapılacağını mağduriyetimin giderileceği bildirildi 1 saat oldu ne arayan var ne soran...

• aynı mesaj bugün de bana geldi. ama mesajda en hızlı 100 kişiye gibi ucu açık bir ifade var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poster2010

aynı mesaj bugün de bana geldi. ama mesajda en hızlı 100 kişiye gibi ucu açık bir ifade var.

iyide turbo buton kotayı 24 saat etkilemeyecek bir hizmet aktivasyon gerçekleştirdikten sonra adil kullanım kota sayacı 24 saat çalışmaması gerekiyor hız düşmez ve ucu açık ifade dediğiniz 100 kişiye 4,90 tl ye turbo buton olacak diyor mesajda..
    yani 100 kişi dolduktan sonra msj atar turbo buton alırsak normal fiyat 10 tl olacak gene aynı hizmeti alıyoruz kota etkilenmiyor sadece 4.90 yerine 10 lira oluyor msj anlayalım lütfen bu arada.
    blue man son durum nedir dönüş oldumu acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

quote:

aynı mesaj bugün de bana geldi. ama mesajda en hızlı 100 kişiye gibi ucu açık bir ifade var.

iyide turbo buton kotayı 24 saat etkilemeyecek bir hizmet aktivasyon gerçekleştirdikten sonra adil kullanım kota sayacı 24 saat çalışmaması gerekiyor hız düşmez ve ucu açık ifade dediğiniz 100 kişiye 4,90 tl ye turbo buton olacak diyor mesajda..
    yani 100 kişi dolduktan sonra msj atar turbo buton alırsak normal fiyat 10 tl olacak gene aynı hizmeti alıyoruz kota etkilenmiyor sadece 4.90 yerine 10 lira oluyor msj anlayalım lütfen bu arada.

zaten bu hizmet 10 lira ve akk den etkilenmeyen bir hizmet. yeni bir şey değil. ama gelen mesajda 100 kişiye 4.90 diye bir ifade var. aaa 4.90mış diye bu hizmeti alırsak aslında 4.90a almamış olabiliriz. onun dışında zaten bir sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

quote:

zaten bu hizmet 10 lira ve akk den etkilenmeyen bir hizmet. yeni bir şey değil. ama gelen mesajda 100 kişiye 4.90 diye bir ifade var. aaa 4.90mış diye bu hizmeti alırsak aslında 4.90a almamış olabiliriz. onun dışında zaten bir sorun yok

arkadaşın sorusu bu değil ama lüfen bana 10 tl fatura edildi diye birşey demiyor adil kullanım kotam doldu diyor kaçparaya alırsak alalım adil kullanım kotası dolmaması gerekiyor ibare fiyat sadece arkadaşın sorusu farklı bunu demek istedim yanlış anlamayın sitede okuduğunu anlamayıp farklı şeyler yazan çok kişi var bu yüzden..

• Ben turbo butonu diye geçen hizmeti kullanamadım teknik sorun nedeniyle bana o şekilde geri dönüş yapıldı ücret iadesi yapıldığını belirttiler.Ayrıca aylık kotamda dolmuş oldu sayelerinde çünkü torbo buton aktif diye ben download yaptım ama sistemsel sorun nedeniyle turbo buton çalışmayınca kendi kotamı yemiş oldum 2 gün sonrada da yeni fatura dönemi nedeniyle kota sıfırlandı.Benim anlamadığım şu madem alt yapın izin vermiyor neden mesaj atarak kullanıcıyı cezbediyorsun benim zamanımı boştan yere heba etti.
  • Fiyat yarıya düşmüş ama hızda yarıya düşmüş.Ben 10 kere kullanmışım bugüne kadar 9.90 dan hep sn 12 mb ile inerdi.Bu sefer 2 mb felan olunca aradım sordum.Güncelleyelim dedi klasik laflar işte.Sonuçta güncelledi hız 12 mb oldu.4 saat sonra gene 4 mb civarına düştü.Tekrar aradım gene güncelleyelim dedi.Fakat ben durum anlaşılmıştır siz bunu güncellemeyin tekrar 9.90 yapın fiyatı dedim.Vatandaş aradıkça artıyormuş yoksa öyle gidiyormuş.Anlaşılan alt yapısal yetersizlik var.Vatandaş aradıkça attırıyoruz kısmını söylemesini her şeye rağmen takdir attim doğrusu.En azında sallama şeyler söylemedi hoşuma gitti.Fakat hizmetin bu hale gelmesi hoşma gitmedi tabi.Aklınızda bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbo mili boşluk
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun BLUE MAnN en azından para iadesi yapmalarına sevindim keşke sende hızını kontrol etmeden downloadı başlatmasaydın demek ki hiç aktive olmamış 100mbit hız sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

geçmiş olsun BLUE MAnN en azından para iadesi yapmalarına sevindim keşke sende hızını kontrol etmeden downloadı başlatmasaydın demek ki hiç aktive olmamış 100mbit hız sende.

evet hiç sorma bende boş bulundum kullandım ama neyseki sonuç itibariyle yine ilgilenip ücret iadesi yapıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.