Şimdi Ara

!!! TURAN HARITASI!!! TÜRK MILLETINE ARMAGANIMDIR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Genç Türk

quote:

Orjinalden alıntı: tumer_

bunun neresi Turan haritası yarısına rusya yazmış

Buyrun beyefendi siz çizin.

genç Türk laf sokacağın en son kişi benim , ne çabuk unuttun rus zulmünü , Altınordayı , Kırım hanlığını o rusya yazan yerler Turan coğrafyası içinde bunu belirtmek istemiştim , 500 sene önce rus diye bir millet mi vardı

bence bu harita gerçekleri yansıtmıyor ve taraflı

ama ısrar edersen kendi ellerimle çizerim

• Bu benim kanımca olması gereken turan haritası.
    Ben japonlar ve korelilerede bizimle aynı ırk muamelesi yaptığım için onlarıda ekledim.
    Amerika kıtasınıda kızılderililerin bizimle aynı ırktan olmaları ihtimaline karşı açık maviye boyadım.
  • tşkler kardeşim
  • ya aslında hepimiz türküz ve Türkiye Cumhuriyeti hepsinden daha güçlü bu rusyada yaşıyan türkleri fln himayesine alsa hoş olmaz mı
  • çİN H
    quote:

Orjinalden alıntı: Nihonjin

Bu benim kanımca olması gereken turan haritası.
    Ben japonlar ve korelilerede bizimle aynı ırk muamelesi yaptığım için onlarıda ekledim.
    Amerika kıtasınıda kızılderililerin bizimle aynı ırktan olmaları ihtimaline karşı açık maviye boyadım.

EN ÖNEMLİLERİNDEN ÇİN HAKİMİYETİNDE BULUNAN UYGUR DEVLETİNİ ALMAMIŞSIN. KIZILDERİLİLERİ BOŞVER DE AMERİKA'DA AHISKALI TÜRKLERİ,ARJANTİN'DE GAGAUZ TÜRKLERİ YAŞAMAKTADIR,O AYRI.
  • teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

çok dewlet tek millet tek yürek

Tek dil.
  • EĞER HERKES DE BU BİLİNÇ OLSA KURTULUŞUMUZ OLUR.
  • olur olur hatta güzel olur çoğu Türk devleti buna dünden razı zaten çünkü aralarında en gelişmiş ülke Türkiye bu birleşmede herkez cok kazanır fakat bir ülke zarar eder .....

büyük bir turan yerine Hemen küçük bir Türk Birliği kurulması lazım bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: WanDoGa

olur olur hatta güzel olur çoğu Türk devleti buna dünden razı zaten çünkü aralarında en gelişmiş ülke Türkiye bu birleşmede herkez cok kazanır fakat bir ülke zarar eder .....

büyük bir turan yerine Hemen küçük bir Türk Birliği kurulması lazım bence

baba ben tek bi bayrak altında toplanmayıda geçtim zaten öle birşey imkansız ötesi bizde kendi siyasi birliğimizi kuralım
    hristiyanların awrupa birliği war bizimde türk birliğimiz olsun 300 milyon türk war bu dünyada hepsine yeterizde artarızda
    bu bütün ülkelerde kendi ihtiyaçlarını birbirleriyle paylaştıktan sonra yemişim awrupayı amerikayı
  • quote:

çİN H
    quote:

EN ÖNEMLİLERİNDEN ÇİN HAKİMİYETİNDE BULUNAN UYGUR DEVLETİNİ ALMAMIŞSIN. KIZILDERİLİLERİ BOŞVER DE AMERİKA'DA AHISKALI TÜRKLERİ,ARJANTİN'DE GAGAUZ TÜRKLERİ YAŞAMAKTADIR,O AYRI.

Ben kendi görüşümü çizdim.Biliyorum çinde uygurların olduğunu ama bence o topraklar çinin.Benim kendi tarih yorumuma göre biz kuzeyden o topraklara geldik,büyük ihtimallede amerika kıtasından asyaya geçtiğimizi düşünüyorum (çoğu kişi bunun tersini savunur).Bide mümkün olduğunca komşu ülkelerin topraklarından çizmedim orda olan türklerde çizilmiş olan yerlere yerleştirilebilir.Bu arada benim üstün ırk olduğumuz gibi bi iddiam yok, aynı haritayı dünya üzerindeki diğer 8-12 tane arasında olduğunu düşündüğüm temel ırklar içinde istiyorum.

• Ey Türk, Titre ve Kendine Dön!
  • quote:

quote:

çİN H
    quote:

Ben kendi görüşümü çizdim.Biliyorum çinde uygurların olduğunu ama bence o topraklar çinin.Benim kendi tarih yorumuma göre biz kuzeyden o topraklara geldik,büyük ihtimallede amerika kıtasından asyaya geçtiğimizi düşünüyorum (çoğu kişi bunun tersini savunur).Bide mümkün olduğunca komşu ülkelerin topraklarından çizmedim orda olan türklerde çizilmiş olan yerlere yerleştirilebilir.Bu arada benim üstün ırk olduğumuz gibi bi iddiam yok, aynı haritayı dünya üzerindeki diğer 8-12 tane arasında olduğunu düşündüğüm temel ırklar içinde istiyorum.

O topraklar Çin'in değil. Çin'in asıl sınırları Çin Seddi içinde kalır.

Orada Tanrı Dağları bulunur. Urumçi,Kaşgar bulunur. Lütfen yanlışlara düşmeyelim,gençlerimizi şaşırtmayalım.

• evet o toprakları çin katakülle ile elegeçirdi , sanırım 1920 -30 arası bişey ondan önce orası Türkistandı ve çin askeri yoktu

ayrıca çin orada gerekmemesine karşın ( ki KM2 ye nüfus çok az orada , doğu çin gibi değil ) orada da nüfuzu azaltmaya çalışıyor

quote:

quote:

quote:

çİN H
    quote:

O topraklar Çin'in değil. Çin'in asıl sınırları Çin Seddi içinde kalır.

Orada Tanrı Dağları bulunur. Urumçi,Kaşgar bulunur. Lütfen yanlışlara düşmeyelim,gençlerimizi şaşırtmayalım.

• daha biz kendi aramızda anlaşamıyoruz ki daha başka söze gerek varmı ?

Türk Birliği kurulması lazım ama onada dış güçler izin vermez çok korkuyorlar bizden
  • Türkün tek dostu Türktür
  • İran da bizim o zaman..!!. hiç sevmem iranı da iranlıları da.. iran ve iranlı Türkiyenin ve Türklerin düşmanı..

Macarlar ve Bulgarlar da Türk bi kere.. haritada niye yok..?

Macaristanın ismi " HUNgary " yani Hun ülkesi.. Hun Türklerinin bir boyudur macarlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 6 Mayıs 2006; 16:50:55 >
  • bu kadar mı sadece?
    hem turk dünyası diyorsun hemde ufacık harita koymuşsun...
    butun dunya turk dunyası bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: WanDoGa

Türkün tek dostu Türktür

+1111
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.