Şimdi Ara

Tüp taktırcaz nelere dikkat etmeliyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizde 2012 1.6 124 beygir cruze var konya dayız . Burada Ademler otogazdan landirenzo kit taktırıcaz ve kendileri 2 yıl 100 bin km garanti veriyor sübaplara 1700/10 a takcaklar yağlamasız sistem yağlama sistemi gereksiz dediler .
    Ben manifoldu çıkartıp delebilir misiniz diye sordum çünkü burada bazı arkadaşlar kaçan plastik parçaların sonradan sorunlara yol açtığını söyledi onlarda malesef biz çıkartamayız chevrolet yetkili servisinden çağırın çıkartın deliyim dedi şakasına Biz şimdi ayrıca nelere dikkat etmeliyiz takılırken söylememiz gereken ekstra birşeyler var mı ?

• Bende aynı aracın yağlamalı olanını kullanıyorum 7000 km oldu. Landirenzo. Bir sıkıntı yok sadece yağlama sıvısı çok çabuk bitiyor. Ayrıca bence de gereksiz yağlama olayı. Ankara'da serviste garantiye girmesi için mecburen yağlamalı sistem takmak zorundaydım...
  • Yok mu arkadaşlar şu konuya dikkat et takılırken filan diyeceğiniz konular , mesela fiyat nasıl Ademler otogazdan taktıran var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Bende aynı aracın yağlamalı olanını kullanıyorum 7000 km oldu. Landirenzo. Bir sıkıntı yok sadece yağlama sıvısı çok çabuk bitiyor. Ayrıca bence de gereksiz yağlama olayı. Ankara'da serviste garantiye girmesi için mecburen yağlamalı sistem takmak zorundaydım...

Sizin araba ne kadar yakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Arkadaşlar bizde 2012 1.6 124 beygir cruze var konya dayız . Burada Ademler otogazdan landirenzo kit taktırıcaz ve kendileri 2 yıl 100 bin km garanti veriyor sübaplara 1700/10 a takcaklar yağlamasız sistem yağlama sistemi gereksiz dediler .
    Ben manifoldu çıkartıp delebilir misiniz diye sordum çünkü burada bazı arkadaşlar kaçan plastik parçaların sonradan sorunlara yol açtığını söyledi onlarda malesef biz çıkartamayız chevrolet yetkili servisinden çağırın çıkartın deliyim dedi şakasına Biz şimdi ayrıca nelere dikkat etmeliyiz takılırken söylememiz gereken ekstra birşeyler var mı ?

SİZE TÜM Samimiyetle şunlara dikkat et diyemiyeceğim çünkü konu ademler otogaz ve HASAN BEY tam bir servis ve usta tek yapacağınız montaja gidip aracı ne zaman teslim alacağınızı sormaktır memnun kalacapınızdan eminim o usta en iyi seçenegi sizin aracınıza uygulayacaktır.Hayırlısı olsun

aşagıda adrestende yaptığı montajları görebiliriniz
    http://www.facebook.com/ademlerotogaz.KAZIM?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECOOTOGAZ -- 6 Haziran 2013; 0:13:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.