Şimdi Ara

+++++TUNEUP UNDELETE ???+++++++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 aydır tuneup utilities 2006 programını kullanıyorum. programın tuneup undelete bölümünde
    eski yeni silinen jpeg, gif, htlm, srt vb. dosyalar var. bunları nasıl silebilirim tabi tuneup utilities programını kullanarak.
    cevaplarınızı bekliyorum.

• tuneup shredder var onun bi üstünde silmek istediğin dosyaları onunla silersen hiç bir şekilde geri gelmez dosyaların..Ama önceden sildiğin tuneup undelete de görünen dosyalarının görünmemesini istiyosan dosyaların kaydedildiği yerlere yeni dosya yazılmadıkca gitmeyecektir bunu halleden pek çok programda var ama tuneupta yok.
  • evet Cerxer arkadaşım tahmin ettiğim gibi tuneup ta böyle bir özellik yokmuş.
    peki hangi programları tavsiye ediyorsun. cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • bahsettiğin harddiskte kalan silinmiş dosyalar mı.bunların artıklarını mı temizlemek istiyorsun.eğer buysa system mechanic programı var.onun file recover özelliği ile önce harddiskini tarat ve bulunanları sil.ayrıca çok yaralı bir programdır.
  • evet x_crazy arkadaşım aynen bahsettiğin gibi hem harddiskte kalan silinmiş dosyalar
    hem de bunların artıklarını mı temizlemek istiyorum. tavsiye ettiğin SYSTEM MECHANİC programını bulup
    denedim işe yaradı. bu programın extra özellikleri de güzel. kısaca tam istedigim özelliklere sahip.
    çok teşekkür ederim
  • zaten bilgisayrında bu iki program varsa ve düzenli bakım yaparsan uzun bir süre,sağlıklı olarak kullanılabilir windows. gerçekten yararlı programlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.