Şimdi Ara

Tunceli Üniversitesinde Okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl mezun oldum bilg. müh veya yazılım müh. istiyordum olmadı ek yerleştirmeden birşey çıkmaz nasıl olsa diye bende mezuna kaldım dersaneye yazıldım fakat klavuzda Tunceli üniversitesine bilg.müh açıldığını gördüm mf4 başarı sıramda 180bin di yazsam gelirmi acaba burası gelse bile burada okunurmu yorumlarınız neler?

EDIT:PM atmadan konu tarihine bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybaham -- 5 Temmuz 2014; 14:28:27 >

• en çok işsiz olan meslek bilgisayar mühendisliği. Sen birde Tunceli üniversitesinden mezun olmayı düşünüyorsun...
  • sıralamanıda yazarmısın puanınıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Arkadaşlar bu yıl mezun oldum bilg. müh veya yazılım müh. istiyordum olmadı ek yerleştirmeden birşey çıkmaz nasıl olsa diye bende mezuna kaldım dersaneye yazıldım fakat klavuzda Tunceli üniversitesine bilg.müh açıldığını gördüm mf4 başarı sıramda 180bin di yazsam gelirmi acaba burası gelse bile burada okunurmu yorumlarınız neler?

tuncelide adam yemiyorlar , bu kadar korkak olmayın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors

en çok işsiz olan meslek bilgisayar mühendisliği. Sen birde Tunceli üniversitesinden mezun olmayı düşünüyorsun...

bunu neye göre söylüyorsun ki ?

konunun sahibine gelince,bence gitme derim oralara bilgisayar müh. için en azından güzel bir üniv. oku biraz daha bekle...istanbul-izmir-ankara-eskişehir tutturma potansiyelin varsa buraları gel türkiye de çünkü bu meslegi her yerde yapamazsın şuan için..o altyapı henüz oluşmamış diye düşünüyorum..mesela ben de kazanmadan önce ne yapacam ben diyordm ama istanbula geldim ve gördüm ki birç ok şey yapabiliyormuşsun işsiz kalmazsın yani

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

en çok işsiz olan meslek bilgisayar mühendisliği. Sen birde Tunceli üniversitesinden mezun olmayı düşünüyorsun...

bunu neye göre söylüyorsun ki ?

konunun sahibine gelince,bence gitme derim oralara bilgisayar müh. için en azından güzel bir üniv. oku biraz daha bekle...istanbul-izmir-ankara-eskişehir tutturma potansiyelin varsa buraları gel türkiye de çünkü bu meslegi her yerde yapamazsın şuan için..o altyapı henüz oluşmamış diye düşünüyorum..mesela ben de kazanmadan önce ne yapacam ben diyordm ama istanbula geldim ve gördüm ki birç ok şey yapabiliyormuşsun işsiz kalmazsın yani

en cok issizin bilgisayar muhendisliginden ciktigini okumustum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

o onların beceriksizliğidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    14 yıl önce açıldı
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kazanırsan sakın oraya kısa saçla gitme.Pkk yol keserse seni asker zannedip kaçırabilir.
  • Tunceli güzeldir Üniversitesi berbattır
    +Tunceli Üniversitesinde Tuncelili yok:D geneli İStanbul ve Ankaradaki iyi Üniversitelerde

• birdaha dene bence. ist ankara izmir düşün. tunceli tavsiye etmiyorum ayrıca şehire alışman da zor olabilir eğer büyük biyerden geliyorsan
  • Genellemeye çok karşıyım ama,Tunceli insanını hiç sevmiyorum.Şuana kadar karşıma çıkanalrın hepsi iğrençlik derecesinde dindüşmanı,şerefsiz ve cin olmadan adam çarpmaya çalışan tiplerdi.
  • tunceli insanı güzeldir
  • dindar takılanların neler yaptığını görup din dusmanı olmuştur tuncelililer. bir tuncelili olarak gurur duyuyorum
  • tuncelililere din düşmanı demek çok yanlış olur. dini kullanan yobaz düşmanı demek daha doğru
  • Genelanlamda Okunmaz diyorsunuz yani
  • Bende merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sozelimben

Bende merak ediyorum

konu 2 yıl öncenin bence konu sahibiyle iletişime geç ne yapmış ne etmiş
  • Bir Tuncelili olarak aklında şehirle ilgili ne varsa sorabilirsin. Gönül rahatlığıyla gelip yaşayabileceğin bir yer. Hatta buraya gelenler tunceli için doğunun batısı derler. Öyle bir yer. Üniversite gelirsek pek bilgim yok ama 4-5 yıl önce açıldı 1 yıl öncede kampüse geçtiler güzel modern bir kampüse sahip ama eğitim açısından öyle olmayabilir. Köklü bir öğretim kadrosu olduğunu sanmıyorum ki bu kadar düşük puanlarla mühendisliklere yerleşmeninde bir yolu sanırım.
  • O yıl tercih yapmadım sonraki yıl Selçuğa yerleştim o yüzden çok araştırmadım,ama herkes gitme demişti iyikide gitmemişim
  • tunceli türkiyenin insan olarak en modern şehirlerindendir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.