Şimdi Ara

Tuncay Şanlı'yı Geri İstiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir gittiğin takıma bak 15. bir bize bak tek ayrıcalıgın ingiltere olmasımı chelseayi yenmiş Fenerbahçe Middlesbroughla maç yapsa 5 atar evine yollar

fenere dönsün yine boş yere koşsun deli gibi ama gelsin

• Kim geri istemez ki
    Ama sonuncu takım olsa yine ingiltere tercih edilir çoğu futbolcu tarafından
  • Ben istemem otursun oturduğu yerde.
  • Tuncay Gibi Oyuncu Yok FB de
  • tabii ki de ingiltere bizim takımları sırayla koy oraya hepsi küme düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: pimpLORD

Kim geri istemez ki
    Ama sonuncu takım olsa yine ingiltere tercih edilir çoğu futbolcu tarafından

ben istemem, atağa çıkarken yaptığı artislikler sonucu çok gol yedik. tamam faydası da vardı iyiydi ama bence, büyük maçların adamı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yalçın Bulut

Tuncay Şanlı'yı Geri İstiyoruz

Bir gittiğin takıma bak 15. bir bize bak tek ayrıcalıgın ingiltere olmasımı chelseayi yenmiş Fenerbahçe Middlesbroughla maç yapsa 5 atar evine yollar

fenere dönsün yine boş yere koşsun deli gibi ama gelsin

İngiltere ligini takip etmiyosun sanırım ilk chelsea maçından 3 gün önce Middlesbroughla maç yaptı zar zor 1-0 aldı 5 atacağın takımın sen ceza sahasına zor inersin adamların farkı bu

Ha Tuncayı çağırıyorsun ama neden gittiğini unutmuşsun sanırım sen olsaan geri dönermiydin utanmadan şampiyonluk resimlerinden bile çıkarmıştınız adamı bu dakikadan sonra geri istiyosunuz bence aziz tükürdüğünü yalamaz ki zaten tuncay aziize pas atmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tuncayı değil ama ruhunun fenerbahçe ye gelmesini isterim.

transferden önce ruha ihtiyacımız var

biara toplanıp ruh mu çağırsak ne
  • fenerbahçenin avrupadaki birçok önemli maçında yenen gollerin başlangıcı tuncay ın kaptırdığı toplardır, uğur boral gibi bir sol açık formdaysa eğer tuncay en fazla yedek olur o takımda, ruh falan hikaye, öyle at gibi boşa koşmakla olmaz, darmaduman olduktan sonra 3. yedekleriyle gelen takımlara gol atmakla da olmaz
  • premier ligin vasat takımlarından birini getir

süper lige koy çok rahat şampiyonluğa oynar.
  • Yürekten oynuyordu fakat ben istemem gibi bir durum yok ortada adam çok top eziyordu, kontralarda garip hareketler yapıyordu, çok dengesiz driblingleri vardı en önemli yanı hırslı ve fenerbahçe li olmasıydı fakat gitmesi bence iyi oldu o gidince avrupada başarılı olduk takım hızlandı. Gitmeden önce oynadıgı son sezon AZ maçı deplasmanda 0-2 iken Kezman a atmadıgı o pas ı hâla aklım almaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

tuncayı değil ama ruhunun fenerbahçe ye gelmesini isterim.

transferden önce ruha ihtiyacımız var

biara toplanıp ruh mu çağırsak ne

bence türk oyuncu lazım kadroya sizin.ruh yok gerçekten.inanç yok tezavratlarınız oyuncularınıza destek vermiyor ...
    bi ara portekizce,ispanyolca marş öğrenin...

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

fenerbahçenin avrupadaki birçok önemli maçında yenen gollerin başlangıcı tuncay ın kaptırdığı toplardır, uğur boral gibi bir sol açık formdaysa eğer tuncay en fazla yedek olur o takımda, ruh falan hikaye, öyle at gibi boşa koşmakla olmaz, darmaduman olduktan sonra 3. yedekleriyle gelen takımlara gol atmakla da olmaz

Forvet Tuncay' ı sol kanatta oynatırsan topu da kaptırır kepi de. Dahi Daum ne yaızk ki Fb' nin başında değil.
  • arkadaşın dediği gibi forvet tuncayı sen git solbek le solaçık arası bir yere koy bu adam ondan sonra sahada bırakmasın savunmadan top çıkarsın gitsin gol atsın attırsın onun oynaması gereken yerde onun 10da biri olamayan kezman oyasın o yine sesini çıkarmasın sonra kezmanın on katı daha fazla emeği varken sen kezmanın aldığı paranın yarısını teklif et ondan sonra da yalan söyel sen sorun para değil diye suçu tuncayın üzerine yıkmaya çalış 1maçta 19kilometre koşmuş çift çiğerli biri olan ve 2 şampiyonluğumuzda da en fazla pay sahipi olan ve tr deki en efendi futbolcuların başında olan tuncayı bile elinde tutama ondan sonra başarısızlıkta kendinde değil de başkalarında suç ara oh ne memleket ya.... kusura bakmayın ama daha fazla yazardım ama uzatmak istemedim....tuncayın alınması çok zor gelmez gelmemesi de doğal çünlü ingiltere de daha güzel futbol oynanıyor en azından ingilteredeki futbolcu onun hızlı futboluna ayak uydurabiliyor...hem dediğim gibi ona haketmediği davranışlarda bulunduk..ama gelmesi gibi bir seçenek olursa ben ölümüne evet alalım hemde ne kadar para laızm istediği paranın fazlasını vererim alalım derim çünkü o benim tr de en iyi futbolculardan biirisi idi hatta en iyi 5 de var ve çok efendi bir insandı..ah keşke gelse....şimdi ye ladar kimsenin formasını almadım çünkü ben futbolcuları çok zor beğenirim ve benim beğenmem için ilk önce adam gibi adam insan gibi insan olacak ve şuana kadar sadece 2 futbolcuunun formaısnı aldım orjinal olarak 4tane tuncay şanlı forması aldım ve kaka forması aldım 3 tane bunları neden yazıdğımı sorarsanız tuncayı ne kadar çok sevdiğimi anlamanız için yazdım tuncay her yerde her zaman yanındayım sen bize futbolcunu futbbolu sadece para için oynamaması gerektiğinni gösterdin.....bana şoyle bir şans verseler deseler ki 11 tane tuncay mı yoksa 15tane c.ronaldo mu deseler yemmin ediyorum hiç düşünmem tuncay derim çünkü ben adam gibi adam ve saha da ölümü mücadele savaş azim yürek kaybetsende hakkını veren futbolcu istiyorum kaka içinde aynı şekilde 11 tane kaka yı 15tane c.ronaldo ya tercih ederim...

• Aslında işin içinde başka işler döndüğünü düşünüyorum ama, Bilal kardeşime de hak vermeden edemiyeceğim.
    Takımda bir kadir kıymet bilmezlik var ki, haddinden fazla. İyi olur inşallah..
    Sağlıcakla kalın..
  • Para vermeden alabileceksek gelsin.Yokluğunu aradığımızı sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Yokluğunu aradığımızı sanmıyorum

Kendisini aradığımızı sanmıyorum / Yokluğunu hissettiğimizi sanmıyorum

Sanırım demek istediğin buydu hocam:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Yokluğunu aradığımızı sanmıyorum

Kendisini aradığımızı sanmıyorum / Yokluğunu hissettiğimizi sanmıyorum

Sanırım demek istediğin buydu hocam:)

Galatasaraylılarla muhattap olmam ben

• Ben de istemem geri dönmesini. Cünkü Tuncay'li FB, korkulacak bir ruha sahip bir FB. Ayni Ilhan Mansiz'li BJK gibi.

• Ben de UEFA ve Süper Kupası olmayanlarla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.