Şimdi Ara

Tümsekten Geçerken Yaşadığım Tartışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah her sabah olduğu gibi iskelenin karşısına aracı park etmek için yola çıktım. Dar ve küçük bir ara sokaktan geçip park alanına gireceğim. Aracımı park edip vapurla işe gideceğim her gün yaptığım gibi.

Bu küçük ara sokağa girerken üst taraftan ters yönden bir araç geldi. o da peşimden sokağa girdi. Sokakta 4-5 apartman anca var o kadar ufak. Bu ufacık sokağa sağolsunlar 4 tane tümsek koymuşlar. Tümseklerin arası da çok yakın zaten sokak ufacık.

Araçta ben ve hamile eşim var. Normalde zaten tümseklerden yavaş geçerim. Bir de araçta hamile olunca iyice yavaşlayıp geçiyorum. İlk tümsekte arkadaki araç korna çaldı. Neyse dedim ikinci tümseği geçmek için yavaşladım geçerken bu sefer abanarak daatt diye kornaya bastı. Tutamadım kendimi asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve el frenini çekip aşağı indim sinirle. Ne diye kornaya basıyosun dedim araçta hamile var tümseği yavaş geçiyorum işte.Sürücü kadın vapura geç kalıyorum senin yüzünden dedi hiç umursamaz şımarık bir şekilde. Eşim indi dur napıyosun diye. Araya bi adam girdi filan.

Şimdi karşı tarafta olsam ve hamile birisini görsem afedersin derim mahçup olurum. Kadının hiç umrunda değil. Yüzüne bile bakmıyo şımarık çocuk gibi.

Yaptığım şeyi savunmuyorum. Hatta bir kadına bu şekilde bağırdığım için kendime kızıyorum ama arkadaş nedir bu ya? En fazla 5-10 saniye kaybettirmiştir bu sana. Ne oluyo dat dat kornaya basınca? El kol hareketleri bu ne ya tripleri filan. Aracıma bindim elim ayağım titredi gidene kadar.

Ben 3 ay daha bu şekilde o tümseklerden yavaşlayarak geçeceğim. Artık bugün yolu uzatayım da başka yerden geleyim diye düşünmeye başladım. Her sabah bunu yaşayacağım diye.

O Tümseklerin amacı hızını yavaşlatmak değil mi? Hoş o ufacık sokağa 4 tane tümsek koymanın mantığını çözebilmiş değilim ama.

Lütfen çukurdan tümsekten yavaşlayarak geçen araçlara ısrarla korna çalarak taciz etmeyin. Geç kalıyorsanız 1 dakika erken çıkın evden.

DÜZELTME: 3 değil 4 tümsek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 26 Nisan 2018; 16:48:40 >

• Tahammülsüzlük bencillik egosantrizm. Hepsinin de başı eğitimsizlik. İlkokul çağında çocuğu zorba olan ebeveynlerin çoğu bundan zevk alıyor ezik olmasın kendini ezdirmesin diye destek veriyor o şekilde yetiştiriyor.

İnsaniyet olarak medeniyet olarak avrupanın 50 sene gerideyiz kim ne derse desin.
  • Hamile eşim var araçta dedikten sonra özür dileyeceği yerde öyle bir cümle kurması çok terbiyesizce. Yani insan olan yapmaz bunu.
  • Tahammülsüzlük bencillik egosantrizm. Hepsinin de başı eğitimsizlik. İlkokul çağında çocuğu zorba olan ebeveynlerin çoğu bundan zevk alıyor ezik olmasın kendini ezdirmesin diye destek veriyor o şekilde yetiştiriyor.

İnsaniyet olarak medeniyet olarak avrupanın 50 sene gerideyiz kim ne derse desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsız insanlara uyarı niteliğinde uygulamalar gelmeli
  • o kadına bağırdın için pişman olmamalısın.
    kadınların çenesi erkeğin beyzbol sopasından daha ağır .
  • Kadınlar da aşmış kendilerini desene

• fındık kabuğu kadar olaydan trajedi çıkarmakta üzerinize yok pes diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar mutsuz gergin.Hele İstanbul gibi yerlerde durum daha vahim.En ufak şeye sinirleniyorlar, hiçbir şeye tahammülleri yok
  • Siz yinede sakin olun. Arkanızda kıyamette kopsa gülümsemeye devam edin. Keskin sirke küpüne zarar. Hamile olsun yada olmasın yanınızda eşiniz varken kimseyle tartışmaya gerek yok.

• Böylelerini umursamamak, onlar için en sinir bozucu harekettir. Umursamayın...

Aracınızda kamerada vardır, olur da başka birisi aynı şekilde gelir ve kavga edercesine küfür ve saire ederse dalın, hakim ceza bile vermiyor tahrikten...

Edit: kadın sürücülerin çoğu böyle ters yönden gelip bana korna çalanı olmuştu ne yapıyrsun yol versene falan demişti üstüne laf atarcasına, yol vermedim ters yönden geliyorsun dedim güldüm kapadım kontağı orada indim arabadan. Bekledim, doğru yola dolanmak zorunda kaldı. gelirken bir hızlı geliyor ama öyle sinirlenmiş. Gelip geçti, o hızla kaza falan yaptığını görsem müstehak derim ambulans bile çağırmam.

Siz ne olur ne olmaz arabadan inmeyin tabii oturduğunuz yerden de gayet kuduruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 20 Nisan 2018; 16:15:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bundan sonra bir ömür tümseklerden yavaş gececeksiniz çünkü artık babasiniz.Pişman olacak bişey yok kadınların geneli böyle

• Umursama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin

Tahammülsüzlük bencillik egosantrizm. Hepsinin de başı eğitimsizlik. İlkokul çağında çocuğu zorba olan ebeveynlerin çoğu bundan zevk alıyor ezik olmasın kendini ezdirmesin diye destek veriyor o şekilde yetiştiriyor.

50 mi? bence bencillikte en az 1 asır geriden takip ediyoruz dünyayı.
  • Arkadaşlar malesef genç hanım şöförler biraz ürkek davransada 30-40 yaş üstü hanım şöfşrler malesef en kötü taksi şöföründen daha beter hareketler yapıyorlar birde suçu yokmuş gibi muameleler... 2 nedeni var kadınlar arasında araç sürebildiği için cinsi içinde üstün olduğu egosu

2. zaten trafik kurallarını karşılayabilecek ve trafik denen olgu ile ortak hareket edecek olgunluğa sahip olmamak...

erkekler daha beter ama kadınlar çok daha beter.!!! hele araçta biber gazı falan varsa bittiniz.!! 2 çığlık 2 gaz pıs pıs meydan dayağı yersin haklıyken
  • Arkadaki ne hiçbir şey demeden dörtlüleri yakıp arabayı stop edeceksiniz. Arıza varmış gibi kaputu açıp oyalanın başında. Arkadaki kadın düşünsün geri geri nasıl çıkacağını. Nedense geri çıkmaları gerekince kadınlar kitlenip kalıyor.

• Son zamanlarda benim de trafik de gordugum kadinlar artik erkeklerden daha sinirli, sabirsiz araba kullaniyor.

• Tumsekte trafiği aksatacak kadar yavaşlamak suçtur siz de böyle yaptıysanız hata sizde.esiniz hamile olabilir aracta hastaniz olabilir vs acil bir durum varsa dörtlü flasorunuzu yakar ona göre davranır ve tepki almazsiniz.tumsekte biraz hizli gecmenin de bebege bir zarari olmaz ilk 2 ayda dr tutunma veya dusuk tehlikesi var diye ozellikle belirtmemisse.takinti haline getirip ikiniz de stres olmayin.tofascilarin altını surtmemek için yengeç gibi 3 km/h hizla çapraz geçmesi gözümün önüne geldi.arabasina aşık takıntılı normal arac sahipleri de yapıyor bazen.emin olun buradaki kötü kadın pis kadın diyenler de ya da acil işi olan mesela hastaneye eşini ailesini taşıyan kişiler de korna çalabilir öyle yaparsanız.her korna calana inip yürümeyin bi dahakine o kadar şanslı olamayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 20 Nisan 2018; 18:38:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @0651
    Suç falan yok ortada, eksik gedik yorum yapmayin, 3.kopru otoyolunda aniden keyfen durmuyor adam , meskun mahalde aniden durabilir. Herşey olabilir. Hele ki tumsek standartları olmayam bir ülkede.

@2pac
    Haklısınız, ama haksız duruma düşen bir haklısınız.

Her korna çalana, bir de hamile esiniz arabadayken iniyorsaniz.

Vay halimize.

Yakışmamış. Hele ki mahlasi 2pac olan birine hiç yakışmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 20 Nisan 2018; 18:50:23 >
  • Hocam ne diye pişman oluyorsun ağzına sağlık hatta... kim be karışır kasiten nasıl geçmene ayrıca eşiniz hamile istediğiniz gibi geçersiniz sonuçta onların amacı da hızı kesmek yani böyle devam hocam allah yardımcın olsun...

• Başlığı görünce tümsekle kavga ettiniz sandım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.