Şimdi Ara

TÜMSEK AYNA CUKUR AYNA CALIŞMASAM 'NE OLUR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En nefret ettigim yer çalışmak istemiyorum sizce geçsem sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• zaten tytde 2 soru geliyor optikten belki bir tanesini kaçırmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41861B983

Bu mesaj silindi.
    Herkes herşeyi yapacak diye bi kaide yok hocam benim kafam basmaz sizinkisi başar o ayrı mesele ama dediğim gibi düzlem ayna yansıma vs çok zevkli gerçekten sadece küresel aynalar kısmında sıkıntı çekiyorum. Ona da nedense yapamıyorum bu yüzden geçmeyi düşünüyorum bu konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocibebe

zaten tytde 2 soru geliyor optikten belki bir tanesini kaçırmış olursun
    Sadece küresel ayna kısımları hocam diğer başlıklara çalışayım zaten.

Kırılma düzlem ayna yansıma vs bunları biliyorum. Merceklere vs felan da calisagim sadece küresel ayna kisimini

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    hmm bilemiyorum kardeşim sen bilirsin
  • Hocam ilk önce klasik soruları anlamaya çalış. Olmazsa ezberle. En azından daha stressiz bakarsın ve psikolojik olarak rahatladığın için anlaman kolaylaşır. Ben öyle yapıyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınava 1 ay kala çalışılır bu konu. denemelerde ayda yılda 1 gelir.
  • tytde 1 sorunun gitme ihtimali var. Çok önyargılı yaklaşma 1 haftada bütün optiği üstünkörü öğrenebilirsin
  • bence bu konu permutasyon olasılık gıbı en son calısılan konu olmalı cok cabuk unutuluyor

• Olum daha çok zaman var eğer optikteysen çalış la sınav günü sonucunu görüp ahan sıçtık demek yerine 2 saat beynin ısınır olur biter

• Şansına sınavda çıkar sonra keşke çalışsaydım diye duvarlara vurursun kafanı
  • Hocam sadece göz gezdirin derim. Bir fikriniz olsun. Sınavda nasıl olsa da çıkacak bir konu.

• ben çalışmadım çalış :D
  • Konu atlamayın bence. Geçen binom çıkmaz dedim çalışmadım, yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjorn Ironside -- 2 Ekim 2020; 13:9:22 >
  • Hocam formülü var mufreeattan kalkmış onu ezberle rahat edersin tüm kurallar geliyor

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Düzlem aynayı sevip küresel aynayı sevmemeniz ilginçmiş gerçekten. Küresel aynalara çalışırken düzlemden yola çıksanız? Sonuçta küresel olanlar düzlemin eğikleştirilmiş hali :smile: Bunun sonucunda görüntüde neler olduğunu düşünseniz belki işe yarar
  • çalış sen daha kaç ay var önümüzde. insanlar binom çalışmadı bu sene 3 soru çıktı. 1 soru bile çok önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deütıpicin

çalış sen daha kaç ay var önümüzde. insanlar binom çalışmadı bu sene 3 soru çıktı. 1 soru bile çok önemli...
    bu sene olağanüstü bi seneydi hocam. bundan sonra zannetmem ama genede çalışılmalı tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.