Şimdi Ara

Tüm zamanların en iyi 'Süper Kahraman' filmleri BeLLi OLdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinema dergisi Empire, çizgi romanlardan beyazperdeye aktarılan en iyi 20 filmi seçti.

''X-Men'' Serisi, Tüm Zamanların En İyi Süper Kahraman Filmi Seçildi...

''X-Men'' serisinin birinci olduğu listede, ''Superman'', ''Batman'', ''Örümcek Adam'' filmleri de yer aldı.

Empire'ın listesindeki filmler şöyle sıralandı:
    1-X-Men (2000, 2003, 2006):

2-Superman-The Movie (1978):

3- Batman Başlıyor/Batman Begins (2005):

4-Örümcek Adam (2002-2004):

5-Blade (1998):

6-Azap Yolu/The Road to Perdition (2002):

7-Oldboy (2003):

8-Günah Şehri/Sin City (2005):

9-Şiddetin Tarihçesi/A History of Violence (2005):

10-Superman 2 (1980):

11-Hellboy.

12-Danger Diabolic.

13- Akira.

14-Mystery Man.

15-Hulk.

16-Dick Tracy.

17-Superman Dönüyor.

18-Batman Dönüyor.

19-Ghost World.

20-Constantine.

• Bence en iyisi Örümcek ADam.Ondan sonra Batman'in ilk yayınlanan 2 bölümü ve BAtman Begins geliyor.
  • hepsini izledim ve
    en sevdiğim 2'sinin yani OLDBOY ve ROAD TO PERDITION ın süper kahraman olduğunu bilmiyordum

Edit:şimdi araştırdım azap yolu çizgi romanmış ama oldboy aksiyon/gerilim olarak gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 28 Ekim 2006; 21:31:52 >
  • aaa örümcekimm 4 olamaz yaaa siyaset karışmış buu işede
    history of violence filminin bu kadar yukarda olması garip bence çok berbat bir filmdi
  • ne oha falan oLdum one ya kım sıralamıs bu Listeyi..
    bizim baKkaL Ahmet amca bile daha güzeş bo top2O yapardı bune yaw

ama sıralamada bi şeye çoK güldüm OLDBOY herhalde tombaladan çıktı bu fLim
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomanyakBaned

ne oha falan oLdum one ya kım sıralamıs bu Listeyi..
    bizim baKkaL Ahmet amca bile daha güzeş bo top2O yapardı bune yaw

ama sıralamada bi şeye çoK güldüm OLDBOY herhalde tombaladan çıktı bu fLim

ne bakımdan güldün?
    süper kahraman ile alakası yok diyeyse tamam.
    film kötü anlamındaysa bir daha film izleme sen derim.

• yaw hocam kim yapıosa bu listeleri başlıcam şimdi ama.gişe rekorları kıran çizgi filmi bile her kesimden izlenen bi kahraman olan spidermani hangi akıl 4 e koyar sorarım size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslan Blade Hastasıyım şu karakterin herif tam karizma yaf.
  • bu listeyi yapanlar biraz daha düşünmeliler bence
  • A History Of Violence çizgi roman uyarlaması,çizgi romanı hakkında bir bilgim yok ancak filmi tek kelimeyle berbattı,kurguda kopukluklar,yetersiz ve insanı içine alamayan senaryo,sanki teknik ekip ve yönetmen filmi yarısından sonra bırakmış gibiydi,bir de ismi o kadar iddialı ki "Şiddetin Tarihçesi" vay be diyor insan gerçekten...
  • şahsen X-Men nin 1 ci olmasına şaşmadım, bende buyuk bir X-Men fanıyım ozellikle; Wolverine, Gambit ve Rogue favori karakterlerim. Her ne kadar Gambiti koymadılarsa filmlerde, eminim koycaklardır ilerki filmlerde yada ayrı film olarak gelcektir. Türkiyeye, X-Men cizgi romanları , spider-man a gore daha az geliodu. Türkiye olarak bakarsanız, Spider-man cazip gelebilir size ama tum dunyaca, X - Men ve Marvelin X men deki mutantların solo cizgi romanları tum dunyaca unlu yani dunyadaki X-Men fanı, spidermaninkine oranla baya bir fazla.... Zaten filmleri Wolverine goturuo, karakteri harika oturtmuşlar, adam tam bir karizma ve iyi bir oyuncu. Prof-X ve dier mutantlarda gayet ilgi çekici olmuş, Spiderman a gelince, O kesinlikle 2. sırayı almalıydı, superman ve batman cok basit cizgi romanlar.... filmlerinin hepsini izledim...kesinlikle Xmenden sonra Spiderman gelmesi lazım... Superman diil
  • Benim İlk beşime Göre

1-X-Men
    2-Örümcek Adam
    3-Constantine.
    4-Blade
    5-Hulk.

Ve daha sonra diğerleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

şahsen X-Men nin 1 ci olmasına şaşmadım, bende buyuk bir X-Men fanıyım ozellikle; Wolverine, Gambit ve Rogue favori karakterlerim. Her ne kadar Gambiti koymadılarsa filmlerde, eminim koycaklardır ilerki filmlerde yada ayrı film olarak gelcektir. Türkiyeye, X-Men cizgi romanları , spider-man a gore daha az geliodu. Türkiye olarak bakarsanız, Spider-man cazip gelebilir size ama tum dunyaca, X - Men ve Marvelin X men deki mutantların solo cizgi romanları tum dunyaca unlu yani dunyadaki X-Men fanı, spidermaninkine oranla baya bir fazla.... Zaten filmleri Wolverine goturuo, karakteri harika oturtmuşlar, adam tam bir karizma ve iyi bir oyuncu. Prof-X ve dier mutantlarda gayet ilgi çekici olmuş, Spiderman a gelince, O kesinlikle 2. sırayı almalıydı, superman ve batman cok basit cizgi romanlar.... filmlerinin hepsini izledim...kesinlikle Xmenden sonra Spiderman gelmesi lazım... Superman diil

xmen filmi çekilmiyecek daha sadece wolverines revenge diye bitane çekecekler galiba sonrasını bilemem.sıralamaya gelince x-men filmlerinden sonra onun rekorunu kıran tek film spiderman inki oldu.bu romanlar dunyaca unlu yani turkiyede örumcek sempatisi yokki örumcek adamı daha çok sevelim.dunyaca genel olarak bakıldıgında spiderman hep başı çekti x-men de arkasından geldi.x-men e kötu demiyorum superdir ama spiderman kadar tutulmadı.hadi romanda az geliyo diyelim çizgi filmleride gösteriliyodu 2sininde.spiderman daha çok izleniyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

şahsen X-Men nin 1 ci olmasına şaşmadım, bende buyuk bir X-Men fanıyım ozellikle; Wolverine, Gambit ve Rogue favori karakterlerim. Her ne kadar Gambiti koymadılarsa filmlerde, eminim koycaklardır ilerki filmlerde yada ayrı film olarak gelcektir. Türkiyeye, X-Men cizgi romanları , spider-man a gore daha az geliodu. Türkiye olarak bakarsanız, Spider-man cazip gelebilir size ama tum dunyaca, X - Men ve Marvelin X men deki mutantların solo cizgi romanları tum dunyaca unlu yani dunyadaki X-Men fanı, spidermaninkine oranla baya bir fazla.... Zaten filmleri Wolverine goturuo, karakteri harika oturtmuşlar, adam tam bir karizma ve iyi bir oyuncu. Prof-X ve dier mutantlarda gayet ilgi çekici olmuş, Spiderman a gelince, O kesinlikle 2. sırayı almalıydı, superman ve batman cok basit cizgi romanlar.... filmlerinin hepsini izledim...kesinlikle Xmenden sonra Spiderman gelmesi lazım... Superman diil

xmen filmi çekilmiyecek daha sadece wolverines revenge diye bitane çekecekler galiba sonrasını bilemem.sıralamaya gelince x-men filmlerinden sonra onun rekorunu kıran tek film spiderman inki oldu.bu romanlar dunyaca unlu yani turkiyede örumcek sempatisi yokki örumcek adamı daha çok sevelim.dunyaca genel olarak bakıldıgında spiderman hep başı çekti x-men de arkasından geldi.x-men e kötu demiyorum superdir ama spiderman kadar tutulmadı.hadi romanda az geliyo diyelim çizgi filmleride gösteriliyodu 2sininde.spiderman daha çok izleniyordu

bu sadece turkiye için gecerli, dunyada Xmen , spidermandan daha cok okunuo bu bir gerçek.... zaten istatisliklerdende belli olmuş hangisinin daha çok tuttugu ve daha cok fanı oldugu.... ama ben isterdimki spiderman 2 ci sırada olsaydı en azından bir marvel okuyucusu olarak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 30 Ekim 2006; 8:19:22 >

• süperman olması gerekli bence....
  • İYİ BİR SIRALAMA

bence böyle olmalı ilk üç

1 örümcek adam

2 sbatman begins

3 x -men

çünkü spr-man ile batmande bir felsefe var dikkatlı izlerseniz çok iyi mesajlar var ( kendini keşfetmekle ilgili )

ama x - men tam bir aksiyon

süperman hangi akla hizmet 2ci sırada ne yapıyo anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 30 Ekim 2006; 12:02:56 >
  • aslında x-men serisi odkrda güzel değil.Hele 3.sünü pek beğenmedim.Hellboy karakterini sevmem ve hiç çizgi romanlarını okuamdığım halde filmini çokk beğendim.Gerçekten bir sinema tadı veriyodu film.spiderman ise 2.filmde pek bi değişiklil yok 1le aynı knuya sahip gibiydi.ama 3.sü çok değişik olucak buna inanıyorum.
  • Ben Wolverine filmini bekliyorum birde Magneto filmi yapılcak.

X men serisi güzel bir seri ama daha iyi olabilirdi bence filmi 1. yapan Wolverine karakteridir zaten X men ve Marvel dünyasının en fazla hayran kitlesine sahip karakteri sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 30 Ekim 2006; 20:35:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uykulu oyuncu

aslında x-men serisi odkrda güzel değil.Hele 3.sünü pek beğenmedim.Hellboy karakterini sevmem ve hiç çizgi romanlarını okuamdığım halde filmini çokk beğendim.Gerçekten bir sinema tadı veriyodu film.spiderman ise 2.filmde pek bi değişiklil yok 1le aynı knuya sahip gibiydi.ama 3.sü çok değişik olucak buna inanıyorum.

venom geliyor
  • Bana göre liste şöyle 4 2 3 1 futbol sistemi gibi oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.