Şimdi Ara

tüm zamanların en iyi 5 oyunu ciddi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
5
Favori
15.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

KUKÜÇ ARENA EN İYİ OYUNDUR.

Konuyu oynadığınız oyunların en iyi beş tanesi olarak düzeltirseniz daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Assassins creed unity
    Assassins creed orgins
    Need for speed heat
    Star wars fallen order/force unleashed
    (Bu ikisi gidip geliyor)
    Watch dogs 2

Sonrasında the divison 2 ve last of us part 2 gelir bu iki oyununda bana verdiği ton hissiyat aynı

İşin kötü yanı şu ben nes çakması micro ile oyunlarla tanıştım (kırtasiyeden 30 liraya konsol aldığımız günlerde yani) PlayStation 1de crash bandicoot/driver/need for speed porsche unleshed ile de oyun oynamayı sevdim ama yeni çıkan oyunların serinin en iyisi olduğunu düşünüyorum çoğunlukla her ne kadar underground 2 ve porsche unleashedin yeri ayrı olsa ds bu gün açığımda çekilmiyor star wars'a tapıyorum resmen cüzdanından tişortüne bardağından not defterine star warslı ne bulursam biriktiriyorum hikaye olarak en sağlamı olsa bile kotor demiyorum çünkü oynanış kısmı günümüz için tırt jedi academy/outcast ışın kılıcı kullanımı olarak harika olsalarda haritalar ve mekaniklerin oturaklılığı konusunda tırt assassins creed serisini cok seviyorum ama orginsten sonra esinlendiği diğer oynlar bana hitap etmiyor valhalla çok sıktı mesela beni ki ben dark souls ta sevmem orginsin kombat kısmından nefret ediyorum mesela ama ona rağmen orgins diyorum çünkü valhalla cok odaksız geliyor rdr2 gibi monoton sıkıcı (belki ilerde tekrar oynarsam fikrim değişir) nostalji yaşamıyorum yani ve ona rağmen en sevdiğim oyunların en yenisi çıkalı 5 sene olmuş 5 koca sene boyunca işte bu be diyebiliceğim oyun çıkmamış yukarda saydığım last of us 2 hariç hiçbirini çıktığı sene oynamamış olsamda en azından gerek trailerdan gerek gameplayden beni heyecanlandırabiliyordu hepsinin trailerini döne döne izliyordum şuan fragmandan heycan duyduğum bi hogwarts bide star wars outlaws var 5 koca senede sadece 2...(bunların da fragmanlarını deli gibi izlemiş olsamda hogwartsın gameplaylerini izleyince çok tırt geliyor) Sanırım ps4 nesli benim icin son nesil oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 26 Şubat 2024; 5:12:54 >

• Need for speeed karbon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 tekerim çok şekerim

• Kime neye göre seçim bu? Mesela sen hiç blasphemous oynadınmı? 2d souls like tarzı. Yada ölmekten zevk adınmı sekiroda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- Tetris

- Super Mario

- Half Life ( C.S. )

- World of Warcraft ( MMORPG'nin başı olduğundan )

- Grand Theft Auto serisi

1 -) medal of honor pacific assault
    2 -) detroit become human
    3 -) witcher 3
    4 -) beyond two souls
    5 -) valheim
    6 -) rdr 2
    7 -) far cry primal
    8 -) Just cause 3
    9 -) elden ring
    10 -) enlisted

Şimdiki oyunlar çok daha güzel, hepsi birbirinden güzel görünüyor, film gibi

ama şimdi de ben keyif alamıyorum, niye böyle oldum ya..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.