Şimdi Ara

Tüm Twitter Soru(n)larınızı Bu Başlık Altında Cevaplıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 yıldır web programlama ve Twitter ağırlıklı olmak üzere sosyal medya işleriyle uğraşıyorum.

Bu başlık altında Twitter ile alakalı tüm aklınıza takılan soruları veya sorunları cevaplıyorum.

Uzun süredir forumda aktif değildim, o yüzden son açılan başlıklardan birkaç tanesine yardımcı oldum ama direkt olarak konu altından aklınıza takılan tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

İyi forumlar.

Hızlı ulaşım için; Ali Osman Yüksel - İletişim

Twitter Takipçileri,
    Twitter Hesaplarının Yönetimi,
    Trend Topic,
    Fake Takipçi Skoru,
    Twitter Analytics,
    Twitter Reklamları,
    Bot Twitter Takipçi,
    Twitter Aktif Türk Takipçi,
    Tweetdeck Kullanımı,
    Periscope,
    Twitter Takip edememe sorunu çözümleri,
    Twitter Çevirmen Rozeti,
    Twitter Onaylı (Verified) Hesaplar,
    Ve daha fazla konu başlığı hakkında size yardımcı olabilirim :')

• Twitter Çevirmen Rozeti'ni nasıl alıyoruz? Ne kadar çeviri yapmamız lazım? Aldığımızda sürekli duruyor mu yoksa sürekli çeviri yapmak zorunda mıyız?
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    Twitter Çevirmen Rozeti'ni nasıl alıyoruz?

Twitter Çevirmen Rozeti'nihttps://translate.twitter.com linkine tıklayarak hesabınızla giriş yapıyorsunuz.

Ne kadar çeviri yapmamız lazım?

Ne kadar çeviri yapmamız gerekiyor sorusu yanlış aslında. Twitter Translate Rank diye birşey var. Orda yazan rank değerinin 50'nin altına düşmesi gerekiyor. Tabi bu değer değişiyor. Bazen 60'ın altına düşmesi de yetiyor.
    Şu kadar çeviri yapmanız gerekiyor veya şu kadar çeviriye oy vermeniz gerekiyor demek doğru olmaz. Önemli olan oy verdiğiniz çevirinin kabul edilmesi. Bir de çeviri yaptığınız zaman, yapılan çevirinin aldığı oy sayısı da önemli.

Aldığımızda sürekli duruyor mu yoksa sürekli çeviri yapmak zorunda mıyız?
    Ara ara girip çevirilere oy vermeniz gerekiyor. Çünkü Twitter Translate Rank değeriniz aslında %'lik kısmı belirtiyor. Yani rank değerinizin 50 olması %50'lik kısımda olduğunuzu belirtir. Kısacası sürekli girerseniz sizin için iyi olur ama 2-3 haftada 1 defa girip çevirilere oy vermenizde fayda var.

Önemli;
    *Başka hesaplardan Twitter Translate'ye girip kendinize oy verirseniz, fark edildiği anda hesabınız sonsuza denk suspended edilir.
    *Çeviri yaparken sürekli alakasız ve başına veya sonuna noktalama işareti koymanız da hesabınızın suspended edilmesine sebep olur.

Twitter Çevirmen Rozeti nedir? Nasıl alınır?

• Teşekkürler
  • Merhaba hocam. Bot takipçi nasıl kasabiliriz, reklamsız ve sıkıntısız bir şekilde? Rt fav kasanlar var o nasıl oluyor? Twit deck diyorlar o nedir nasıl yaparız..? Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstop P kullanıcısına yanıt
    Tweetdeck nedir?

Tweetdeck, UberMedia tarafından oluşturulmuş daha sonra 50 milyon dolara Twitter, Inc. tarafından satın alınan, bir ve birden fazla Twitter hesabıızı kolayca yönetmenize yarayan bir sistemdir.

Peki tam olarak nedir bu Tweetdeck? Ne için kullanılır? Nasıl kullanılır?

Tweetdeck ile bir ve birden fazla hesabınızı yönetebilirsiniz. Aslında şirketler tarafından birden fazla hesabı kontrol etmek için kullanılır. Bir hesaptan çıkıp diğer hesabınıza giriş yapmak vakit kaybı olacağı için bu sistem sizi vakit kaybından kurtarıyor.

Tabi bizler son zamanlarda bu sistemleri takibe takip yaparak hesabına takipçi kasan kişilerin bir araya geldiği oluşum diyebiliriz. Kısaca şöyle açıklayabiliriz; elinizde 20 binden fazla takipçili bir hesabınızın olduğunu düşünün ve sizin gibi 6 (daha fazlası da olabilir, temsili rakamdır) kişinin bir araya geliyor. Sonuç olarak elinizde 120 bin kişiye hitap eden hesap topluluğu olmuş oldu. Bu sistem üzerinden ReTweet yaptığınız zaman binlerce, hatta onbinlerce kişiye erişmiş olacaksınız.

Bu oluşturulan deck grupları hesabınızın takipçi sayısına göre değişmektedir. Yani 20k, 30k, 50k gibi gruplandırmalarla herkes eşit şekilde faydalanır. Genelde bu hesaplara RT Hesabı denilir. Bu tarz hesapları R10.net gibi platformlar üzerinden satın alabilirsiniz veya kendiniz bu tarz takibe takip yaparak hesabınızın kitlesini çoğaltabilirsiniz.

Ekran görüntüleriyle size açıklamaya çalıştım, umarım faydalı olur :)

Kişisel websitemdeki yazı: Tweetdeck nedir? Ne için kullanılır? Nasıl kullanılır?

Ayrıca bot takipçi konusuna gelirsek;
    Bot takipçiler belli bir süre sonra düşebilirler. Bu doğaldır ve takipçi alan kişiler bunu bilerek alırlar. Eğer bot takipçi almak isterseniz her 1k(bin) takipçiyi 1 liraya sağlayabilirim. Yani 20bin takipçi alırsanız 20 liraya tekamül eder.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosmanyuksel -- 22 Mayıs 2015; 22:31:08 >

• panel falan takipci kasıyolar bu şekilde tam olarak nedir bu olay nasıl yapılır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bir dizi başlayacak mesela. Bu dizinin adına birebir hesap açsam telif hakkından dolayı hesabım kapatılır mı ? Bir de ben uzun zamandır Twitter kullanmıyorum. İnsanlar bizi takip ettiğinde bizim onaylamamız gerekiyor mu yoksa direkt takipçimiz olabiliyorlar mı ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 21 Mayıs 2015; 17:15:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu başlığı eminim sorunu olanlar bu konu başlığı altında yanıt bulacaklardır.
  • Yeni kasmaya başladığım hesap 2.5k olduğu için belirli bir sınırda kişiyi takip ediyorum bu sınırı aşamaz mıyız? Bu takip limitini aşmak istiyorum.
  • panel falan takipci kasıyolar bu şekilde tam olarak nedir bu olay nasıl yapılır ?

Öncelikle şunu belirtiyim panel denilen şey şudur; Twitter Takipçi Kasma sistemi dediğimiz sistemler var. Son zamanlarda insanlar buna "Panel" demektedir. Bu hazır takipçi kasma sistemlerine daha doğrusu web yazılımlara genel olarak "Script" diyebiliriz. Bu scriptler başta R10.net olmak üzere bazı platformlarda satılmaktadır. Eğer scripti satan kişiyle iletişime geçerseniz, kurulumuna kadar her şeye yardımcı olacaklardır.

Peki nasıl takipçi kasıyorlar?

Bu soru kafanıza takılıyordur. Siz bu tarz Twitter'la giriş yapılan bir siteye girdiğiniz zaman uygulamaya izin verirsiniz. İzin verdiğiniz zaman "Token" dediğimiz bilgileriniz olur, bu tokenlar Twitter tarafından oluşturulur ve istersek sisteme kayıt edebiliriz bu bilgileri. Genelde sisteme kayıt edilir bu paneller için. Daha sonra siteye giren kullanıcı uygulamaya verdiği izni kaldırmadığı sürece o kişinin hesabından tweet attırabilir, istediğinizi takip ettirebilirsiniz veya DM gönderebilirsiniz onun adına başkasına.
    Bir de çoğu yazılımda başlangıçta atılacak Tweeti ya da takip edilecek kişileri ayarlayabilirsiniz.

--------------------------------------

Şimdi diğer arkadaşın sorularına cevap vereyim.

Eğer hesabın Marka Tescili varsa kapatılma ihtimali yüksektir. Marka sahibinin şikayetine bakar. Mesela "milliyet" kullanıcı adı başka birisine aitti ama Milliyet.com.tr başvurusu üzerine o kullanıcı adı Milliyet.com.tr'ye verildi.

Uzun süredir Twitter kullanmıyorum, insanlar bizi takip ettiğinde bizim onaylamamız gerekiyor mu yoksa direkt takipçimiz olabiliyorlar mı ?
    Hesabınızı suspended olmadıysa kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz. Bir de hesabınızı kapattıysanız (Ayarlar bölümünden), hesabınaza 1 ay içinde giriş yapmazsanız hesabınız silinir. Takipçi isteklerini kabul etmek gerekiyor mu diye de sormuşsunuz. Eğer hesabınız korumadaysa tabiki istekleri kabul etmeniz gerekir. Zaten hesabınızın Gizlilik Ayarında 'Tweetlerimi koru' seçeneği pasif durumdaysa, sizin takip etmek isteyenler direkt olarak takipçiniz olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksel

Tweetdeck nedir?

Tweetdeck, UberMedia tarafından oluşturulmuş daha sonra 50 milyon dolara Twitter, Inc. tarafından satın alınan, bir ve birden fazla Twitter hesabıızı kolayca yönetmenize yarayan bir sistemdir.

Peki tam olarak nedir bu Tweetdeck? Ne için kullanılır? Nasıl kullanılır?

Tweetdeck ile bir ve birden fazla hesabınızı yönetebilirsiniz. Aslında şirketler tarafından birden fazla hesabı kontrol etmek için kullanılır. Bir hesaptan çıkıp diğer hesabınıza giriş yapmak vakit kaybı olacağı için bu sistem sizi vakit kaybından kurtarıyor.

Tabi bizler son zamanlarda bu sistemleri takibe takip yaparak hesabına takipçi kasan kişilerin bir araya geldiği oluşum diyebiliriz. Kısaca şöyle açıklayabiliriz; elinizde 20 binden fazla takipçili bir hesabınızın olduğunu düşünün ve sizin gibi 6 (daha fazlası da olabilir, temsili rakamdır) kişinin bir araya geliyor. Sonuç olarak elinizde 120 bin kişiye hitap eden hesap topluluğu olmuş oldu. Bu sistem üzerinden ReTweet yaptığınız zaman binlerce, hatta onbinlerce kişiye erişmiş olacaksınız.

Bu oluşturulan deck grupları hesabınızın takipçi sayısına göre değişmektedir. Yani 20k, 30k, 50k gibi gruplandırmalarla herkes eşit şekilde faydalanır. Genelde bu hesaplara RT Hesabı denilir. Bu tarz hesapları R10.net gibi platformlar üzerinden satın alabilirsiniz veya kendiniz bu tarz takibe takip yaparak hesabınızın kitlesini çoğaltabilirsiniz.

Ekran görüntüleriyle size açıklamaya çalıştım, umarım faydalı olur :)

Kişisel websitemdeki yazı: Tweetdeck nedir? Ne için kullanılır? Nasıl kullanılır?

Ayrıca bot takipçi konusuna gelirsek;
    Bot takipçiler belli bir süre sonra düşebilirler. Bu doğaldır ve takipçi alan kişiler bunu bilerek alırlar. Eğer bot takipçi almak isterseniz her 1k(bin) takipçiyi 1 liraya sağlayabilirim. Yani 20bin takipçi alırsanız 20 liraya tekamül eder.

İyi forumlar

Teşekkür ederim hocam. Yakın zamanda iletişime geçeceğim sizinle. Bot takipçi değil de organik takipçiyi kaça gönderirsiniz peki?

• Twitter'da 120 bin takipçi 7 bin takip edilen bi hasap var onaylatmak istiyorum türkiyede böyle ünlü olmayan ama takipçisi çok olanbirkaç hesap onaylatılmış kesin yolu nedir?
  • Merhaba,

benim sorunum twitter ios de tweeti alıntıla yapamıyorum.tweeti alıntıla dediğim zaman eskisi gibi tırnak işareti arasına bütün tweeti alıyor.browser üzerinden yapabiliyorum ama telefondan hiç bir şekilde olmuyor.app'i sildim tekrar kurdum vs vs ama çözemedim... lütfen yardım.
  • Twitterda eskiden facebooka bağlan dedimde bağanıyordu tweetler retweetler facede görünüyordu.

1 haftadır bağlantımı kesip tekrar bağlanıyorum fakat hiç bir şekilde yazdıklarım facebooka düşmüyor. farklı bilgisayarlarda denedim.

Geçmişi sildim. faceboook ve twitterdan tekileri filanda kaldırıp en baştan yaptım bir kaçkez fakat sorun düzelmedi.

Farklı bir arkadaş yanımda bağlan dediğinde bağlanıyor tweetleri face geliyor. Nasıl düzeltiriz bunu ?
  • witter hesabımı facebook hesabım ile ilişkilendirdim. Uygulamalar kısmından ama facebook profilimde twettler gözükmüyor. Dahası tarayıcıyı kapatıp yeniden twitter hesabıma girdiğimde uygulamalar kısmında facebook ile ilişkilendirme iptal olmuş oluyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Yani üst mesajdaki arkadaşın sorununun aynısını yaşıyorum

• Merhaba öncelikle böyle bir başlık açıp yardımda bulunmaya çalıştığın için teşekkürler.
    Twittera daha güvenli olsun diye twlefinla giriş kodu olayını aktif ettim. Geçen telefona format attım.
    Tekrar giriş yapmayı denedim fakat telefonuma sms ile doğrulama kodu gelmiyor.Turkcell kullanıyorum GİT ve DUR yazıp 2555e smsde gönderdim olmadı. Twitter yardım bölümünden her yolu denedim yazdım mail attım yine olmadı. Doğrulama kodu ne yaptıysam gelmiyor. Deli oldum lütfen bir yol gösterin kod yüzünden bir türlü giriş yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihReisss -- 6 Haziran 2015; 17:53:29 >
  • Twitterdaki şu stalklayanlar denen bir illet var. Bir kere öylesine tıkladım şimdi her gün otomatik tweet atıyor benim yerime. Uygulamalar kısmında da çıkmıyor bu program. Nasıl kaldırabilirim bunu istemiyorum tweet atmasını her gün?
  • Hocam ben twitter timelineimda fazla geriye gidemiyorum. Misal bi 20 dk geri gidince sadece kendi yazdigim tivitler cikiyor ve daha da asagi inemiyorum. 1 saatten gerisine de hayatta gidemiyorum, max 1 saat.
    Android appinda oluyor bu eskiden yoktu, ne yapmam lazim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitter'da profil fotoğrafını yüksek çözünürlüklü olarak yüklemek icin bi çözünürlük vardı olduğu gibi kabul ediyordu küçültmeden, onu biliyormusun ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.