Şimdi Ara

TÜM TÜRKİYE İÇİN POİ LER.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
33.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GOOGLE EARTH TE KAYDETTİĞİNİZ ÖNEMLİ NOKTALARI GOOGLE EARTH DE SAĞ TIKLAYIP 'SAVE AS' SEÇENEĞİYLE KAYDEDİP PAYLAŞIN.BUNLAR İGOYA AKTARILABİLİYOR.

TÜM TÜRKİYE  İÇİN  POİ LER....
  • yeni yeni bu navigasyon sistemini tanımaya çalışan biri olarak sormak istiyorum bu poi dediğiniz nedir acaba

cahilliğime verin
  • POI =Point of Interrest =ilgi cekici nokta=taninan nokta

okul,eczane,hastane,lokanta,magaza vs..........

quote:

Orjinalden alıntı: ozi91

yeni yeni bu navigasyon sistemini tanımaya çalışan biri olarak sormak istiyorum bu poi dediğiniz nedir acaba

cahilliğime verin
  • uğur73 çok teşekkür ederim
  • Garmin'e nasıl çeviririz bu poileri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skygurkan

Garmin'e nasıl çeviririz bu poileri?

ilk mesajı daha dikkatli okuyun.
  • yok arkadasım ben bır turlu navıa ns 1020 ye aktaramadım..cıhaza yuklemeye calışırken poı yok dıyorr...bana yardımcı olurmusunuz??
  • igo.db dosyasını bulamadım alet eşleşiyor ama igo not found diyor açmam gereken bi klasör varmı?
  • kimse poi paylaşmadığı için ben desteğimi çekiyorum bu konudan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

kimse poi paylaşmadığı için ben desteğimi çekiyorum bu konudan....

tekrarliyorum,bizim milletimiz vermeyi degil,almayi sever.
  • MARDİN

http://rapidshare.com/files/123785116/MARD_N.kmz.html

Yolu düşen gezmek isteyenler için
  • Arkadaşlar o kadar da karamsar olmayalım yahu..millet daha yeni öğreniyor navigasyonu..hatırlayın POI ne diye soranları..ben de dahil öğrenciyiz daha..öyle ki cihaza hard reset atarken kartı çıkartmayı bile akıl edemedim ve benim POI lerimde (yaşadığım bölgeye ait yaklaşık 200 civarında POI) de gitti güme..
    İnsanlar öğrendikçe paylaşımlar da artacaktır emin olun..destek vermekten vazgeçmek, paylaşımı kesmek en kestirme yol ama bu forumun ruhuna da pek uygun değil bence..

Karamsar olmayalım,paylaşıma devam..vakit buldukça,elimizden geldiğince,karınca kararınca..paylaşımda bulunan her arkadaşın ellerine emeğine sağlık.

Unutmayalım paylaşılmayan bilgi değil paylaşılan bilgi değerlidir.

Selamlar,saygılar
  • ooo kardeş ne yaptın yaaa:))) Ben Mardinliyim:))) Valla çok sevindim çok teşekkürler.... Mardinlimisin sende?

@feyizu
    kardeş kısmen haklısın,şöyle ki bende navigasyona başlayalı 3 hafta oldu ama bak buraya yüzlerce poi koyabiliyorum...insanlar biraz daha ilgili olabilir bence.Şimdi kim uğraşacak yüklemekle falan diye düşünüyorlar..Ben buraya üşenmeyip resimli şeklde açıklıyorum...Bu kadar duyarlılık beklemiyorum ama en azından çaba görmek isterim...Hiç nasıl poilerimi aktarırım buraya yüklerim diye soran yok:)))
  • yok ben ankaralıyım ama 5 yıldır mardinde öğretmenim tayinciyim bu sene yakında eskişehir yolu gözüküyo.mardinide bildiğim kadarı ile yükledim.gerçi henüz mardinde harita aşamasında sorunlar var igo da ama yinede işinizi görür.herkez yaşadığı yeri gönderse müthiş bir arşiv yapabiliriz zor bişey değil tüm navigasyoncu arkadaşlardan rica ediyoruz .bu arada ben hala alete yükleyemedim dosyaları.??
  • http://w15.easy-share.com/1700696758.html

işte en son versiyon poiler...tüm poileri en iyi hale getirdim...import sorunu da yaşamassınız....direk poi explorer dan export edildi çünkü....

cihazınızı bilgisayara bağlayın,igo explorerı açın import diyip bu dosyayı seçin sonra export igo database to device diyin....hepsi bu

DİKKAT EDİN CİHAZINIZDAKİ POİLERİ ÖNCE YEDEKLEYİN YOKSA ÜSTÜNE YAZAR
  • ben hala poi yükleyemedim cihaza .yüklendi diyor alet eşleşiyor falan ama içini açınca boş.igo explorerde farklı kaydet diyip sonradan igo.db dosyasını sd karta atınca bu sefer program açılışında illegal faln diye bi uyarı geliyor.neyse beceremedik sanırım.
  • Poi import/export işlemleri sırasında cihazı çalıştırıp ana ekranda bırakmayı unutmayın...igo kapalı olacak yani... bunu söylemeyi unuttum... Cihaz çalışsın ana menüdeyken pc ye bağlayın...Active SYNC bağlanacak....İGO POİ EXPLORER'ı açın yukardaki işlemleri yapın....

@barakudaaa
    kardeş yukarıda yazdıklarımı baştan tekrar uygulamaya çalış,bir yerlerde bir şey atlıyorsundur belki....bilemiyorum...Detaylı şekilde yapılışı anlattığım şekilde,bende sorun yok çok güzel yükleyebiliyorum..
  • meraba arkadaşlar, bi konuda ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. Google Earth den işaretleyerek poi vermek isterseniz eğer, igo için yazılmış olan beta poi explorer, save as ile kaydettiğiniz noktayı "burada poi yok" diyerek import etmiyor. o yüzden yapılması gereken şey şu
    1- google earth de işaretlenecek noktaya bir raptiye takılır ve save as diyerek ".kml" formatında kaydedilir.
    2. daha sonra şu adrestenhttp://rapid s hare.com/files/124557359/KMLCSV-installer-2.0.0.rar programı çekilip bilgisayara kurulur. kml formatı aslında xml formatı, bu formattaki veri program yardımıyla csv ye dönüştülür.
    3. csv ye dönüştürülen poi artık poiexplorer ile import edilebilir.

bu şekilde kullanmayı öğrendiğimden beri ilk kez gideceğim yerlere gitmeden önce buluşma noktasını google earth de işaretleyip yukarda saydığım işlemleri sırasıyla yaparak igo ya yolluyorum. kullandığım versiyon 2006 plus. en son bağcılarda bir adrese gittim. gerçi son dakika değişikliği ile yapılan bir tek yön uygulamasından dolayı hedefe varmaya çok az kala sonsuz döngüye giriyorduk ama en azından cep tel yardımıyla buluşacağımız kişiye ulaşıp bulunduğumuz yeri söyleyerek o problemi atlattık. bu tabiki programın bir hatası değil ve son derece normal. eğer gps olamasaydı oraya asla o kadar kısa sürede ulaşamazdık. bundan sonraki alışverişimde igo yu veya yol bili lisanslı olarak almayı planlıyorum doğrusu. bu kadar emek kesinlikle parayı hakediyor.

• Açıklamalar için teşekküürler,

bu arada poi explorer yardımıyla cihazınıza kaydettiğiniz ROUTE ları google earth de görmek için gpx olarak kaydedebilirsiniz.Tools bölümüne bir göz atın...İgo explorer'ın yan fonksiyonu ve çok güzel.
  • djdgy5 eline sağlık, henüz denemedim ama eksikliğini hissettiğim birşeydi, yararlı bir başlık olmuş.

Denemeye girişirken elimin titremesine yol açan iki önemli soru:

a) Bu IGO ya POI aktarma işi sırasında IGO da zaten var olan binlerce POI siliniyor mu?
    b) Mevcutları silemeden yenilerini onlara eklemek mümkün mü? (zaten böyle yapıyor da olabilir.)

Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

Açıklamalar için teşekküürler,

bu arada poi explorer yardımıyla cihazınıza kaydettiğiniz ROUTE ları google earth de görmek için gpx olarak kaydedebilirsiniz.Tools bölümüne bir göz atın...İgo explorer'ın yan fonksiyonu ve çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.