Şimdi Ara

TÜM TÜRKİYE İÇİN POİ LER.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
33.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: selcukozb

djdgy5 eline sağlık, henüz denemedim ama eksikliğini hissettiğim birşeydi, yararlı bir başlık olmuş.

Denemeye girişirken elimin titremesine yol açan iki önemli soru:

a) Bu IGO ya POI aktarma işi sırasında IGO da zaten var olan binlerce POI siliniyor mu?
    b) Mevcutları silemeden yenilerini onlara eklemek mümkün mü? (zaten böyle yapıyor da olabilir.)

Selamlar,

mevcut orjinal poi'lere birşey olmuyor...kendi eklediğiniz poiler varsa önce bunları cihazdan import seçeneğiyle alın...bir yere yedekleyin... benim poileri yükleyin...haritanın orjinal poi lerine hiçbirşekilde zarar vermez.... kendi poileriniz varsa bunları lütfen burada paylaşın...... yukarıdaki açıklamaları dikkatli birşekilde okuyun tüm detaylar mevcut...kolay gelsin:)

NOT: Benim son eklediğim poi de sayı 500 den fazladır...eklemeye devam edin...

• iGO8 için.....

djdigy5 verdiği dosyayı aynen

\content\userdata\poi altına koyun (content altında userdata ve onun altında poi dizini yoksa yaratın) o kadar,sonra igo8 tanıyacaktır.

Ancak bu format şeklinde bir gariplik var,igo8 birşeylere bakmaya çalışıyor ve aramada takılma yapıyor.Bir bakalım sorun nerede.

Bu arada sn.djdigy5 dosyanızda olmaması gereken bazı şeyler var ondan dolayı bir pm attım size.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 26 Haziran 2008; 14:04:13 >
  • Merhaba,

IGO8 için djdigy5 in vermiş olduğu Ankara POI dosyasını IGO 8 formatına çevirip Türkçe harfleri de düzelttim. Aşağıdaki linkten alabilirsiniz. İndirdiğiniz user.upoi dosyasını IGO7/save/.. altına kaydedeceksiniz. Kendi POI lerinizin üzerine yazmamak için mevcut user.upoi dosyasını yedekleyin. (Ben adını değiştiriyorum.)

İsterseniz kendi POI lerinizle bu yenisini notepad ile birleştirip kullanabilirsiniz.

http://rapid-share.com/files/125326337/user.upoi.html

Selamlar,
  • Aslında poi geliştirmesi için ayrı bir mailgrubu " veya bir web sitesi" kurulsa, O web sitesine giriş şifreli olsa ve bulundugu yerin poilerini gönderen tüm poilere erişim hakkı kazansa süper olur.

Hatta web sitesinde Türkiye İller database i olur o database e orada yaşayan insanlar ekleme yapar.. Web sitesi büyürse bu database ilçeler ve mahalleler seviyesine bile indirilebilir...

Uff çok hayalperestim...

Bu arada bizim şirketteki çalışanlardan biri google earth pro ya, Konyadaki tekel bayilerini işaretlemişti ( hatta kaça kadar açık onları da yazmıştı )

Eğer böyle bir organizasyon olursa bulundugum bölgenin poi lerini sevinçle gönderirim..
  • Bir soru da ben soruyum...

Şu an kullandığım cihaz Asus P535 Ve İgo 2006+ ve 2007/7 tr map.

Peki burada verilmiş olan programlar ile pda daki poi dosyası çekilip gerekli değişiklik yapıldıktan sonra orjinal poilere eklenebilir mi ?

Örnek : Evimizin 100 metre ilerisinde yüzme havuzu var diyelim. Fakat igo poisi bundan bihaber... Amacım igo poilerindeki yüzme havuzları kısmına bunu eklemek ( poi ekle kısmındaki kişisel klasördeki poilere değil ?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keino

Aslında poi geliştirmesi için ayrı bir mailgrubu " veya bir web sitesi" kurulsa, O web sitesine giriş şifreli olsa ve bulundugu yerin poilerini gönderen tüm poilere erişim hakkı kazansa süper olur.

Hatta web sitesinde Türkiye İller database i olur o database e orada yaşayan insanlar ekleme yapar.. Web sitesi büyürse bu database ilçeler ve mahalleler seviyesine bile indirilebilir...

Uff çok hayalperestim...

Bu arada bizim şirketteki çalışanlardan biri google earth pro ya, Konyadaki tekel bayilerini işaretlemişti ( hatta kaça kadar açık onları da yazmıştı )

Eğer böyle bir organizasyon olursa bulundugum bölgenin poi lerini sevinçle gönderirim..

Kardeş sen poi lerini buraya ekle...ben benim dosyayla birleştirip dosyayı sürekli güncelliyorum zaten..... Büyüdükçe büyüyor...size kalan sadece bana poi database i sağlamak.....

• quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

quote:

Aslında poi geliştirmesi için ayrı bir mailgrubu " veya bir web sitesi" kurulsa, O web sitesine giriş şifreli olsa ve bulundugu yerin poilerini gönderen tüm poilere erişim hakkı kazansa süper olur.

Uff çok hayalperestim...

Kardeş sen poi lerini buraya ekle...ben benim dosyayla birleştirip dosyayı sürekli güncelliyorum zaten..... Büyüdükçe büyüyor...size kalan sadece bana poi database i sağlamak.....

İyi de google earth ten bir türlü kml veya kmz database ini import edemiyorum igo point explorer beta ya. acaba google earth pro mu lazım ki ...

• ben google eart pro kullanıyorum hiçbir problem yok... istersen google earth pro yu bir yükle....full sürümünü kur her zaman gerekli bir program... Kaydettiğim yerlere sağ tıklayıp export edebiliyorum...Versiyonla alakalı olabilir.
  • Google earth pro yu kurdum ve full olarak kullanabiliyorum..

Daha sonra raptiye ile işaretledigim yerlere gerekli bilgileri yazıyorum.
    daha sonra save as ile kmz veya kml yapıyorum

fakat igo poi explorer ile açtıgımda "No POIs were found in file .... " diye bir hata veriyor.. Allam ben nerede yanlıs yaptım..

Bu arada poi lerimi igo ya giriyorum... Bir iki güne kadar buradaki poiler hazır olur gönderirim. Ama şu google earth muhabetine çaare bulun lütfen...

Sevgilerle
  • quote:

Google earth pro yu kurdum ve full olarak kullanabiliyorum..

Daha sonra raptiye ile işaretledigim yerlere gerekli bilgileri yazıyorum.
    daha sonra save as ile kmz veya kml yapıyorum

fakat igo poi explorer ile açtıgımda "No POIs were found in file .... " diye bir hata veriyor.. Allam ben nerede yanlıs yaptım..

Bu arada poi lerimi igo ya giriyorum... Bir iki güne kadar buradaki poiler hazır olur gönderirim. Ama şu google earth muhabetine çaare bulun lütfen...

Sevgilerle

kardeş sorununun çözümü için ilk mesaja bakabilirsin,video ile anlatım bile ekledim.Senin gibi takılan arkadaşlar için iyi olacak...Bekliyorum poilerini:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 2 Temmuz 2008; 21:56:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

[
    kardeş sorununun çözümü için ilk mesaja bakabilirsin,video ile anlatım bile ekledim.Senin gibi takılan arkadaşlar için iyi olacak...Bekliyorum poilerini:)

Tamam teşekkür ederim. Ben kml yi direk import edeceğim sanmıştım . Meğersem csv ye çevirip öyle import etmek gerekiyormuş.
  • teşekkürler djdigy5.Ellerine sağlık
  • Merhaba,

Navia cihazımı yeni yeni kullanıyorum ve ben de IGO 2006 yükledim.

IGI POI Explorer'ı kurdum ancak cihazı Active Sync. ile bağlamama rağmen, "bağlı cihaz görüldü ancak IGO bulunamadı.Tools/Options dan IGO veritabanı klasörünü ayarlayınız" hatası veriyor. Klasör ismini IGO olarak değiştirdim ancak sonuç alamadım. Biryeri atlıyorum ama çıkaramadım.
  • http://djdigy.blogspot.com/

cevabın burada...:)))

direk igo database ini indir ve varolan ile değiştir hepsi bu...
  • Teşekkür edeim.
  • biraz pörtletme olucak ama ilk mesajdaki poi explorer programı linki ölmüş
    nerden bulabilrim yardımcı olabilecek birileri varmı acaba.
  • poi ne demek , ben navigasyon cihazını alalı 3-4 gün oldu, bilmiyorum, bi zahmet anlamını yazsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaykun

poi ne demek , ben navigasyon cihazını alalı 3-4 gün oldu, bilmiyorum, bi zahmet anlamını yazsanız

1.sayfada yazıyor.Okusaydın görürdün.

İgo explorer la poi leri atıyorum navia ns-1020 ye fakat cihazda poi leri göremiyorum.
    Nerede olması lazım poi lerin.
    igo 2006 plus kullanıyorum bu arada.
  • poiplaza.com

yükleme ve indirme yapılabiliyor.
    TR de var, zengin..
  • poipaylas.com var. turkce poi paylasim sitesi. daha yeni...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.